tv.nu

Såg precis på tv.nu att det är House på 4an ända tills Top Model börjar. Så screw juridiken, jag ska titta på tv. Och typ linda in mig i tolv filtar, för jag FRYSER! Det är kallt, vill ha vår/sommar, NU!

den 26 februari 2009

Min föreläsare är världens gulligaste :-) dels för att hon är cool, typ 70 år gammal, klarar av att läsa promptern till sina föreläsningar utan att låta som hon läser innantill i en bok. Men mest, mest gullig är hon för att i slutet av varje föreläsning så förvrids hennes lilla allvarliga ansikte till ett leende, och då blir hon så söt. Man vill bara krama henne, dels för att hon allmänbildar mig men mest för att hon påminner mig om min farmor.

Annars då. Jo, idag har jag kissat i en plastmugg. Det är alltid trevligt... (eller typ Gud's sätt att få alla att känna sig obekväma även när man är helt ensam inlåst i ett rum på 4 kvm) Jäkla mugg. Men men, sålänge tjejen inte ringer och säger hey you've got aids eller liknande och jag måste leva med medicin resten av livet så är jag nog nöjd ändå. Fick ut vad jag ville av besöket och lyckades ta mig till ett Apotek också, så nu ska jag jävlar i det knarka tabletter. ;-P

Jag lyckades med lite shopping idag.. det var mardrömmen personifierad, men samtidigt mysigt. Jag hatar att hitta saker som jag tänker mig kan se snyggt ut tillsammans och sen att den ena delen sitter löst och konstigt och den andra delen tajt som fan (trots att man tar den största storleken man vågar) eller bara allmänt obekvämt. Hur är vissa människor byggda liksom? Blev lite spenderat idag iallafall och så tog jag med lite tvätt hem till mamma, som just nu snurrar omkring i maskinerna där nere. Tänkte att det var skönt med rena kläder när man ska ut och resa. Hunnit med den föreläsningen jag behövde lyssna på för att kunna lösa min juridikuppgift men tänkte att lite mer allmänbildning hinner jag nog med innan Top Model (det ska tydligen vara ett riktigt juicy avsnitt idag, inte missa)

Göra färdkost till imorgon innan träningen och sen träna 3 timmar, hälsa på farbror snabbt efter och åka hem och sova. Typ. That's all folks. Hoppas ni njuter av det här. Jag tycker det är rätt trevligt att ha kommit igång med skrivandet igen, trots att den enda som egentligen tycker om att läsa mina inlägg är jag själv.

lösningen

Jag insåg att clementinen var äcklig och bestämde mig för att klippa sönder den. Fast jag ändrade mig när jag kom på hur fort det skulle bli kladdigt och äckligt i närheten av tangentbordet. Började därför klippa sönder skalet i små små bitar. Det var terapeutiskt ett tag och luktade faktiskt ganska gott också.

Men nu är jag hemma igen och sitter och myser i soffan med en kopp te och en chokladboll. Känner verkligen inte för att ta på mig dräkten och hålla träningen ikväll, men jag längtar efter att komma hem igen och sova. :)

Imorgon när jag vaknar är det bara 24 timmar kvar och det kan jag stå ut med.

urges

ibland får jag seriösa urges (tänk engelska) och då vill jag göra knäppa saker. folk försöker ofta inbilla mig att dom tänker likadant, men jag tvivlar. fast hur många har ärligt funderat på vad som skulle hända om dom drog i handbromsen på bilen när dom sitter som passagerare? ärligt nu. jag har, typ MILJONER gånger. men aldrig vågat. tänker nog inte försöka heller. inte för att jag tror att bilen kommer uppföra sig på nåt speciellt sätt, utan mer på förarens reaktion. hjälp.

nu när jag sitter och editerar och det går så långsamt att man hinner springa en halvmara mellan varje sida så satt jag och glodde tvärs över skrivbordet och insåg att det står ett pennställ ganska nära mig och min skärm. ett sånt därnt vanligt i svart plast fyllt med 'nödvändigheter' på ett kontor. det står en stoooooor sax i det. vad kan man göra med den? klippa av ett finger? undrar hur ont det hade gjort (parantes 1.har klippt mig i magen en gång.. det var inte skönt) (parantes 2. det var självklart inte meningen.. jag satt i sängen och skulle klippa i ett papper och så klippte jag inåt, och saxen var vass, gick rätt igenom min pyamas och rakt in i magen)

nej, det finns nog roligare saker att klippa i. search-party initiated.

jobb vs. facebook

Mhm, idag har jag lunchat med vd'n för treasury. Det är alltid angenämt, för det betyder delvis att han betalar och delvis att jag kan ta hur lång lunch jag vill för ingen skulle få för sig att argumentera. =)

Det går väldigt långsamt idag så jag har faktiskt mest browsat bumper stickers på facebook, vilket ledde till en massa shared och ännu fler tillagda på min sida, så förlåt om jag har totalbombat någon. Just nyss satt jag och skalade en clementin utförligt (det är en väldigt viktig ceremoni i själva ätandet av clementinen) och redan imorse fick jag nåt ryck och fick för mig att använda flertalet komplicerade bokstavskombinationer när jag skrev ett mejl angående lunchen *poetiskt ryck ftw*

Ganska underhållande dag so far, men jag längtar tills jag får krypa ihop i min soffa med en kopp te och min dator (det lät inte helt mysigt, men då är min pusselbit nästan där, bara nästan) ikväll och chilla efter träningen. Jag är så trött på att inte ha några eftermiddagar/kvällar för mig själv i veckorna längre.. tisdag, onsdag, torsdag är påfrestande. Och om jag ska lyckas lägga till måndag också måste det antingen hända något dramatiskt i Bara så att jag tycker att det är roligt igen eller så får jag helt enkelt lägga ner projektet. Just nu känns det inte som att det gynnar mig på något sätt och därför tycker jag att det lika bra kunde vara nån annans problem. Jag har tillräckligt att fokusera på den här terminen. Skit också.

Nu ska jag fortsätta skala min clementin och förhoppningsvis hitta något mer att underhålla mig med på facebook.
Jobbet 0 - Facebook 35 637

kärleksförklaring till våren <3

Känner mig nöjd idag.

Tränade duktigt igårkväll och det var jättekul! Länge sen jag hade så kul på mattan. =)

Imorse gick jag upp och gjorde omelett till frukost, kändes sjukt avancerat. Rensade ur kylen också.. bara såna små saker som får mig att känna mig duktig.

Lämnade in ryskan i tid och det kändes också bra. Efter Top Model ska jag och Becky ut och promenera för nu är våren här och solen sken när jag var ute innan. Supermys! Vill bara ha sol och sommar nu, nu, nu!!

datorfan.

Jag vet inte om ni minns det här.. men jag var hos tandläkaren i höstas och hon sa att jag inte hade några visdomständer. Jag tror hon hade fel. Känner mig kinkig som en treåring och har apont längst bak längst ner i höger sida av munnen. Petade precis omkring med ett finger i munnen för att lindra smärtan och det känns faktiskt som om tandköttet håller på att lossa som om det skulle komma en ny tand. Nu är frågan; kan det vara så att röntgen hade fel och att jag visst har visdomständer? eller är det så att jag håller på att bli typ 90 bast och tappar tandköttet period? För det senare alternativet hade jag inte direkt uppskattat. Och man kan ju inte ha hål under skinnet visst? Så då är det inte hål och då behöver dom inte borra och jävlas med mig och min känsliga emalj. Jävla tänder att dryga sig.

Dessutom är datorn lagom seg idag och låser touch paden. Som tur är sitter jag hos Em och Jens och dom har datormöss lite överallt så jag får nöja mig med en sån sålänge. Men det är irriterande och jag vill helst åka till CoolStuff och köpa en såndär blingad datormus så jag kan känna mig lite lycklig och fjortis medan jag stör mig på att touch paden är störd.

Hmm, ryska var det ja.

vet hut punkt nu

Hädanefter ska jag spara på mina ord och bara klistra in den här när folk är dryga. Helst skulle jag vilja att det gick att göra i verkligheten också. Typ när folk är allmänt spydiga och tycker dom är förmer än mig, mina vänner eller min familj. Bara länk, länk, länk!

Legend

Legendarisk dag. Skulle åka pulka men vi gav upp efter två åk och byggde snöperversiteter istället. Mycket underhållande. Efter 1½ timme gav vi upp och jag åkte till Em och Jens och tinade upp med lite Buzz.



Ikväll/inatt blir det Oskarsgalan med Em tills vi somnar. Vilket i mitt fall förhoppningsvis inte blir för tidigt eftersom jag har inhandlat RedBull för att hålla mig vaken. Ronja slaggar på golvet nedanför och Bridget Jones rullar på tvn just nu. Det blir bra. Allt blir bra.

Fredag

Igår var kul. Mycket människor, bra musik (till och från) och bra stämning.

Idag blir mer mys. Film med Em och sen Melodifestivalen och pizza i pyamas med Becky. Lagomt.

  

B+S

Och: pappa ringde. Han skulle köra hem från Köpenhamn så han erbjöd ett stopp på Bottleshop innan han äntrade landet igen. Guess who got excited? Nu blir det prommis med Ronjisen =)


Världens bästa blogg! Jag tänker definitivt göra det här någon dag. Bara för att. Och nej Jens, det räknas inte som offentligt att hångla i erat vardagsrum. :)

plus hobby

Jag har precis kommit på en sak. Jag vill lära mig spela piano.

Inte sådär lallande, utan jag vill kunna spela ordentligt. På riktigt. Sådär så man kan trollbinda ett helt rum. Helst gitarr också, för det är lättare att ta med en gitarr till lägerelden på sommarlägret =)

Blir nog med allra största sannolikhet projekt för framtiden eftersom jag just nu har fullt upp med skola/jobb/träning/vänner och min allra finaste. Språk och svart först. Sen piano och gitarr.

Done. And done.

snöööö

Oh in other other news: Det snöar fortfarande. STORA flingor. Fick skrapa bilen när jag körde till Svedala OCH när jag körde från träningen!! Länge sen det snöade så mycket. Längtar inte efter att vakna imorgon till situationen Mars '07,
pappa är ju inte hemma så då blir det jag och Marcus som får sköta snöskottningen. Det tog 4 timmar sist. Inte sugen!
Men good news är ju att då behöver vi ingen is från McD, det är bara att ställa ut drickan i snön. ;)


installation with a punch

Jag satt och lyssnade på radio medan jag åt middag innan träningen. Det handlade om en blandning utställningar på ett museum somewhere i usa. Det fanns ett rum som bestod av glödlampor kopplade till sensorer som kände av hjärtrytmen på besökarna och gjorde att lamporna blinkade i takt. Dessutom fanns det en säng som vibrerade fram musik. Det var ett lite lagom udda program, och för att vara helt ärlig tror jag inte vibrationer i sängen kommer slå sådär makalöst. Det lät bara läskigt. Det där med lamporna var lite sött och konstnären lät väldigt flummig. Alltid mysigt.

Träningen gick bra idag. Batongtekniker och lite 'nya' kast/fall. Roligt iallafall, och jag fick mina bensinpengar så nu kan jag klara en termin till i Bara. =) Weej!

Folk är allmänt tråkiga och har gått och lagt sig över hela landet.. så jag sitter uppe och tittar på NCIS och funderar på om jag inte borde göra en macka eller nåt. Känner mig lite lagom hungrig igen.. det är ändå 6 timmar sen jag åt sist.

Fest imorgon! Ska hämta is på McD efter lunch och gå med Ronja. Blir en lagom pretentiös dag.

In other news: helgen kommer vara ett enda myller av 'organiserad' verklighet för att slippa tänka på faktum att det är en vecka kvar tills jag får träffa min fina pusselbit igen. Jag är nästan 100 på att Melodifestivalen och Oscarsgalan med mina fina flickor kan hjälpa. Dessutom ska jag tvätta. Yeahj me!

Godnatt, puss

Snow keeps falling on my head...

Nu snöar det igen. Vi kommer lätt bli insnöade innan helgen. Mys!

boknörd

Haha, var inne hos Amanda och glodde en stund. Hittade den här och var tillräckligt uttråkad för att göra den. Hade dessutom en diskussion med Becky senast igår om att jag var en total boknörd när jag var liten.


prio 1

Häpp, skrev jag ett hysteriskt kul inlägg och så bestämmer sig bloggen för att logga ut när jag sparar.

Anyway, det handlade om att jag numera är bästa vän med SJ och även om jag inte får en resa till Skövde för 34 kr så skickar dom ändå 7 sms för att bekräfta min beställning.

Det handlade också om att jag ikväll tänker diska och snacka skit med min sambo, som jag tänker fortsätta att kalla henne, eftersom combo är ett vedervärdigt ord och för att vi faktiskt är väldigt kärleksfulla mot varann till och från och åtminstone sitter i varandras sängar på kvällarna och pratar om viktiga saker (såsom pojkar, mat och tvserier)

Nu tänker jag jobba lite och förtjäna mina pengar.

skandal

nu är det på gränsen till skandal igen...

Sitter hemma hos Em och Jens och borde plugga. Men jag har istället sorterat de flesta av mina resterande bilder från resan och beställt dom jag vill ha i pappersform tillsammans med två album som gör hela insorterandet bättre och bra. Jag är nöjd. Ska ju ändå vara hemma hela helgen så då kan jag väl ägna den åt att plugga? Kommer få frispel på ryskan bara eftersom jag inte har tagit tag i det innan...

Min nya föreläsare i Lund är ändå lite mysig. Hon ser ut som om hon borde ha gått i pension för typ 20 år sen, men hon läser inte innantill utan agerar normalt. Vilket är vääääldigt skönt efter nördarna jag har lyssnat på innan. Kan bli så att jag lär mig allt om köprätten bara för att hon är som en söt och intelligent farmor, och det kan ju bara vara en bra kombination!

förvisad till hörnet

Min pojkvän är underbar! Han förvisade mig till fotöljen i hörnet av vardagsrummet, avskärmad från tvn med hörlurar i öronen för att inte höra vad som hände eller för den delen vad han sa. Allt med sällskap av suspekta lampor och ett glas saft. Kanske inte låter så underbart, men det underbara med det var att han faktiskt tvingade mig att plugga. Och jag behövde den där lilla extra pushen för att bli färdig.. så nu är både ryskan (inlämnad i fredags faktiskt) och juridiken klara och inlämnade. Förövrigt känner jag att jag lyckades ganska bra med båda, och är lite kär i Beckys gamla lagbok eftersom jag har börjat förstå texterna och inte längre avfärdar dom som trams på ett annat språk.

Skrev ett mejl till min gamla chef och skröt lite om hur jag klarade av ryska-tentan också, eftersom hon är allt jag någonsin vill bli och hon berättade att hon hade hoppat av kursen för att den var för svår. =) Någorlunda kaxig öööver heeere!

Nu ska jag iallafall överge mitt hörn och gå och ge min underbara pojkvän en puss!

å-å-å-åka pendeltåg!

Nu sitter jag på tåget!

Jag är trött som få, men det är ändå en bra känsla att komma iväg. (måste skaffa en cykel så jag kommer ut ur lägenheten mer än en gång i veckan :P) Dessutom fungerar bredbandet så bra utanför bunkern att jag tror pluggandet hade underlättats en del om jag hade lyckats ta mig till biblioteket och plugga istället. Mindre day-time tv som lockar där också.. då kanske jag har fått något gjort på riktigt.

Anywho. Lyssnar på blandad musik och gratulerar min kära kusin på födelsedagen med msn-smileys. Känns som vi rullar in i Helsingborg nu.. hoppas att ingen har bokat platsen jag sitter på, för jag vill inte bli av med min datorplats. Det är snö utanför, och det var snöblandat regn när jag gav mig ut i mörkret imorse kl 7. Sådäääär mysigt måste jag medge, men it's all for a good cause och jag gillar snö i allmänhet.

Nu ska jag läsa tidningen!

the boy does nothing (but he does, sooooo much)

Sådärja.

Jag känner att jag har väldiga kreativitets-svängningar när det gäller den här bloggen.. Kan skriva 4 inlägg på en dag och sen ha torka i en vecka. Det kan ju inte vara bra för någon hjärnhalva. Men men.

Idag har jag fortfarande inte ätit frukost, men däremot bäddat ur sängen och luftat rummet (för det var så jävla varmt när jag vaknade att jag trodde att jag skulle gå under). Har dessutom tömt Rasmus mobil, så nu kan han äntligen få tillbaka den (efter typ 8 månader) och skrivit in allt jag ville spara på datorn, så om någon är ytterst nyfiken på mina gamla sms så är det bara att sno min dator, lista ut mitt högst finurliga lösenord och read on. Eller typ fråga mig, för så farliga är dom inte för allmänheten :)

Däremot lyckades jag med konststycket att trycka in mobilminneskortet i kortläsaren på datorn och där passade det tydligen inte... vilket betyder att min kortläsare just nu är jammed och jag vet inte riktigt hur jag ska få ut det... Löser sig hoppas jag.

Har bokat min biljett norrut och det känns bra, bortsett från faktum att jag kommer få gå upp aptidigt imorgon bitti för att hinna med bussen till centralen. Dessutom undersökte jag mitt konto och jag hoppas verkligen csn får näven ur ändan och skickar pengar till mig snarast, för det sinar fort! Har inte fått några pengar för min bilhyra i julas heller så det ser jag fram emot att få så fort som möjligt med tanke på att det inte ens är mina pengar jag ligger ute med...

Ringde Helena på Crawford och vi bestämde att jag ska jobba varje onsdag från nästa vecka igen och det känns himla bra om det fungerar med skolan och träningen. Vi får se helt enkelt :)

Så en relativt produktiv start på dagen trots att jag inte har ätit nån frukost. Men efter det blir det ryska, och ikväll blir det film och en stor mängd försök av mig att undvika sushi. Det är äckligt, I'm sorry. Men jag hittar något annat att äta. Det löser sig alltid.

RSS 2.0