En tanke

Ibland tror jag skenet bedrar. Ni vet den där ytan som ska vara så fin och obefläckad. Den där ytan som egentligen döljer alla jobbiga skelett i garderoben. Det är när man verkligen lär känna någon, känna dom på djupet, då kommer alla jobbiga saker fram och det är då man inser vilka vänner som är äkta. Det är dom man tycker om trots allt och dom som tycker om dig trots allt. Dom man håller kvar vid, sålänge det går.

Fick höra ett fint citat igår, själar säger aldrig farväl. Det är väl dom som hittar varann igen, i alla liv, och återupptar vänskapen på något sätt. Det är därför det känns som att man har känt varann i evigheter även om det bara gått en kort tid.

Ville bara säga att jag älskar er mina vänner, ni är bäst! ♥

<3

Nu blev inte kvällen lika ensam! Yeahj <3

I'm awesome, men aj!

Sitter och grämer mig lite över att jag inte stannade hemma nån dag extra. Fick mitt femte kusinbarn inatt och han är så fin så fin! Tredje pojken i samma familj, tror det kommer sluta runt ett fotbollslag i antal om det inte kommer en flicka snart. Men jag tycker det är så mysigt att hälsa på dom så det gör inget, sålänge jag slipper trycka ut dom allihop!

Hade världens mest värdelösa föreläsning idag. Helt hopplös föreläsare utan någon som helst pondus och ingen aning om hur man tacklar en klass med oss. Tusen frågor och beslut som togs av klassen resolut utan att hon hade något att säga till om, och hon verkade inte ens bry sig. Men det blev riktigt bra till slut och nu kör vi hårt sista delen av den här kursen!

Har vart på min andra inlärning på Friskis idag och jag är så jäkla grym!! Pratade med nån tjej förra gången som tyckte det var konstigt att en tjej bara hade varit där 5 ggr och sen skulle börja hålla pass. Jag ska börja imorgon och jag var som sagt på min ANDRA idag. Men vad ska man säga, i'm awesome! Dock har jag grymt ont i knät och jag vet inte varför. Ska duscha och sen vila det så får vi se om det blir bättre. Hade gärna kramats lite ikväll och känt lite sympati, men det verkar inte som det blir något sällskap idag heller =/.

...

Jag orkar inte just nu, imorgon... ok?

Mr Superman

By the by så kommer det en superfin bild på äldste kusinbarnet när jag kommit hem. Bara så ni vet.

Barn är mysigt, en stund

Har varit en sväng några mil norrut och hälsat på kusinen min. Hon är makalöst höggravid och hennes två små springer rundor med henne som aldrig förr. Jag förstår inte hur hon orkar faktiskt. Det var riktigt mysigt iallafall och vi bjöds på både middag och fika. Lite hockey spelades i vardagsrummet och Sverige vann, över både Ryssland och Kanada. Sverige är duktiga dom ;)

Nu sitter jag och väntar på att ljudboken ska bli färdigöverförd till datorn så jag kan packa ihop mig och gå och sova. Hoppas på att SJ tar mig hem imorgon och hoppas dubbelt på att jag får sällskap till kvällningen. Den där dubbla förhoppningen kommer antagligen inte att besannas men sålänge jag åtminstone får 1 av 2 är jag nog rätt nöjd ändå. Fast det börjar bli lite för många dagar utan kramar nu. Inte samma sak att kramas med mina fina vänner faktiskt. Saknar dig älsklingen, blir många kramar i veckan! Till helgen får vi finbesök också, då ska vi fira!

Bitterfittan

Sitter och klurar på vårt program, på kurser och obefintligheter som jag tycker borde finnas. Det är synd att man inte kan tillgodoräkna sig saker man lär sig på egen hand för isåfall hade jag gärna läst dubbelt så mycket dubbelt så snabbt och gjort hemtentor på allt med böckerna till hands. Det är ju faktiskt så man lär sig saker.

Har iallafall tagit ett beslut ang vårens kurser och anmält mig och beställt kurslitteratur till kris och katastrofpsykologi, väl medveten om att detta inte kommer hjälpa mig särskilt mycket när jag hamnar i den situationen men jag kanske förstår mig själv lite bättre då iallafall. Vi får väl se vad syo säger om mitt beslut i veckan, om hon inte tycker det är bra att välja bort aptråkiga sociologins grunder (som för övrigt känns som en ren upprepning av det vi redan läst) så får det bli att plugga på 150% och då blir det kanske en smått tuff vår. Hon får nämligen säga vad hon vill, jag vill åtminstone läsa en kurs som verkar intressant!

Mamma och jag kanske ska åka nån mil norrut och hälsa på min JÄTTEgravida kusin och henne söner när hon slutat jobba. Vädret känns ok för tillfället och jag vill faktiskt träffa dom innan jag åker uppåt igen imorgon. Fan ta allt i världen om jag inte lyckas ta mig hem, då blir jag ärligt bitter butter batter. Ska se till att fixa de senaste ändringarna på vårt grupparbete också innan det skrivs ut och tas med upp norrut. Vi har inte direkt jobbat med det i veckan så det får bli vad det var när vi lämnade varann i måndags och det känns rätt bra. Nu ska bara grupperna inför nästa delkurs trilla på plats också, jävla idioter till lärare!

Känner mig faktiskt lite bitter redan nu.. jobbigt. Borde nog klä på mig och ta en uppfriskande promenad i snön med spanska klingande ur iPoden men jag vet inte hur mycket energi jag har att lägga på sånt idag. Vi får se. Det känns som det mesta låter så just nu, vi får se. Kan vi inte bara bestämma oss?

melodifestivalen nästa!

Idag hade jag en läskig insikt. Var och friserade mig i förmiddags och hon som klippte mig var en killkompis barndomsvän. Hon var med andra ord yngre än mig, och jag insåg förfärat att det var nog första gången jag blev klippt av någon som var yngre än mig!! Innebär det att jag börjar bli gammal???! När jag berättade det för pappa sa han "ja det är nog dags att du vänjer dig vid sånt, det händer oftare och oftare med åren ;)" vilket det ju självklart gör. Det var bara så läskigt, det var en "first" som jag inte hade bockat av på listan. Men nu kan det läggas till och det kanske bara gör mig lite mer raffinerad, eller vad tror ni? Man ska ju tänka positivt!

Det har varit full rulle hela dagen och trots att snöstormen inte riktigt nått skåne än så börjar jag bli lite smått orolig över hemresan på måndag. Det verkar som om det är en hel del inställt på sj och jag hade blivit så fruktansvärt bitter över att bli kvarglömd i göteborg för att tågen inte går! Krigspojken är ute och gör sitt jobb i trakten runt skövde, han lät trött och sliten i telefon men jag tror ändå han är rätt nöjd över att kunna hjälpa till nu när det faktiskt behövs. Om det blir riktigt illa så får han väl helt enkelt komma till göteborg i bandvagnen och hämta mig... Usch, jag vill inte ha mer snö nu. Ge mig vår och nyförälskelse och värme. Förutom den där veckan när vi ska åka skidor, då vill jag ha snö!

Nu ska jag se till att bädda ner mig i soffan och ta hand om mig för dagen har tagit hårt på min stackars kropp. Känner mig helt utmattad.

lo siento pero creo que está mal

Google translate hjälper enormt mycket när man vill börja bilda egna meningar av saker man lärt sig. Främst för att kunna skälla på folk utan att dom förstår det då obviously, hint hint.

Jag känner mig inte riktigt lika koncentrerad som igår när jag sätter igång andra timmen med spanska idag, vet inte riktigt varför. Råkade ställa mig på vågen imorse och det var väl lite av en bummer måste jag säga. Jag är rätt glad att jag inte har en hemma. Anyway, min helg i Skåneland började bra igårkväll. Lång middag med föräldrarna och vi hade hur mycket som helst att prata om. Det var riktigt mysigt. Har inte pratat med krigspojken på flera dagar och det känns litegrann sådär i maggropen liksom, men inte i närheten av dom där avgrundsdjupa hålen jag trillade ner i under hösten så det kallar jag framgång med stort F! Nu tror jag spanskan får vila en stund så hoppar jag in i bastun med ansiktsmask på! Puss

lo siento pero no lo tengo y no lo quiero así por que no lo necesito a hora

Sitter på tåget mellan Göteborg och Malmö, vi stannade precis till i Ängelholm för att vänta på ett mötande tåg tydligen. En kille gick förbi för en stund sen som var lite lik Marcus Birro, såg ungefär lika viktig ut också som om han förväntade sig att folk skulle glo på honom. Det är rätt fullt på tåget, mycket förseningar så dom har fått trycka ihop alla på samma tåg känns det som. Men ändå väldigt lugnt i vagnen, inga skrikande barn eller disillusionerade människor som springer runt och skapar kaos. :)

Det händer inte så mycket när man sitter på tåg, har dålig täckning på mobilen så jag försökte prata med Sarah en stund men det sket sig. Skulle höras när jag kom hem istället sa vi. Hade en mindre dramatisk stund för kanske en halvtimme sen när jag uppmärksammade att ett par regnbyxor höll på att ramla ner från bagagehyllan, gjorde inget åt det utan satt helt stilla och observerade medan byxorna gled längre och längre ner. Det satt någon på sätet under och jag antar att den lilla sadisten i mig ville se reaktionen när personen i fråga fick ett par klarblåa regnbyxor i huvet. Min sadist är ganska snäll måste jag väl medge.

För att fördriva tiden och använda den optimalt eller hur nu Björn så fint uttryckte sig i höstas försöker jag traggla in lite spanska i huvudet. Jag har aldrig läst spanska och det logiska borde väl egentligen vara att börja med tyska, som jag ändå läste i 4 år (mest på högstadiet) eller försöka bli lite mer insatt i ryskans komplikationer som jag trots allt har 30 högskolepoäng i, men spanska har alltid fascinerat mig och just nu är jag mer frälst än någonsin. Tror jag börjar bli lite kär i läraren också, han låter sådär morfaraktig och snäll men samtidigt påminner han lite om min tyskalärare på högstadiet som var väldigt sträng, men rättvis. Han var en av mina favoritlärare på högstadiet. Jag tror det här kan bli bra gang, wish me luck!

Någon dag ska jag vara flytande i något mer språk än svenska och engelska. Helst alla tre av ovanstående men jag får nog ta ett i taget. Smart att börja med det jag inte har någon koll på alls då.... nej, men så funkar jag.

Puss

Livets Ord

Jag har redan proklamerat det här på facebook men jag måste få säga det igen. Magnus Betnér är makalöst fantastisk underbar! Jag var på stadsteatern med Bus och hårdrockarn och jag skrattade såg mycket att jag faktiskt ärligt talat tror att jag kommer ha träningsvärk i magen imorgon. Det kanske säger mer om mina magmuskler än om showen, men jag tyckte det var MYCKET bra!

Det blir nog inte fyra pluppar i lokaltidningen imorgon men jag har iallafall fått en potentiell internetrunksida om jag mot förmodan skulle få för mig att börja onanera framför datorn nån dag. Med andra ord, jag är mycket nöjd med kvällens trippeldejt och nu ska jag möjligtvis se en film, poppa lite popcorn och äta lite mörk choklad, för att jag kan. Samt (tänk vad man lär sig när man skriver grupparbeten, eller hur skadad man blir snarare) packa inför imorgon och se till att få med mig vettigheter hem över helgen. Ska bli riktigt mysigt att träffa sötnosarna och gosa!

Vi ses imorgon mina finaste fina! <3

p.s vi håller tummarna för att jag inte fastnar i nåt "snökaos" på väg från Gbg med tåget. Heja SJ!


vissa telefonsamtal kan man faktiskt vara utan

Pratade nyss i telefon i 20 minuter, ett ganska kryptiskt och halvt värdelöst samtal som faktiskt ledde till mycket fler frågor än jag hade önskat. Det kan visst vara kul att testa men jag hoppas att det blir lite mindre flummigt och mer fakta nästa gång.

Jag är iallafall mycket duktig idag, men det kommer senare. Puss


Randig kaviar går precis lika bra

Häromdagen bestämde vi oss för att trängas med andra på Maxi ett tag. Det ledde till en oväntad händelse och insikt för mig. Vi hade vår första kompromiss om vad som skulle in i kylskåpet. Alltså riktiga kompromiss, inte puffar istället för pommes eller den juicen över den, utan denna kompromiss handlade om kaviar. Kaviar är viktigt i min värld när det finns ägg tillgängligt och eftersom min kära pojkvän varken tycker om ägg eller kaviar så har det inte direkt varit en diskussionspunkt tidigare. Men igår hade han en idé om att han kanske skulle kunna vänja sig vid just kaviar om vi köpte nån som var lite utblandad och isåfall kunde det vara bra att ha med ut i skogen. Det finns ju sån där randig med färskost, så den fick det bli och han verkade tycka den var helt ok när han testade, och idag har jag provsmakat på riktigt. Den är faktiskt helt ok. Jag hoppas att alla framtida kompromisser kommer gå lika lätt. Kändes som en bra början med tanke på planerna som gjordes upp i helgen. Vi får väl se.

Puss


Paparazzi popcorn

Bestämde mig för att köra ett spinningpass på förmiddan och trots att jag var där i sista minuten blev det riktigt bra. Nu har jag snart slukat ett glas nypressad juice och är faktiskt lite sugen på choklad... känns lite kass men men. Kvällen är vigd åt BEST och veckans informella möte som förhoppningsvis kommer bringa glädje till hela styrelsen och kanske möjligtvis några få till. Innan mötet måste jag dra en vända till Apoteket och leta fram den där tshirten jag behöver. Undra om jag överhuvudtaget har någon vit tshirt, plain liksom. Borde äta något också.

Har skickat iväg det färdiga grupparbetet till gruppen, det känns bra. Vi lyckades nog verkligen med det här. Jag är extremt nöjd!

thank god it's friday

Bara så ni vet fick jag ingen bild på big bang theory igår, gruppmötet idag gick bra och kvällen har spenderats med tårta och Let's Dance i Småland. Känns faktiskt som en riktig fredag. Godnatt.


we built a wall, we built the pyramids

Har precis kommit hem från träning. Eller ja, typ för en timme sen. Nu sitter jag i soffan och ser på csi medan den där välkända värken i benen kryper sakta upp och ner. Ni kan nog inte ens ana hur skönt det är! Tror jag har kommit på hur framtida torsdagskvällar ska spenderas.

Hoppas på att the big bang theory 1 o 2 blir klara snart, imorgon är det grupparbete, sen småland!

jag känner motivationen

Jag är trött på det här nu! Så jag försökte göra något åt det. Vi får se om detta funkar. Puss

placenta previa

Firade Skorpan igår, det var mycket lyckat! Har nog aldrig i mitt liv ätit så god sallad och min nya mössa är sjukt het :P Blev firande av krigspojken igårkväll också, han blev glad så det var en bra kväll.

Idag har ägnats åt en kortis i skolan och nu en stund åt att försöka hitta sommarjobb i sommar. Hade varit så skönt om någon bara ringde och sa "Hej, du är bra, kom och jobba hos oss" Men det händer väl inte..... Funderar på att kanske läsa nån kurs lite extra i sommar så jag slipper den senare i höst. Kan vara en lösning för tillfället liksom. Men ett jobb hade också varit bra. Någon som har ett jobb att ge mig?

it's your birthday ♥

Det har vart mycket att göra idag, vi slappade oss igenom ett mindre gruppmöte imorse, en gruppmedlem kort för hon hade brutit båtbenet stackarn och satt på akuten heeeeeela förmiddagen. Ska kompensera det och ta hand om henne lite extra imorgon samtidigt som vi firar hennes födelsedag.

På tal om födelsedagar har vi förresten en rätt så viktig dag idag, älsklingspojken min fyller 23 och även om han inte spenderar kvällen med mig så vet jag att han har det ganska bra där han är. Vi ska fira imorgon istället när han kommer hem och jag funderar på att till och med kanske baka lite. Nöjd med presenten är jag iallafall, ska bli skoj att se reaktionen från hans sida!

Har haft möte med styrelsen idag, var väl lite halvflummigt men jag tror vi knyter ihop det bra till slut. Vart mitt första pass på friskis idag också, kändes lite som att folk förväntar sig att man ska gå hur länge som helst på upplärning medan jag kände att sålänge någon finns där att fråga och jag får veta det mest vitala så klarar jag mig bra själv rätt fort. Skönt att jag kan välja lite själv när jag vill vara på upplärningen också, så jag skippar antagligen söndag med tanke på omständigheter. Får se om det blir någon träning i veckan för mig, funderade på en sväng till gymmet med ida på torsdag kanske. Eller core tror jag till och med vi slutade på, kan bli bra!

Nu är jag trött, jag är sliten, känns verkligen att varje minut av idag har varit fylld med viktigheter. Tror jag ska ta och somna på soffan och se till att vakna i tid imorgon! Lunch på Voda!

Massa extra kärlek till älsklingen på födelsedagen ♥

en helt fantastisk helg

Här har vi helgens story!


Fredagen inleddes med besök på eftermiddagen som fyllde huset. Var lite försiktigt till en början men så fort första ölen var öppnad släppte spänningen. Det vart en lagom kväll och lite efter midnatt kände vi att det var dags att shakea litegrann och tog oss ut på krogen. Vart en timmes intensiv galenskap och sen blev det hemfärd. Lördag morgon började med frukost och efter ett kort besök på systemet för att fylla på förråden åkte vi till Arenan för bad och relax! Riktigt bra och jag vart helt slut av att springa upp i trapporna till rutschkanorna, men det var kul! Bastun var utmärkt avslappning och även om stenen var lite kallare än förra gången var jag nöjd med besöket. Vi käkade middag på O'learys och sen bowlades det killarna mot tjejerna. Vi var såklart helt fantastiska och vann! Kvällen/natten avslutades med äkta fylleslag hos krigspojken vilket ledde till att jag inte mådde sådär prima som jag skulle igår fast alla var lite sega så vi spenderade dagen i soffan/fotöljer/på golvet med diverse täcken och kuddar överallt. Blev ett riktigt litet kuddrum i vardagsrummet, mys! Filmer och till slut en bakispizza som fulländade helgen. Blir alltid lika överraskad när jag kommer bra överens med folk och den här helgen har verkligen varit underbar, nästa gång kör vi Härnösand runt! ♥


Orkade inte ladda upp alla bilder men här har vi ett urval från helgens festiviteter.


helgens händelser

Jag återkommer om helgens händelser men har inte tid just nu för jag ska äta bakispizza och mysa lite med nya vänner.

Jag är glad att min mamma finns

Det finns en blogg jag läser regelbundet, eller ja, det finns många egentligen men just den här får mig att reagera känslomässigt på något sätt nästan varje gång. Korvasbloggen.

Det senaste inlägget träffade hårt, fick tårar i ögonen och en klump i magen. Min mamma må vara långt borta, men jag kan fortfarande ringa henne och skrika ut mina känslor och gråta tills det inte finns några tårar kvar. Det är inte lika bra som en avgrundsdjup omfamning som stänger ute världen men det hjälper litegrann, för stunden

I've let go

Jag erkänner, jag är nörd. Och lite lite fjortis. Det är nämligen såhär, jag har inte tagit bort mitt lunarstormkonto än. Använder det inte men har det kvar av den simpla anledningen att det ligger saker där jag vill spara. Någon gång en dag när jag inte hade så mycket annat för mig började jag spara ner det till datorn för att i framtiden kunna stänga av kontot. Blev inte färdig och sparade inte det på något smart sätt. Har därför ingen aning om vad jag har sparat och vad som ligger kvar.

Var iallafall inne idag och undersökte, känns lite knasigt att det fortfarande ändå är en hel del människor som använder det dagligen men jag ska inte döma någon, jag är ju i princip ingenting utan facebook. Till saken då, den 10 maj 2007 skrev jag ett inlägg. Det inkluderade skador från träningen och en lång utläggning om hur bra och dåligt jag kände över det där stora läskiga som skulle hända sen, tre månader senare. Det avslutades på följande sätt : Hur kan man planera en framtid när det förflutna inte låter en släppa taget? - taget från Camillas blogg för ett tag sen, men den är så klockren, så fruktansvärt klockren så det går liksom inte att släppa. och det är precis så jag inte vill ha det, det är väl därför jag måste iväg, och det är väl därför jag längtar.. jag vet inte.

Vissa dagar är jag nöjd. Och just idag är det VÄLDIGT bra!


mellanstadiedrömmar och sömnlöshet

Fick precis reda på att en av mina plågoandar från skolan faktiskt var kär i mig. Samma person som skrek elaka saker till mig och i ett fall av särskild känslomässig kramp kastade in mig i en bokhylla (ja that's right, för han vägde typ dubbelt så mycket som jag och tolvåriga flickor är inte så starka. Kanske därför jag växte upp och bestämde mig för att ta svart bälte, idag kan jag klå skiten ur vilken tolvåring som helst som försöker knuffa in mig i någonting, eller för den delen sno min handväska eller nåt sånt fjantigt på stan). Undrar om pojkar på mellanstadiet någonsin kommer lära sig att uttrycka sina känslor i något annat än slag och glåpord. Som tur är växer dom ju upp nån gång också, det är väl skönt? Nästan så man blir lite nostalgisk, men det finns väl inget som heter tioårsjubileum för att ha gått ut 6an va? Annars skulle vi iallafall ha det iår. Kan inte förstå att det är TIO år sen jag gick på mellanstadiet!! Helt galet!

Blev färdig med filmen, den var riktigt fin och fick mig att börja drömma. Jag drömmer ganska mycket nuförtiden känns det som. Har tusen och åter tusen idéer som jag vill förverkliga (varav i princip alla slutar med att jag är ekonomiskt oberoende och väldigt lycklig). Känner för att börja skriva listor i två kolumner, en för saker jag gjort och en för saker jag vill göra. Känns som om den andra listan kommer bli milsvida längre än den första.

Nu är klockan över 1 igen.. önskar att jag kunde gå och lägga mig i tid ibland. Kanske bara ska sova på soffan.. annars måste jag bädda om sängen igen. Blaaaah sluta dröm och gå och lägg dig!

Julie&Julia

Gör ett helhjärtat försök att se Julie&Julia som jag haft på datorn sen tidernas begynnelse men aldrig lyckats se. Det börjar bra, bilden är med, ljudet är med även om vissa delar är på franska och jag har ingen aning om vad dom säger för det finns ingen text och just det språket har jag inte ens försökt lära mig. Efter ca halva filmen så börjar datorn flippa. Bilden delar sig, delar hänger kvar som i en för gammal plasma tv där bilden liksom bränt fast i skärmen.. som tur är hänger inte bilden kvar när jag byter fönster för att kolla facebook men det är ändå irriterande. Ljudkortet låter något vansinnigt och jag blir sådär allmänt störd.

Tanken ikväll var egentligen att jag skulle hinna se denna och sen en till, men eftersom jag ska upp okristligt tidigt imorgon bitti för att tvätta inför helgen så känns det som ett no go just nu. Filmen är bra iallafall så jag ska kämpa för att se klart den, känns dumt att sluta mitt i.

In other news hade jag en kär vän på debatt i tv ikväll. Han stod upp för allas rätt att åka tåg utan förseningar och med rimliga ersättningar då det mot förmodan skulle hända. Jag tyckte han gjorde riktigt bra ifrån sig och blev lite irriterad på programledaren som avbröt hela tiden. Ett roligt inslag var dock den fula tjejen som satt mitt över gången från min vän och räckte upp handen halva programmet utan att få komma till orda en enda gång.


Picasa

Lekt lite med mitt fotoprogram, tror det kom med kameran men iallafall så låg det på datorn och nu har jag börjat trixa och lära mig lite. Hittils har jag hunnit få till en himla söt bakrundsbild och så dessa,


Flyttade Skorpans öga till hennes termos. Tyckte det blev lite skoj.

Finaste kollaget på BEST-bilderna från bowlingen. Tyvärr fick jag inte med mig själv i kollaget, men men.

Inatt blir det mys, nånstans runt tresnåret. Kommer bli livrädd när dom trillar in genom dörren men ska åtminstone vara lite snäll och förbereda för dom så det bara är att ramla i säng. Middag blir grillad kyckling och potatisgratäng. Sjukt sugen! Borde faktiskt kanske sätta igång ugnen nu :D

For no appearant reason at all


it's tuesday and I miss you

Sjukt bra gruppmöte idag, precis rätt mängd skoj och allvar. Kände ändå att jag jobbade lite för dom där pengarna jag kammar in varje månad för att plugga på heltid, kanske kan börja benämna dom som välförtjänta snart.

Så var Paradise Hotell slut för den här gången. Har inte direkt följt det men vart inte heller överraskad över det vinnande paret. Imponerad dock att dom höll ut i tillitstestet! Insåg iallafall precis att tapeterna i köket på That 70's Show är samma mönster som rutorna på kexchoklad-förpackningen! Fast GRÖN! Tyckte det var lite roligt, kanske inte direkt värt att blogga om... men skitsamma.

Nu ska jag kissa, sen ska jag sova. Noone cry TMI för om ni inte vill veta så låt bli å läs ;) PUSS

Raaaaaw

Enligt Fredrik Andersson, som för övrigt är ganska lik Sandgren, på Raw - ska Sverige skicka barnsoldater till Irak för att få respekt av de andra länderna (inte riktiga barn då alltså, utan rakade dvärgar). Dvärgar är bra, för då tror fienden att armén är mycket längre bort.

Jag ska dra den hypotesen för pusselbiten senare och se om han håller med. Kan bli livat.

Blev ingen film verkar det som, om jag inte orkar se den efter det här. Däremot fick jag en ordentlig craving efter kalaspuffar! Måste fixa imorgon... eller nåt.

jag uppskattar pb

Fått hem "Till Vildingarnas Land" och jag är exhalterad! Ska inte se den själv tror jag, kommer nog bli helt förstörd av finhet. Däremot fick jag hem sjätte Harry Potter och den kändes bättre för ikväll. Ska gosa ner mig i soffan ordentligt under en filt. Funderade på att baka nåt.. men jag orkar inte ta mig till affärn igen och de flesta recept kräver väl ägg. Sucks.

Oh well. Nu blir det film!

goodafternoon scandinavian...

Väntade mig en lååång jobbig dag i skolan idag, som tur var vart eftermiddagen väldigt lugn och vi kom långt med grupparbetet. Kändes bra när jag lämnade skolan. Lyckades ta mig till Netto för att handla, hittade skoställ och avokado men inga hamburgare... så det fick bli en mindre tur till Willy's också. Nu har jag ätit och det känns som ett bra val av middag idag. Orkade inte riktigt bry mig.

Konstigt nog sitter jag fortfarande här i soffan. Familjen annorlunda på tv och det är lite mysigt. Har inte varit hemma på hela helgen och inte idag heller... jag vet inte varför. Men det känns lika bra att sitta här. Oavsett. Synd att jag måste betala hyran på den bara.. annars hade det ju mest kvittat.

RSS 2.0