i hate feeling this way

Vissa dagar går allt emot en.. Bilen vill inte starta, träningen var skitjobbig (men jag ger inte upp för det, det blir bättre) jag lyckades stoppa in tvätt nu så nu kan jag inte sova på åtminstone 1½ timme. Jag är trött, har huvudvärk, har ont på väl valda ställen i kroppen..

Jag är deppig - behöver en kram..

never knew how much I love you, never knew how much you cared

Sitter hemma, väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag ska släpa mig iväg till träningen. Har bestämt mig för att gå. Så blir det helt enkelt! Har inhandlat nya träningsbyxor för att peppa mig, så jag tror det kommer bli väldigt bra. :)

Saknaden kommer så sakteliga krypande. Men jag vet vad jag behöver göra i veckan för att hålla igång, och det är rätt spännande saker på gång.. så det blir bra. Får vänja mig helt enkelt. Jag kan!

i'll be ok, long as you come back, i'll be ok

Imorse hade vi seminarium. Det var alldeles för tidigt på morgonen för att min hjärna skulle fungera ordentligt, så det var ganska skönt att inte behöva säga alltför mycket. När det var över gick jag hem för att sova. Men fastnade framför datorn. Sov kanske en timme vid lunch, men insåg precis att jag faktiskt inte har druckit något idag. Det kan nog vara en fördel att hälla i mig lite vätska inför kvällens aktiviteter. Det blir träning med skorpan efter hennes seminarium och sen antagligen utgång tillsammans med bus och hans vänner. Om jag orkar.

CSN kom idag så i helgen blir det shopping! Till och med anpassat i hela stan i helgen och massa extra rabatter och trams överallt!! Nästa helg ska jag åka hem och fira lillebror som blir systemmyndig. Kan bli några intressanta dagar =)

Nu ska jag dricka lite, och kanske vila lite till så jag orkar med ikväll!

he's home

Sitter i soffan och tänker skriva färdigt min rapport i studietekniken innan jag tvingar sötnosen upp ur sängen för att ta sig några hundra meter till en annan säng. Han mår inte så bra (surprise på den va?) och jag försöker vara lite mammig och ta hand om honom. Blev pizza till middag efter att jag varit i Karlsborg och hämtat hem honom, känner mig lite uppblåst nu.. men det är nog inget som lite läsk inte kan bota ;)

Satt med gruppen i 6 timmar idag och gjorde klart våra fallanalyser. Det var helt sjukt och vi gick igenom många knasiga faser. Men änsålänge tycker vi rätt bra om varandra och fungerar väldigt bra som grupp. Jag börjar nästan känna lite ångest över att behöva byta grupp sen...

Men jag har inte tid med det här.. jag har en kurs att planera!

yes you are getting this letter again

Blir tvungen att lägga till en sak.

Om man är så ambitiös att man hittar på ett godnattrim innehållande dagens händelser i ett mejl som från början var avsett för att förse mig med föreläsningsanteckningar från den jag missade förra veckan, har man då lite för mycket ledig tid som man borde ägna åt studier?

Jag tyckte iallafall det var fantastiskt och har läst det flera gånger bara för att försäkra mig om att jag inte missade något. Anteckningarna var också underbara bortsett från några få stavfel som jag fixade medan jag läste. Därför får busungen också en extra godnattpuss idag. Vissa dagar blir bara sådär bra, har ni märkt det?

Godnatt

up up and away

Ibland får man snilleblixtar och en sån fick jag idag. Bestämde mig för att käka våfflor till middag, och OJ vad gott det blev! Dom blev sådär lagom tunna och lite krispiga, och med vaniljglass och jordgubbssylt var det good to go! Tittade på första slutaudition dagen på Idol samtidigt och det var ju helt underbart!

Nu diskuterar jag randomiteter och det svenska språket och manikyrset med Skorpan och det är också ganska underbart. Ska läsa igenom mitt andra fall tills imorgon och se till att säga något smart under mötet så jag inte framstår som världens idiot. Måste duscha också, bara för att det är skönt att duscha. Funderar förresten på att köra heldag i mjukisbyxor imorgon. Vågar jag det?

Back to the books! Puss


p.s krigspojken har vart ute i skogen och gått med dom andra pojkarna i 12 timmar nu, jag önskar det inte hade blåst så mycket.. men förhoppningsvis är det åtminstone ganska torrt. jag hoppas dom har en bättre kartläsare den här gången och att knäskyddet hjälper. extra pussar till honom!

??

Det värsta jag vet (eller bland det värsta.. jag kan inte lova att det här är värst) är när någon uppför sig som om man hade gjort något fel.. och man själv inte har den blekaste aning om vad man har gjort. Jag fattar för tillfället ingenting, och jag förstår inte varför jag ska behöva må dåligt över det. Och om du tror att han är på din sida kan du glömma det.. så sluta fjäska..


and we're back on monday

Det blev en bra dag till slut. Började bra, bredvid pusselbiten hos honom. Iväg på gruppmöte efter frukost och sen tre timmar uppritande av mindmaps för att visa dom underbara perspektiven inom socialpsykologin! Det var faktiskt riktigt roligt, min grupp är halvt galen och jag tror varje grupp efter det här kommer vara så himla tråkig..

Anywho, sen var det dags för lunch. Och då kände jag att jag kunde vara klar för dagen.. det tyckte inte dom andra. Träffade iallafall krigspojken för lunch, bröt ihop en kortis men samlade mig tillräckligt för att äta upp och ta mig tillbaka till bibblan. Vart bara 45 minuter till efter att jag kom tillbaka men vi kom iallafall igång med nästa projekt, vilket ska väl sägas vara rätt skönt.. Cyklade hem och hämtade lite grejer och spenderade sen 3 timmar i soffan på andra sidan skogen pluggandes medan han installerade och testade sitt nya Playstation 3 (:O).

När jag tröttnade på det (och älsk skulle till jobbet för att förbereda inför imorgon) så ringde Carin väldigt lägligt och tyckte att jag skulle joina henne och Bus och Ida på Mcdonalds för allmänt skitsnack och glass. Nästkommande 3 timmar spenderades där. Mycket bra kväll! Lyckades dessutom få fina sms från båda innan jag hann skicka mina. Ibland kommer man på att folk faktiskt kan tycka om en för den man är <3 Såna dagar är bra!

Nu har jag sett nån konstig dokumentär om killar som vill vara snygga och gör allt för att förändra sig och funderar seriöst på att gå och lägga mig. Borde nog dricka lite oboy först dock. Imorgon bär det av till gruppmöte kl 11. Sovmorgon!

Nattinatt

..

Det är en fluga i min rislampa.. den studsar emot insidan och låter sådär konstigt.

Hamnade lite fel nu.. började tänka i konstiga banor. Hoppas att andra har samma problem.. annars kan det här bli lite jobbigt i längden.

angående gårdagen

Förresten. Det var typ klädkod overall igår. Jag tror det var faddrarna och kanske 4 nollor som hade overall på sig. Jag var en av dom. Kändes lite halvt utlämnande i kön men jag tyckte det var rätt roligt ändå. Helt okej mat och spexen var underbara! Det var en rolig kväll och jag längtar redan till allt annat vi planerade!

You're it, you're the ultimate, it's automatic I'm sure of it, no lie, so don't even try, to tell me that you're not the guy. Cause I've been waiting all my life for someone just like you, you're it, you're the ultimate you!

Saturdaynightfever =)

Jag kom i tid till tvättstugan imorse. Hade typ ingen röst, men som tur är går inte tvättstugan på röstkommandon. Resten av dagen har spenderats i trötthetsdimman på soffan. Sett alldeles för många avsnitt av Greys Anatomy och nu går Freaky Friday på tv. Jag älskar den här filmen, den får mig att skratta högt!

Till middag blev det knäckebröd och nyponsoppa. Jag älskar att kunna bestämma själv! Känns som en ganska bra kväll helt enkelt.. Och imorgon blir det Falköping och Skorpan igen! Det blir huuuuur bra som helst! =)

fredagssittning+mellanfest och lite annan skit

Tänkte såhär imorse när jag vaknade, nej ingen sittning. Mycket apatiskt tog jag mig upp och lyckades äta frukost. Smsade gruppen och undrade varför jag inte kunde öppna förra dagboksinlägget. Fick som svar att det skulle åtgärdas, men att vi skulle träffas en timme innan planen enligt vad dom bestämt igår. Igår var jag dålig och låg hemma och tog hand om mig lite extra... Men det gick bra ändå och vi hade ett ganska trevligt möte och diskuterade massor med saker utanför själva ämnet vilket var bra. Seminariet gick bra. Väldigt nöjd :) Sen vart det hem en stund och jag var duktig och åt igen efter 8 timmar. Det behövdes!

Det blev sittning ändå. Jo det blev det. Apkul vart det! Mycket spex och skoj på scenen! Lyckades till och med ta mig iväg på mellanfest, och det var riktigt mysigt det också. Men nu är jag trött och sliten och behöver sova. Kommer inte ha någon som helst röst imorgon bitti tyvärr.. men det är sånt man får leva med. Har ju helgen på mig att vila upp mig så... På söndag blir det Falköping, imorgon ska jag tvätta och hålla tummarna för Skorpan och Tyra på utställningen och Bus på matchen. Blir en väldigt chill dag.

Kanske ska hjälpa C med bloggen och lägga in lite bilder och videos. På tal om det förresten så ska jag kolla dom där bilderna jag hörde om häromdagen.. känns som om det är bra att veta om vilka hemskheter som ligger på nätet. ;)

Ne shit vad trött jag är.. och frusen. Varför kan du inte ligga här och värma upp mig för? Jag behöver min kamin! Godnatt

its morning glory ;)

Träffade förresten en Ida idag. Jag tror hon får vara med. Hon verkar bra =) Egentligen borde vi ha något slags intagningstest eller så.. Bus slänger ju in folk hipp som happ så då borde det vara lika lätt för mig och Skorpan att hitta nya intressanta individer. Himla bra idé!

Sitter för övrigt och tycker synd om mig själv framför mysig film. Har ätit lite glass för att kyla min hals.. vill må bättre! Har läst igenom kompendiet och gjort en liten skiss över mitt perspektiv till morgondagens gruppmöte. Tyckte det nästan var värt en liten applåd för mig eftersom jag engagerar mig.

Btw så är det testapåhelg på tjockis&fettis i helgen. Jag och Skorpan ska dit är det tänkt. Kollar schemat just nu, och vad tror vi? Gympa? Spin? Bas? Medel? Skivstångsspinning 90 min??? Lite skrämmande det där sista. Men det hade ju definitivt kickat igång kroppen ;) Aja, vi bestämmer det imorgon, right?

Pratade med sötaste smulan för en stund sen också. Saknad = stor! Måste träffa sötnos och voffsen snartsnartsnart!
Nej, nu blir det två program scrubs och sen sömn. Imorgon börjar vi tidigt. Föreläsaren skulle ta tåget tjugo i sex. Iiiih...

jävla f*cking fan, jävla s*it, jävla fl*ck..

Jag har huvudvärk. Har haft huvudvärk i flera dagar. Tog 5 huvudvärkstabletter idag innan föreläsningen. Fick upp humöret en stund och var antagligen lite påverkad.. men nu är huvudvärken tillbaka. Var med Skorpan och käkade glass och sen på Hem&Hobby och letade märken och tyg till overallerna. Tycker det blev bra.

Borde plugga så himla mycket. Borde läsa kompendiet till imorgon och analysera mitt perspektiv lite grundligare. Hitta bilder etc. Men jag är lat, och hungrig, och fastnade framför Greys Anatomy igen. Farligt program det här. Aja, jag kommer igång.. men jag måste egentligen diska.. och mat är bra. Pluggandet får komma i andra hand efter den här dumma huvudvärken och sjukdomen som långsamt tar över min kropp. FAN OCKSÅ!

Groooovy

Hittade ett par gamla walkietalkies i älsklingens källare sist vi var nere och letade efter nåt. Bestämde oss för att ladda dom och se om dom fortfarande fungerade. Testat, det gjorde dom. Kom på att det hade varit jätteroligt om dom fungerade så långt som till min lägenhet. Testat, det GJORDE dom! Helt galet!! Det är som att ha intercom-telefoner mellan lägenheterna trots flera hundra meter. Jag är sjukt imponerad!

Anyway, old news nu =) Var på IKEA idag. Inhandlade ett ex dörrmatta för 4 kr, mycket bra! Massa lampor så lägenheten kan bli lite ljusare och lite trams till köket. Inte ätit mycket till nåt idag dock, så jag ska göra lite mackor och varm oboy nu medan jag ser klart Notting Hill på tv och sen däckar grundligt i sängen. Förhoppningsvis lyckas krigspojken ta sig hit efter krångel med montering av nya tvbänken (jag lovar att han har haft problem, det händer inte att det är problemfritt med något från IKEA) och somnar bredvid mig. Får väl se imorgon bitti. Pussen på er!

Godmorgon Skorpan :)

As promised ;)

Precis kommit hem från en underbar kväll i Falköping! Vi har fikat, te och kladdekaka, mycket gott! Tittat på massa bilder och snackat skit om allt och alla. Heeeeelt amazing!!

Somnade aptidigt igår och sov nästan 11 timmar inatt. Rätt vansinnigt med tanke på att jag brukar snitta 7. Varit iväg och pantat burkar och slängt en massa trams jag inte behövde. Läste lite och kände mig ordentligt duktig, sen dammsög jag lägenheten (kanske därför jag nyser som en gnu nu.. det är rent)

Efter föreläsningen körde jag till Bus och skulle hämta en cd för att ha i bilen till Falköping. Blev att jag stannade en stund när Bus bjöd på köttbullar och pulvermos. Mycket gott! Perfekt med efterrätt hos Skorpan, och dessutom fick jag med mig en lampa hem. Så nu kan jag kanske läsa lite kvällstid också. Har insett att lampor är bra och fint att ha. Kanske blir en tur till IKEA inom kort. Nä nu ska jag stänga fönstret så jag inte hör allt skrikande från kårhuset och sen slänga mig i sängen. Får typ sova OVANPÅ all skit som ligger där, för jag orkar inte göra nåt åt det.

Nattnatt världen. Godmorgon Skorpan :P

its a tuesdays issue

Nu börjar den där abstinensen så smått komma.. det är tisdag idag. Det är tillräckligt långt för att det ska vara jobbigt, men ändå inte tillräckligt för att klaga liksom. Svårt.. Man blir van vid att ha kroppskontakt. Det är mest det som är jobbigt. Att bara kunna ligga med huvudet i hans knä medan man ser en film, eller bara krama om honom alldeles för länge. Sådär länge som man omöjligt kan krama en kompis. Eller ja, det kan man ju. Men dom kompisarna är ju inte här. Mina närmsta, käraste. Mina kroppskontaktskompisar. Jag saknar er. Bara så ni vet det. Jag saknar er. 

monday bloody monday

Okej.. seriöst. Min granne? Arga lappen grannen??! Dunkadunka-killen...

Ja, iallafall. Antingen så behöver han ett substitut till dunket, till vissa ämnen kanske.. eller så blev han precis hårddumpad. För nu skråååålar det kärleksballader genom mitt golv! Vad ska jag göra?

Nähä.. Nu kom dunket igen. Han kanske bara var på toa och så spelades låtlistan på random. Hur ska jag stå ut med det här?

its a whole new world

Sitter och lyssnar på lillebror + polare som sitter och spelar WoW. Det är som ett helt annat språk. Dom pratar med varann och ingen annan förstår. Mycket intressant.

Lillninjan är på väg hit, så ska vi välja en film att glo på. Blir nog lite chips också, om min mage får bestämma. Känner lite ångest över dom närmsta veckorna i skolan, insåg idag att vi ska ha ett seminarium varje vecka. Vilket betyder att vi kommer ha nåt stort och obligatoriskt att göra varje vecka. Oftast bara en dag iofs.. men ändå.

Aja, mindre skrämseltaktik om jag inte tänker på det. Skorpan får lätta mitt sinne imorgon!

skaunehelg

Igår när jag landade på Malmö Centralstation började jag fundera över hur förunderligt snabbt man vänjer sig av med dialekter. Det är ju inte så att jag har glömt hur man pratar skånska, bara glömt hur det låter när alla runtomkring pratar det.

Det var iallafall väldigt underlig upplevelse att åka bussen till Svedala, då det var typ 3 år sen sist. Eller så. Lite ångest. Men det var skönt att komma hem! Träffade smulan och hennes bäbis och han var så fiiiin <3 sprang omkring och ramlade över sig själv och sen däckade han totalt på köksgolvet. På kvällen blev det först tacos med mor och bror och sen fest hos Emelys bror Tom som har en sjuuukt fin lägenhet! Det var mys och jag och Sara satt på köksgolvet och diskuterade massa konstiga saker.

Idag har jag i princip gått upp och sen gjort ingenting. Ätit lite och haft datorn på högvarv och inte gjort nåt vettigt alls. Det känns bra! Kom precis på att det skulle kunna vara mys att duscha. Det får bli ett projekt för dagen. Pratade med skorpan på msn och inser att jag faktiskt saknar Skövde. Jag saknar min lägenhet och min säng. För jag trivs faktiskt där. Det är en bra känsla. Det betyder att jag gjorde rätt =)


Ikväll blir det filmis med lillninjan. Imorgon blir det tidig uppgång för att ta tåget till gruppmöte... gruppmöten är den mindre bra delen med Skövde förtillfället, men snart ska vi byta. På fredag kommer krigspojken hem. Det blir väldigt bra <3

the train that got away

Sitter på tågstationen.. missade första tåget, jävla klant :/ jag var helt hundra på att det gick 07.37 och jag hade gott om tid så jag kunde hämta ut biljetten innan det gick. Men så kommer jag upp och ser tåget köra iväg.. det gick 07.32! Jävla hittepå! Aja, tur man har valpögonen så jag kan beeeee konduktören om nåd att få följa med på nästa tåg.

Det sitter tre tjejer i sofforna bakom mig. Dom diskuterar allmäna fjortisgrejer, "vem var fullast på matfestivalen", "du fes! - nej det gjorde jag inte - jo, du fes! - det gjorde jag verkligen inte", "tänk om man typ träffar ett mobboffer som har blivit skitsnygg när han är 30" (det var mest en av dom som var fascinerad utav detta) det händer nog allmänt varje dag att folk som blir mobbade växer upp och blir omtyckta, är min uppfattning, men den tänker jag inte dela med mig av.

Trettifem minuter kvar tills tåget går, och det här ska jag inte missa! Får ta en tur till pressbyrån och se om det finns något mysigt att knapra på. Ånej nu gick fjortisarna till pressbyrån, då får jag vänta tills dom kommer tillbaka så dom inte tror att jag följer efter och spionerar.

there's a circle justifying the part of me

Jag gillar Saab-reklamen. Där det ploppar upp en glödlampa och en älg ur ett vitt papper. Tycker det är väldigt intressant att ett företag på konkursens brant har råd med tv-reklam. Men det är inte så att jag klagar, jag gillar Saab, jag hade gärna haft en Saab om jag hade haft råd att köpa en bil. Egentligen vill jag ha en såndärn tjejig bil (mossgrön Audi TT) men Saab är liksom mys. Tänkte bara berätta det =)

Håller på att förbereda, ska gå och duscha snart också. Det händer spännande saker. I'll tell imorgon, jag lovar.

On another note saknar jag min älskling som fortfarande leker krig med tyskarna. Dom ska sova utomhus imorgon sa han, tycker lite synd om (det är ju kallt ute). Men helgen kommer gå fort nu, och rätt som det är blir det fredag och då är han hemma igen. Älskar min Marcus.

Godnatt på er

fredagsmys, om det så är det sista jag gör *lalala*

Har suttit/halvluggit (ja så säger man här...) i min soffa i en timme och gått igenom en kursbok från pärm till pärm. Känner mig vansinnigt duktig! Det har faktiskt gått riktigt lätt och inte varit mycket störande moment.. eller ja, jag har kunnat koppla bort det störande momentet som driver mig till vansinne.

Funderar seriöst på att skriva en lapp á la argalappen.se och sätta upp i foajén därnere. I stil med "du som spelar dunkadunka musik hela dagarna någonstans mellan våning 7 och 11 måste ha underkänt i samtliga ämnen på högskolan eftersom det är fullständigt omöjligt att få något slags lugn studiemiljö med bara fjortis/sommaplågor dånande ur högtalarna. det är inte väldigt dyrt med såna där fina stora hörlurar som stänger ljudet ute för alla oss andra, jag kan till och med tänka mig att bidra till ett par om det betyder att det blir tyst från din lägenhet!"

Nu är jag kanske inte ace på att skriva såna där arga lappar.. får träna lite.. men liksom seriöst. "Vi sitter här i venten"/"Det här är en sång om ingenting"/"allmän-dålig-dunka-musik" på repeat är inte eftertraktat. Det vibrerar liksom i mitt golv...

Aja, nu ska jag iväg till bibblan och träffa bus och co för lite mer plugg. Förhoppningsvis skakar inte golvet där.

tillfredstorsdag

Jag börjar komma på plats nu. Det känns bra. Imorse bestämde jag mig för att ta en promenad efter frukosten, och det var riktigt skönt. Det är inte så långt runt lilla Bologner, men det var mysigt ändå. Hade gruppmöte kl 1 och vi höll nog egentligen på lite för länge.. men det är väl sånt som händer i början när ingen riktigt har koll på vad som behöver göras.

Hittade förresten min rakhyvel imorse! Sjukt nöjd, letat i flera dagar =)

Vid halv 5 kom skorpan till Skövde med maskinen på räls och vi gick till rådhuset för fika. Blev delad gigantisk negerboll och varm choklad med tillhörande skvaller och allmänt trams. Vart halvhjärtattackchock när vi insåg att klockan var halv 9 och sen satt vi kvar en stund till innan vi vandrade tillbaka till station och maskinen på räls slukade henne igen. Jag gick hem och känner mig just nu mycket tillfreds med livet. Har lite ont i halsen, så jag gjorde en kopp te och tog lite marabou. Börjar bli lite smått sömnig men väntar ivrigt på att höra från Tyskland om strapatserna idag. Får väl se om det blir någon kontakt. Imorgon blir det studieträff med bus och co och förhoppningsvis en bok så jag kan börja plugga på riktigt.

Tisdag 8-17

Föreläsning klockan 8 imorse, det var rätt tidigt. Men jag hade sällskap på msn även vid den tiden så jag kände mig inte så utsatt. Tack Daniel. Efter föreläsningen träffade jag en av faddrarna och fick låna en av kursböckerna, vilket minskade min kurslit kostnad med 350 kr. Mycket bra! Vi hade bestämt att gruppen skulle träffas idag och försöka skriva ihop ett kontrakt vi ska jobba efter för att alla ska trivas, och efter föreläsningen kändes det nästan lite jobbigt eftersom vi precis hade gått igenom vilka "faser" som grupper går igenom. Men det gick bra, och alla verkar nöjda.

Hittade Ola och Carin på stan så vi gick och käkade. Sjukt mysigt, bästa lunchen på länge!

Kände mig helt slut efter dagens eskapader, så när jag kom hem slängde jag jeansen i en hög och däckade i sängen. Vet faktiskt inte hur länge jag sov, men nu känner jag mig redo att tackla övningarna inför imorgon. Känner mig faktiskt riktigt duktig, så nu ska jag svara på vad jag tycker att kultur är och skriva en gruppdagbok för vårat möte idag. Hoppas att det inte tar alltför lång tid, för sen ska vi ut och promenera. Har insett att det inte blåser hälften så mycket här som hemma, så jag som är acklimatiserad till konstant vind går och småsvettas hela tiden. Asfräscht! Eller inte.. Aja, jag hoppas det tar lite mindre än tre år att vänja sig.


RSS 2.0