Bloggschema? Yeah right..

Jag har flera gånger de senaste dagarna sett rubriker som dag 1 eller dag 6 i olika bloggar och jag undrade självklart vad det hela handlade om. Tydligen är det ett bloggschema som ska följas för att ha ett tema varje dag i 30 dagar. Lät väl lite halvroligt så jag tänkte testa. Det är säkert hur fjantigt som helst och kommer inte sluta bra. Men här är listan iallafall =)

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick

.

Tänk det var länge sen jag var såhär trött.. Ingen sömn på nätterna, ingen vila på dagarna, och all annan skit runt omkring mig just nu gör att jag bara vill krypa ner i en mörk grotta som björnarna och inte titta upp förrän våren är här. Då kanske världen har kommit till sans igen..

Monday morning

Måndag. Skrutten ligger under min stol och sover och om mindre än två timmar kommer min grupp hit för grupparbete. Idag ska vi färdigställa uppgiften om Jonas Gardell, den där vi gjorde i ettan också... jag vet inte om våra lärare överhuvudtaget pratar med varandra.

Jag tänkte att det kunde vara mysigt att dricka te till frukost, men sen fastnade jag på en ny blogg så nu är teet kallt, kommer få värma om det igen, glömde det i micron första gången. Diska ska jag nog också minsann hinna med innan gruppen dyker upp, det måste ju se liiite fint ut ;) Kanske borde duscha också, känner mig verkligen som nybliven mamma när jag springer runt i samma kläder jag har haft i en vecka och håret är så äckligt att det känns som om det borde ramla av huvudet närsomhelst.

Ett litet mirakel

Två dagar har gått sen vårt lilla mirakel kom in i huset. Allt är annorlunda och mycket trängre :P men det är ganska mysigt.

Han är liten och fluffig och gosar mer än gärna. Duktig är han också och det har inte blivit så många olyckor inomhus. Det beror ju lite på mitt och hjärtats engagemang också, vi är duktiga och KP är så kär. Det är riktigt mysigt att se!





Dom säger att man inte ska ägna sig åt saker som förstör själen...

Sitter med JO-fall som får mig att somna och bli dötrött på allt som har med den här utbildningen att göra. Typ halvvägs igenom men jag är så lättdistraherad när det kommer till såna här urtråkiga ämnen. Sitter till och med och funderar på om man kanske borde hoppa av, det är ju inte det här jag vill göra. Meeeeen sen kommer den där insikten att det är inte så mycket kvar, eller ja, vi är iallafall mer än halvvägs och sen kan jag göra vad jag vill :) letade efter kurser att läsa när jag är klar och jag har så mycket idéer och planer och vill så mycket. Var inne på AMS och letade jobb som kunde vara passande efter examen och då blev jag bara ännu mer skoltrött. Skoltröttma!

Förhoppningsvis går den över lite imorgon kväll när vi har ett litet knytt att hålla mig sällskap under jobbiga studiedagar. Massor med bra promenader och mys. Jag längtar!

Så mycket idéer så mycket idéer

Jag har så mycket idéer nu att det liksom på något sätt flödar över i huvudet. Det är roligt men ändå lite stressande, eftersom jag hemskt gärna skulle sätta mig och planera och fixa och genomföra allt det här men det finns inte tid till allt. Det finns bara inte tid.

Jobbet går bra och skolan halkar lite efter just nu känner jag, men det är bara den här veckan ut och sen blir det mycket hemmavarande och ta hand om valpis och fixa och dona med det som behöver göras hemma. Tror det står mycket tema-fester på schemat iår, jag bara känner för sånt just nu. Mycket lekar och skoj så vi glömmer bort att omvärlden kallar oss vuxna och att disken och tvätten väntar tillsammans med alla andra åtaganden man sätter sig i. Det blir ett effektivt men roligt år! =)

Listor är bra!

Jag skriver listor, på allt möjligt knasigt jag ska göra eller någon annan eller längre fram eller vad jag önskar. Listor är bra, för då har man koll, glömmer inget (om man bara inte glömmer listan) och dessutom finns det alltid något att plocka fram och fokusera på när man är uttråkad eller helt enkelt bara rastlös. Problemet just nu är att det finns för många listor. Jag vill hinna med så himla mycket och det finns helt enkelt inte timmar nog i världen.

Men jag vidhåller att listor är bra och jag tänker fortsätta med dom, whatever anyone says.

Utöver det blev den nya hyllan himla bra placerad, förhoppningsvis :) *försiktigt optimistisk*

..

jaa... nej faktiskt inte. inte idag.

En liiiite större lägenhet

Tänk om någon kunde erbjuda mig en lite större lägenhet. Det räcker med 15 kvadrat till, bara jag får lite mer rum att ställa till exempel en riktig frys på. En tvättmaskin hade inte heller varit helt fel. Ibland tänker jag att om vi flyttar in i typ en 5a eller nåt så kan vi ha inneboende, det kan bli roligt och mysigt och spännande. Men sen tänker jag på att det blir det säkert inte alls, inneboende kanske röker eller super varje helg och ritar på väggarna som små barn. Dom kanske inte diskar efter sig eller köper nytt toapapper när det är dags. Det kan bli lite jobbigt...

Fast jag skulle hemskt gärna vilja ha en liiite större lägenhet. Bara för att faktiskt få plats, ibland undrar jag hur lite grejer folk måste ha som får plats på mycket mindre yta än oss. Eller så är det vi som har planerat dåligt. Jag vet inte.

Tänker jag ännu lite mer på dessa tankar inser jag att jisses vad vuxen och tråkig jag måste låta nu, tänk vilken skillnad från bara något år sen när jag skulle leva ur min ryggsäck resten av livet och se hela världen. Inte för att den drömmen har försvunnit, jag vill fortfarande åka till de mest underliga platser, men jag vill ha en stabil plats att komma tillbaka till och det kunde just nu vara en liiite större lägenhet med en stor frys och en tvättmaskin. Ibland krävs det så lite.

En sån där administrativ grej

Jag ÄLSKAR att laminera! Jag skulle kunna laminera det mesta bara det fanns en maskin för det. Man kan laminera papper, fotografier, sidor man vill spara med bra text på (oftast sånt jag har skrivit) och kanske scheman och bra grejer att ha kvar. Vad är det som är så bra med laminering då? Jo, pappret förstörs inte av vatten, det är lätt att torka av om det blir smutsigt eller kladdigt och det ser så himla fint ut och lite glansigt sådär. Jag älskar lamineringsapparaten och jag skulle kunna använda den till allt!

Anledningen till att jag kom på detta var att jag idag har laminerat mitt lilla projekt på jobbet och sedan klippt till kanterna så det ska passa på rätt plats. Fick även laminera min namnbricka som nu sitter i fönstret på MITT kontor där jag får sitta och jobba hur mycket jag vill.. eller ja inte hur mycket jag vill, men tillräckligt för att jag kanske ska be CSN dra sig någonstans (iallafall lånedelen) om det fortsätter såhär bra.

Enda problemet med laminering är att det tar så lång tid, men bara man har nån bra musik eller en radio igång kan jag hålla på huuuur länge som helst!

RSS 2.0