Less

Jag blir så ledsen. Alla bara lämnar mig hela tiden. Nu är det ännu fler som tänker sluta i höst och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Varför är det dom fina som försvinner och inte dom man inte bryr sig så mycket om?

Anyway, jag hatar tentan idag och har bestämt mig för att skita i den för tillfället. Tänker därför åka till affärn med Eliin och handla ingredienser till bak och stök och sen ska vi riktigt mess up the kitchen heeela eftermiddan! Kommer bli kalasbra och bilder kanske dyker upp lite senare ;)


En helt vanlig söndag med helt underbart ovanliga människor

Gårdagen blev lite väl dramatisk. Men det är mycket underhållande just nu. En individ i fyllecell som förstört sin egen telefon och bråkat något för mycket med vakterna på onämnbart uteställe här i stan. Tydligen var det ett payback-skämt som gick fel.

Åska och dunder

Sitter och spelar betapet med mig själv medan pojkarna spelar pang pang spel. Dom verkar väldigt nöjda med livet. Skönt för dom. Jag la mig och vilade innan utan egentlig mening, men det var så mysigt under täcket. Vaknade jävligt plötsligt av ett fruktansvärt brak. Det åskade dunderväder! Älskar åska och dunder men det är synd att förlora alla blixtar på ett semiljust väder kan jag tycka. Jag vill se dom!

Nu är jag vaken och Elin kommer snart så då blir killarna förhoppningsvis mer mänskliga. Men man vet aldrig.
Vann mot mig själv i betapet flera ggr iallafall. Lyckades få 144 poäng för DUMHET vilket jag tyckte var rätt ok. Puss på helgen!

Facebook skrämmer mig

Har spenderat alldeles för lång tid på facebook. Browsat gamla vänners sidor och bilder och insett att typ halva min årskurs från nian antingen håller på att få barn eller redan har ett eller flera.. Jag blir rädd. Dessutom har jag hittat de mest osannolika par man kunnat tänka sig. Men det är väl inte mer än man förväntat sig från vår lilla incest-håla. Mycket spännande.

Tror det här har boostat mig lite faktiskt, hur skumt det än låter så känner jag mig rätt nöjd för jag har vart ute och rest, jag har tagit körkort, jag har flyttat hemifrån och jag har ingen annan att ta ansvar för än mig själv. Och just nu räcker det alldeles utmärkt, vissa dagar klarar jag ju inte ens av det. Vårt 10-årsjubileum är 3 år bort och jag tycker det ska bli väldigt spännande att se på riktigt vad som har hänt med folk. Ibland tror jag inte på facebook.

Minnenas afton

Hade ett minibreakdown efter jobbet. Mådde skit. Lyckades ändå komma ihåg att åka till apoteket och fick i mig mat. Nu mår jag lite bättre, men är fortfarande inte hundra på något sätt... Tyvärr. Får se vad natten ger, annars blir det ledig dag imorgon. Då kanske jag hinner jobba lite på kris och kommunikation. Sociologin får vänta.

Såg en njuff idag, en såndär söt som fortfarande inte riktigt hade kommit underfund med att benen hade blivit så långa. Jag saknar mig njuff. Jag saknar min vän, min gosiga, svarta, stora människans bästa vän. Jag får dåligt samvete till och från för att jag inte spenderade mer tid med dig, för att det var mycket annat som gick före. Att jag inte gick ut med dig så ofta som jag hade kunnat och att du fick vara ensam så mycket. Jag älskar dig min njuff och jag saknar dig fruktansvärt mycket ♥


     
    

Så fin, så underbar. En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig *tudiluu*

Lite klagomål, mycket kärlek

Jag måste få klaga lite till, sen lovar jag bättring ;) Det är sådär äckligt väder idag, sådär kladdigt liksom. Jag var nere på stan och fixade lunch och gick sen i maklig takt tillbaka till kontoret. Jag hoppas det är mig det är fel på så inte alla människor får uppleva den där hemska känslan. Den där alla kläder känns som dom sitter klistrade på kroppen trots att det inte ens är 15 grader varmt och efter bara en kort promenad så är pannan alldeles kladdig. Tog av mig jackan för jag tänkte att den kanske täppte till så vinden inte fick komma till... men ärligt talat. Det är inte direkt sommarväder, man ska inte gå utan jacka, då blir man sjuk.. Jag tror att min kropp är så pass anpassad till Skåne och blåsten att det här vädret riktigt skjuter allt så snett det bara går. Jag blir sne, och kladdig. Och det tycker jag inte om.

In other news då. Var och hämtade krigspojken efter jobbet igår. Mysigaste kvällen på länge och imorse ville jag inte att någon skulle behöva åka till jobbet. Tror dock att han uppskattade att jag inte fick gå och lägga mig igen som vanligt utan också var uppe och sprang. Vissa dagar kan jag verkligen leva på kärlek. Ikväll blir det lugnt och jag längtar till nästa helg. Det kommer bli så himla bra!

Aftonbladet får mig att må illa

Vart är världen på väg?

Mord, kidnappning, försvinnanden... Det har väl alltid funnits I guess, men just idag slog det hårt. Vet inte varför, men jag blir liksom besviken på människor. Människor som inte verkar ha någon som helst empatisk ådra. Vad har hänt dom som små? Finns det någon förklaring, eller föds vissa bara med syftet att bli överjävliga? Jag vill bli arg, men jag är trött.. så jag orkar inte.

En sån där dag igen...

Vart på utbildning på sommarland. Vädret har vart sådär och mitt engagemang har följt med. Vet inte riktigt om det här stämmer. Bilen krånglar också. Jag vill inte hålla på och vara störd på allt och alla hela sommaren.

För övrigt är alla andra upptagna med annat eller på annan ort och jag sitter ensam hemma. Ensam hemma en fredag och jag har faktiskt ganska tråkigt. Känns lite jobbigt... Men jag har börjat packa iallafall. Kläder som inte borde finnas ligger i min lägenhet i olika påsar. Jag har rensat i klädkammaren så nu är det rätt rent där, men det ligger en ganska stor hög på golvet som sträcker sig från hallen rakt genom "vardagsrummet". Rensat i badrummet och slängt en massa trams som inte borde flyttat med mig från början, så det känns bra.

Borde väl egentligen börja fundera på middag eller nåt, men jag är inte direkt hungrig. Mest bara ensam och uttråkad. Det finns i och för sig en rätt viktig grej jag borde göra, men hemtenta i sociologi känns inte direkt lockande. Tyvärr.

Lite disk och massa högar

Sitter och tittar på Anna Anka söker assistent. Lite fundersam över hur fega och oärliga människor kan vara...
Tror det åskar ute, inte helt säker, men det är iallafall riktigt grått och har regnat hela dan. Jag ägnade en stund åt att plocka iordning hemma efter jobbet och lyckades dessutom möblera om igen. Det blev bättre nu, jag är nöjd. Känns som rummet blev ännu lite större.

Behöver bara ta itu med disken nu innan jag kan lugna ner mig och sova ikväll. Borde äta lite middag också, men jag tänkte diska först, för annars finns knappt något att göra maten på eller äta maten med.

Imorgon blir det som sagt utbildning i Skara och eftersom Lillen var så snäll och skrev ut mina papper så behöver jag inte oroa mig för sånt. Dessutom kommer jag ha minst 3 personer med mig i bilen så det blir ingen tråkig morgon. Känns bra att kunna börja med tentan också.

En onsdag såhär före helgen

Jag gillar seminarier där man faktiskt kan få lite nytta av andras åsikter och kunskaper. Det är mer fiffigt än dom där man sitter och lyssnar på "rapporter" och egentligen sitter och funderar på annat eller är nervös över sin egen inblandning.

Blev en snabblunch efter en minivisit hos lillen som hjälpte mig skriva ut papper tills imorgon och när jag kom fram till jobbet fick jag höra att växeln hade varit trasig hela förmiddagen och antagligen skulle vara det största delen av eftermiddagen också. Småtråkigt kan man tycka då min enda uppgift i princip är att svara i telefon. Dock åtgärdades problemet ganska snabbt och nu har jag istället fullt sjå med att få bordstelefonen att ringa lagom högt när det ringer...

Lagom med eftermiddagspass annars kan jag tycka för det är ju bara 3½ timme långt. Dessutom har vi rasten inräknad där också så jag är ganska nöjd. Hade räknat på timpenningen men jag vet faktiskt inte vad jag får... kan kännas underligt kanske, men jag litar på att Manpower sköter det där så är det åtminstone en sak jag inte behöver oroa mig för.

Kvalitetstid ftw

Ja den där fadderutbildningen var det ja. Det enda jag tänker säga om den är att man ska akta sig för tjocka glada människor, för tydligen kan dom vara påverkade av amfetamin. Så det så.

Helgen har varit jättemysig, har fått rå om min man alldeles själv och vi har verkligen haft kvalitetstid. Det är alltid lika uppskattat och välbehövligt när det kommer till oss, iallafall enligt mig. Fast just den här helgen tror jag han håller med mig. Mycket Big Bang har det blivit och nu är jag faktiskt lite ledsen att jag inte får titta på typ en vecka tills han är hemma nästa gång. Så himla mysigt att somna till Bazinga! och allmänt nörderi. Släppte av honom i Jkp idag på hemvägen för det är massa ungdomar i Norrland som behöver hållas koll på. Om jag har tur kommer han hem igen till helgen annars får vi se...

Imorgon blir det seminarie för min del och sen jobb. Inget Friskis-stående på kvällen vilket uppskattas, tror jag ska ta mig tid och träna istället då. Torsdag och fredag är det utbildning i Skara och förhoppningsvis blir det roligt. Samåkning har jag iallafall lyckats fixa till båda dagarna så det blir skoj. Ska lyckas komma igång med tentan också har jag tänkt, vi får väl se hur det blir med den saken. Ska ju faktiskt försöka packa ihop min lägenhet en gnutta också när jag har tid till det. Om det är någon som är i behov av ett köksbord med fyra stolar eller kanske en smörgåsgrill så är det bara att höra av sig. Jag behöver bli av med dom.

Det blev macka och te till middag ikväll och jag är inte ens sugen på något annat vilket är underligt, men jag sitter och funderar på om det kanske hade vart skönt med en liten promenad innan sängen skriker efter mig. Det blev precis mörkt så skogen känns inte helt lockande.. men kanske kanske...

Rapport från skrivbordet

Det var länge sen jag vaknade tidigt så många dagar i rad. Ännu längre sen jag vaknade lite efter sex och kände att jag faktiskt inte hade något emot att kravla mig ur sängen. Kravla var det jag gjorde utan tvekan, det är jobbigt när det liksom ligger någon ivägen för den lilla utväg jag numera har där sängen står. Å andra sidan var det väldigt mysigt med sällskap dom få timmar de blev.

Nu sitter jag och inväntar lunchen som snart intas och då har faktiskt mer än halva dagen gått. Änsålänge har jag inte haft jättetråkigt, det finns ju litegrann att underhålla sig med även om man inte kan läsa alla artiklar på Aftonblaskan. Dessutom är det ju fredag och det innebär tydligen godisdag här. Som tur är har jag fortfarande inte kommit över det där med att äta Snickers så jag låter faktiskt skålen vara ifred, till skillnad från många andra som går förbi.

Ikväll blir det förfest med kinkytema och sen kåren vilket jag ser fram emot en hel del. Dels för att det kommer bli ett riktigt bra gäng och dels för att jag äntligen listat ut vad jag ska klä mig i. Kommer lätt att vinna bästa utklädnadstävlingen! Synd att jag vet vad priset är redan bara =)

För övrigt ska jag ta mig tid och blogga lite om fadderutbildningen som ägde rum i onsdags för jag kom på en hel del roliga saker som jag känner att jag måste dela med mig av, framförallt till mitt framtida själv.

Puss!

RSS 2.0