kiss och bajs är roligt

Hade en lite småtrevlig konversation på msn för en stund sen som jag tror hade något med mitt förra blogginlägg att göra.

Skorpan säger:
Jag ska nog lyckas ordbajsa tre sidor.
Skorpan säger:
Varför heter det ordbajsa och inte ordkissa egentligen?
Skåne säger:
För att det låter äckligare?

Jag tänker inte ta åt mig äran till hundra procent men här har vi ännu en frågeställning angående kiss&bajs. När jag i framtiden skriver min psykologiska teori ska jag lägga in ännu en kiss&bajs-ålder mellan 20-25 och eftersom Freud redan har använt sig av anal-fasen så får jag väl kalla den "den allmäna fasen för att vara äcklig igen innan man blir vuxen på riktigt" eller något liknande. By the way så har jag numera copyright på detta, so don't even try anything with me!


Godnattsagor en lördagskväll i chokladfabriken med superhjältar

Jag har tänkt på en sak. Man blir aldrig både kissnödig och bajsnödig samtidigt. Det är alltid antingen det ena eller det andra. Vad tror ni det kan bero på? Väl medveten om att detta är ett konstigt ämne att ta upp, men seriöst. Någon måste väl veta??

Annars då. Jo vi har haft en riktigt mysig dag och hunnit se hela 4 filmer! Började med Harry Potter och Fenixorden till frukost, under eftertexten försökte jag berättade innehållet dom missat i flera filmer samtidigt som jag fick frågor om hur saker hängde ihop. Läskigt hur bra jag kan dom där böckerna egentligen. Men måste nog läsa sjuan en gång till innan film/en/erna kommer, ändå snart tre år sen sista boken kom på engelska. Sen vart det iallafall Hancock medan jag halvsov i soffan (sjukaste matkoman efter frukost, som för övrigt bestod av frasvåfflor som jag till slut blev jäkligt nöjd med) och sen tog vi en paus och spelade miniversionen av Monopol som jag lyckades sno till mig av någon gammal jobbarkompis för länge sen. Tog slut rätt fort, och jag förlorade. Medan vi gjorde mat fick tvn också vila och sen till maten såg vi Bedtime Stories. Mycket bra film! Jag önskar jag kommer ha lika bra fantasi när jag hittar på godnattsagor, eller att jag åtminstone har tillgång till bra böcker. Sjukt sugen på en särskild film innan idag så efter en liten duns vid micron för popcornpoppande så blev det Kalle och Chokladfabriken. Vansinnigt länge sen jag såg den och det var också riktigt bra! Nu är jag slö och har ont i ryggen, så jag ska nog kräva lite massage och ett glas vatten innan jag somnar. Bra lördag iallafall, jag är nöjd!

Sånt där fredagsmys som jag verkligen uppskattar

Jag åt 7 köttbullar, 2 ägg och drack två glas juice till frukost idag ca halv 3. Kändes lagom och det var i princip så mycket jag orkade anstränga mig idag. Har åtminstone städat och fått iordning på alla grejer som inhandlats under de senaste två veckorna och det känns bra. Börjar äntligen få något slags fulltalig köksinredning och nu har jag intressanta lila badlakan att värma mig i efter duschen. Synd bara att det inte finns en tumlare som kan göra dom lite varma och mysiga också.

Det blir hamburgare till middag idag, hos krigspojken med krigspojkens granne krigspojken nr 2. Jag vet inte alls om dom uppskattar dessa namn, men dom vet inget om det ändå så det får va. Hostar och mår allmänt dåligt och känner mig faktiskt väldigt ynklig här när jag sitter och tycker synd om mig själv. Som tur är fick jag låna en dator iallafall så jag kan underhålla mig litegrann. Nu ska jag sno tillbaka min kudde och filten som nr 2 har lyckats sätta sig på och kanske vila en stund medan dom spelar pang pang och sen gör mat till mig :) ibland är det bra att vara ynklig och tjej.

Dagens + i kanten


+ godkänd på organisations och ledarskapstentan!
+ minitwisters i frysen!

Crap...

Tänk att man kan köra slut på sig så totalt. Mår så dåligt just nu att världen gärna hade fått sätta sig på paus och slockna en stund tills jag mår bättre. Ville inget hellre än ligga kvar under mitt varma gosiga täcke imorse, men med seminarie i statistik och styrelsemöte med BESTarna fanns inget annat att göra än att ta sig upp, göra en kopp varm oboy och tugga ner ett par mackor innan jag gav mig iväg.

Seminariet gick bra men jag var trött och orkeslös. Inget svårt att bara följa ett papper som säger exakt vad jag ska göra, lovar mig själv att jag inte ska tappa bort dessa eftersom det känns som om vi kan behöva dom nån gång i framtiden. Rätt kul program det där SPSS ändå. Det blev en tonfiskmacka till lunch, mycket gott och välbehövligt kände jag. BEST-mötet piggade på mig litegrann faktiskt. Jag vill komma igång, göra tusen saker på en gång och få alla i skolan att älska oss. För vi är simply the BEST!

Tvärdog när jag väl hade baxat upp mina påsar och den nya väskan till lägenheten och nu har jag suttit på röven i 2 timmar och gjort absolut ingenting, och jag tycker det är jobbigt. Blir en väldigt enkel middag ikväll för jag orkar inte ta tag i någonting och önskar egentligen att en viss man skulle komma hem och ta hand om mig istället för att jobba.. men man kan inte få allt. Ett täcke, en soffa, en kopp med något gott att dricka och en film är allt jag behöver ikväll (allt jag får också). Måste bara bestämma vad jag ska se. Orkar inte ens skriva klart ordentligt...

thoughtfull love

Kan jag förresten bara få berätta hur bra det kändes att öppna kylen imorse och hitta ett nytt paket mjölk till mig, till min oboy. Tänk vad små saker kan få en att bara känna den där varma känslan i hela kroppen. Jag mådde verkligen kasst och att slippa gå till affärn, även om den bara ligger på andra sidan korsningen, var det bästa som hände på hela förmiddan.

Och nej, jag ska inte glömma att berätta det för honom ikväll, jag lovar. Hoppas bara att dom bastar klart innan jag somnar.

BEST-bowling ftw

Kände mig inte riktigt kry imorse så jag stannade i sängen istället för att masa mig iväg till föreläsningen. Tror det var ett bra beslut, tydligen var inte föreläsningen något att ha och jag hann sy lite och diska massor medan jag kryade på mig tillräckligt för kvällens aktivitet.

Kvällens aktivitet då :) helt underbar bowling med nya BEST-styrelsen! Jag hade verkligen kul och ser fram emot ett år med dessa tjejer och all planering och annat trams vi ska ha för oss!! It's the new styrelse liksom, och vi är peppa som faaaaan! Bowlade i våra fiiina overaller och vi var riktigt coola. Sjukt bekväm är den, jag tror jag hädanefter ska ha den i skolan varje dag. Kommer bli retad till döds men skit i det, jag är BEST!



Snygga till tusen är vi också!

Tänk att det alltid känns som måndag

Har hunnit med massor idag! Frukost, skola, lunch, intervju, sömnad, semi-middag... Ska snart bege mig till spinninglokalen och köra slut på benmusklerna lite idag igen. Blir bra det tror jag.

Efter träningen får jag middagen serverad av min omtänksamme kärlek som varit på jobbet och brottats med andra krigspojkar för första gången på flera veckor idag. Lär vara på världens bästa humör ikväll :)

Nu ska jag packa om min träningsväska och sen bär det av, imorgon ska jag testa kaffebryggaren tror jag (inte dricka alltså bara se om det luktar gott här hemma också) sen blir det bowling med BEST-gänget! Måste sy klart overallen idag!!

Pöss

because I looooooooove you ♥

Idag är det fredagsmys!

Först och främst vill jag gratulera Jens som fyller år idag :) GRATTIS!

And now for me. Tänk att idag lyckades jag kliva upp i tid, hämta en kopia av mitt hyreskontrakt, köpa fikabröd till räddningstjänsten, få kontraktet påskrivet, hämta BEST-lådor i ett förråd med Cattis, komplettera psykologin jag missade i julas, inhandla kuvert och frimärken, POSTA ansökan om bostadsbidrag och det där till polisen som gör att jag får ut ett utdrag ur belastningsregistret så jag kan sätta igång det där med vikariepoolen på riktigt och handla lunch, vilken jag nu har intagit. Det känns som en riktigt produktiv dag, men samtidigt känns det inte som att jag har gjort någonting.

Ska iväg och träna om en timme, känns bra det med! Blir nog en såndär helakroppen träning idag tror jag. Ikväll blir det nog väldigt lugnt. Mat och allmänt somna-i-soffan. Imorgon är det sovmorgon på riktigt, tillsammans! Känns som en evighet sen, ska bli mys!


Förstår inte den där nya reklamen... dreaminginmono, och förstår inte vad mcdonalds har med den att göra... men jag orkar inte ens sätta mig in i det. Ville bara berätta.

sherlock homies

Lång dag i skolan idag. Bästa var när någon jämförde variabler med gener och tyckte att "två oberoende kan väl göra en beroende?" Mycket underhållande!

Ikväll blir det biomys med pojken efter överraskningsmiddag. Känns som ett bra koncept och det ska bli gott med popcorn! Har betalat hyran och jag ska se till att diska rent innan jag promenerar bort genom Bologner så lite vuxenkänsla är det också på idag. Ska bli skönt med helg efter kompletteringen imorgon.

Pööss

och så är vi tillbaka i skolan igen

Överlämning med BEST imorse, det var mysigt och jag tror verkligen på det här. Känns som att det kan bli riktigt kul! Blev lång föreläsning sen som trots att den vart förkortad 45 minuter tog halvt död på min hjärna. Snälla människa jag är inte fem år gammal längre och vet precis vad "data" är för något. Och ja, vi förstår att forskning fungerar som en spiral. I GOT IT!

Blev träning med Ida och sen färgade vi hennes hår. Sjukt nöjd faktiskt!

Kvällen blev lite sämre när jag gjorde mat.. lingonsylten hade blivit gammal och smakade jättekonstigt! Jag trodde inte ens sylt kunde bli gammal... bläh. Hade ingen sås heller.. så det blev ganska torrt, men köttbullarna var goda iallafall. Ett godnattsamtal stillade min krigspojke-hunger och nu ska jag faktiskt lägga mig. Det blir en lååååååååååååååååååååååååång (you get my drift) dag imorgon med samma föreläsare. Tror iallafall det blir en mysig kväll. Ser jag fram emot!

Godnattpussar


måndagmedscrubs :)

Ikväll är det spinning på schemat men just nu känner jag träningsvärken från igår under revbenen.. mycket mystiskt ställe att ha träningsvärk på. Höll på att skriva revben där, men det hade ju bara blivit fel.

Det är åtminstone träningsvärk på både sidor, så jag är jämt krymplad eller hur man säger. Carin tycker jag är på eld idag :) puss!

<3

JAG HAR HITTAT MIN KAMERA!

Jo jag har hittat min kamera, min lilla älskling, min bebis som har följt mig hela vägen sen studenten! Min lilla silvriga glädjemaskin! Och om någon undrar så blev jag jäkligt glad!


en såndär trevlig måndag med massa mellantid

Gick till skolan imorse, möttes av "ja du kan lika bra vända tillbaka igen" och insåg att lektionen blivit inställd pga sjukdom. Ändå rätt mysigt att krypa ner i sängen igen och gissa om jag behövde sova, aptrött! Vaknade igen tjugo över tolv och tänkte att nu var det nog dags att faktiskt utnyttja dom där extra timmarna jag fick idag.

Har byggt ihop min hylla och flyttat om litegranna här hemma så nu känns det lite annorlunda och ganska mysigt faktiskt. Dessutom har jag sorterat lite och skaffat mig en sänglampa! Känns vuxet och duktigt.

Ska se till att diska också innan träningen med Ida ikväll. Vi ska spinna rumporna av oss! Kanske kan klämma in en pusselpuss om pojken har tid innan jobbet mellan tvspel och tvspel..

kalahagaha etthundratolv

Avslutat födelsedagshelgen med träningspass på F&S och sen en nyttig soppa till middag. Känns bra! Imorgon börjar skolan igen så snart ska jag hoppa i säng (eller lunka och klättra och stöna lite över hur hög sängen är för jag är redan stel med träningsvärk)

Har åtminstone planerat in litegranna hur kursen ser ut i veckorna framöver och ser fram emot att få min nya grupp imorgon. Träning ska det också bli, nu ska det kommas i form till vecka 13!

Puss å pill!


today's the day

Idag gäller det!

Sitter och ser Girl Interrupted och inser att jag antagligen har lärt mig en del. Analyserar allt och alla och har faktiskt ganska roligt. Känns bra att inte stressa ihjäl mig inför tentan. Kan inte göra så mycket åt det längre ändå, eller hur? Wish me luck!

Katt åt närlys, blev upplyst ;)

it's wednesday bababababa

Blev precis lämnad ensam utav krigspojkar som skulle ut på stan och fika. Känns ändå som att jag fått en del gjort på morgonen, diskat, dammsugit, plockat undan och iordning. Slängt en stor påse skit och packat upp en IKEA-hylla som jag får hjälp att sätta upp sen :)

Ätit frukost har jag hunnit med, och bokat tvättid. Behöver VERKLIGEN tvätta idag! Luktar typ som en skunk och har inga rena kläder kvar! Måste duscha också.. men jag vet inte vad jag ska ta på mig efter för att inte anses fruktansvärt avvikande nere i tvättstugan senare. Måste plugga klart lite så jag känner mig någorlunda säkrare på tentan imorgon... vi får väl se. Känns som en sån där grej man får tenta om nån gång mest för att bara känna på hur det känns.

Funderar på att baka nåt, så det luktar lite godare här hemma och så jag har nåt att snacksa på till plugget.
Vet egentligen inte vad det var jag skulle skriva, men lite blev det allt.

Imorgon ska jag handla!

spinal bifida

Hemtentan är inlämnad på skolan! Sjukt grym är den också, jag är nöjd. Fick lunch payed by Mr Bus eftersom jag lekte svensklärare och gick igenom hans och rättade. Smånöjd med det också måste jag medge.

Nu ska det sista till tentan på torsdag gås igenom och sen blir det nog lasagne till middag, känner för det idag. Kanske ska se till att se den där filmen också eftersom allt handlar om autism just nu, mycket intressant. Funderar på en rerun av GirlInterrupted också, den är grym och verkligen on topic för tillfället. Men men vi får väl se hur mycket jag kan få igenom ;)


.

Två sanningar närmar sig varandra.
En kommer inifrån, en kommer utifrån
och där de möts har man en chans
att få se sig själv.

söndagsmys är det nya svart

Bowlingen igår ledde till shotrace hos M och vi blev duktigt packade hela högen. D somnade på golvet och jag var inte sams med min mage på många timmar idag. Sjukt bra val iallafall att skippa plugga och bowla istället!

    

Har drömt konstiga drömmar hela veckan men hoppas att dom ska lugna sig nu när livet återgår till det normala.

Du måste finnas du måste!

"Vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden.."

Tänk att man kan ha så bra sällskap av spotify när man tentapluggar. Kameran och jag har varit på upptäcktsfärd idag också, efter att jag kämpat en halvtimme med att få bort snön från biltaket. Lillvickan fick en ny frisyr på köpet, sjukt snygg blev hon!

Tanken är att jag ska plugga, läsa psykologiboken och lära mig nåt vettigt.. men vi får se om jag kanske har mer lust att bowla med krigspojken + bihang istället om ett tag. Känns vansinnigt omotiverat att sitta inomhus och plugga en lördagkväll liksom...


Borde vara glad?

Jag har skickat in tentan! Och seminariet för psykologin är över! Känns som ett bra slut på en vecka. Har precis avslutat min middag och sitter nu och funderar över en påse godis med tvn på i bakrunden.

Kvällen verkar inte bjuda på särskilt mycket spänning.. men vi får se. Idioten under är igång iallafall, men hon får väl hållas... det är ju ändå fredag. =/

Kanelbastu!

Läst igenom kompendiet igen och förstår fortfarande ingenting. Men det löser sig säkert imorgon.

Tog en paus i pluggandet och åkte till nya Arenan med krigspojken för att relaxa och leka i poolerna. Det var jätteroligt! Vi var där tills dom stängde och provade alla bastus, fanns en där det var kaneldoft, och lekte i vågorna och åkte vattenrutschkana med och utan ringar. Vi duschade i duschen som lekte åskväder, regnskog eller mangotvätt beroende på vilken knapp man tryckte på och kastade is på varann i tid och otid. Var ute i utepoolen och håret frös till is, det är -15 här just nu... så det var väl inte jättekonstigt. Sjukt bra, man fick armband med 300 kr kredit på och slapp ta med plånboken in i badhuset och det fanns massa spännande duschar och bastuval i relaxen. Det hade kunnat bli årets upplevelse men krigspojken bangade ligga på turkstenen trots att vi var de sista sista kvar i hela relaxen då. Inte ens personalen var kvar.

Men men, next time ;)

Nu blir det natt i Skövde och imorgon blir det heldag i skolan med seminarie och allt. Pöss på er!

Ännu en sammanfattning av året som gick...

Spenderade precis en halvtimme med att sammanfatta mina facebook-statusar och sätta ihop ett fotokollage över 2009. Nån gång får jag väl släppa att det är nytt år?

Lite mysigt ändå att facebook behåller mina statusar så. Jag tyckte det var lite en trip down memory lane att läsa och våndas lite över allt som hände. Det senaste året är ändå då jag bestämde mig för att flytta ihop med en tjejkompis ett halvår för att jag var trött på att bo hemma och rädd att min och mammas relation skulle krascha totalt om jag lät bli, det var året då jag ändå kände att jag flyttade (igen) minst tre gånger i veckan och så lite längre varannan helg för att få saker och ting att gå ihop med träningen i Svedala och Bara och samtidigt hålla relationen till krigspojken vid liv. Året då jag tröttnade på kempon och året då jag älskade kempon allra allra mest. Året då min älskade hund fick sluta sitt liv efter många promenader, mycket bus och på tok för mycket medicin. Sommaren jag spenderade med jobb, mys, jobb, strandbesök, jobb, ångest, jobb och längtan. Året jag kom in, fick en egen lägenhet och flyttade (nu är vi uppe i tre adressändringar 2009). Hittade nya vänner och simmade torrsim på vardagsrumsgolvet för första gången i mitt liv. Året då min bil gick sönder mer än en gång och jag bråkade massor med SJ. Året jag har saknat allra mest. Året som höll på att sluta i kaos och katastrof men som slutligen blev väldigt bra, och väldigt kallt!

Och nu har jag spenderat ännu mer tid på att undvika pluggandet. Ska läsa igenom kompendiet genast!

tentan är klaaaaar

Jag tror jag är klar! Ska låta den hänga lite i luften och vila innan jag läser igenom vad jag har skrivit och ordnar referenserna som de ska. Men det känns rätt bra. Man blir så stressad när alla andra skriver om hur långt dom har kommit men nu när vissa börjar bli klara så märker man att det finns folk som inte har varit så aktiva också, då känns det skönt att vara en i gruppen "färdig". Nu kan jag fokusera på seminariet på fredag och tentan nästa vecka istället.

Star Wars episod 6 går på tv, så jag tror jag ska anstränga mig och förstå hur det hela slutar. Sen ska jag nog ta mig hem, åtminstone för en stund och läsa igenom kompendiet och kanske titta lite i psyk. boken. Kan vara en bra trettondag iallafall. Trots att det inte blev något Arena-besök idag. Kan vara en idé att komma igång med psyk. om vi ska dit imorgon känns det som.

This made no sense whatsoever, men nu är jag klar med tentan så jag har väl skrivit ur mig för ett tag. Tar en minipaus.

Ibland känner jag att jag vill lämna ut mig helt till cyberspace

Här kommer ett erkännande, en liten pinsam grej som ställer till med problem vart man än går i världen. Känns lite läskigt att lämna ut sig såhär, men here goes.

Jag tycker inte det är gott och jag tycker inte ens det ser gott ut. Jag har försökt mången gång att få ner denna hemska dryck i min hals och varje gång säger kroppen ifrån. Jag får rysningar och vill spotta ut allt på personen som givit mig koppen/muggen/glaset. Jag kan gå med på att det kokas, absolut, för doften har jag inga problem med, om den inte kommer ur pojkens mun när han har hällt i sig en kopp.. för den stämmer inte..

Vi var på besök i Småland häromdan ju och då fick jag säga ifrån att jag hellre dricker något annat, det är pinsamt. Jag känner mig som en liten unge varje gång. Nu fick jag hallonsoda istället och det var jättegott! Men det känns liksom helt värdelöst att behöva säga ifrån varenda gång. Nej nån gång ska jag väl lära mig dricka den där hemska drycken. Nån gång ska jag lära mig att dricka kaffe...


By the who är jag duktig också, jag skriver på tentan, jag lovar.

Måndagen lider mot sitt slut

Nu är dagen snart över. Sitter och smaskar godis i krigspojkens fotölj medan han och grannen spelar tvspel. Funderar på att gå och lägga mig för jag orkar inte ta tag i mer tenta idag. Kommit en bra bit på väg dock och jag känner mig ändå rätt nöjd.

I övrigt har jag faktiskt inte så mycket mer att rapportera. Vi ses imorrn!

En snurrig måndag

Nu är klockan förbi kvartersvärdens öppettid och jag har inte satt ena tån utanför dörren ens. Mamma ringde för en halvtimme sen och undrade vad vi hade för väder, då drog jag upp gardinerna och tittade ut för första gången.

För övrigt tog jag nyss en liten matpaus och värmde spagetti i micron. Började fundera på hur jag ska överleva den här månaden och då tänkte jag att jag kanske borde skriva ett inlägg om att jag ändå är rätt lyckligt lottad för jag får matbidrag, det ledde tankarna till att jag faktiskt har kontanter liggande i lägenheten sen jul och det kändes väl sådär om det blir inbrott. Jag har ju försäkring och då måste man typ skriva en lång lista på vad det är man har blivit av med, det vet jag för det fick Kristian göra när det blev inbrott i hans bil, och då började jag fundera på hur jag skulle komma ihåg titlarna på alla dvdfilmer som står i min lilla hylla. Kanske man borde hitta på några så får man lite extra? Detta ledde mig till det slutliga tanken att om jag säger till försäkringsbolaget att tvn har blivit stulen, kollar dom det med radiotjänst då så jag måste börja betala avgift? Fan för försäkringsbolaget isåfall....

Tänk vad snurrig man blir av det här tentaskrivandet. Tillbaka till boken!

En måndag i tentans skrivande stund

Godmiddag världen!

Jag har precis intagit min väldigt nutriösa frukost/lunch bestående av blåbärsfil med flingor. Har tidigare spenderat morgonen med att kolla så tentan kommit ut, skräckläsa frågorna, bläddra lite på måfå i boken för att se vad jag faktiskt har missat (det är en del eftersom jag inte har läst mer än 1½ kapitel) och försöka strukturera upp en lösning jag hoppas ska fungera både för mig och för mina lärare.

Har insett att detta kommer bli en hel omöjlighet att få färdigt om jag inte sätter igång snart och gjorde därför tre quiz på facebook och kollade upp gamla klasskamrater från högstadiet mest på skoj. Läste igenom en av mina följebloggar väldigt noggrant och läste kommentarerna till varje inlägg för december 2009. Har också hunnit med att formatera minneskortet till kameran som av någon anledning fick fnatt imorse när jag satte i det efter en natt i datorn.

Följade ska hända idag;
* läsa det jag har missat i boken.. avsätter ungefär två timmar till det tror jag, det MÅSTE väl bara räcka?
* springa ner till kvartersvärden och blinka med det stora ögat och få ut något som kan likna mitt hyreskontrakt eftersom jag behöver det för att få bostadsbidrag. detta måste göras innan kl 4 för då går han hem.
* börja svara på frågorna till tentan, helst i svårighetsordning med svårast först eftersom det då blir gradvis lättare samtidigt som min energinivå sjunker.
*äta någon slags lunch/middag bestående av en påse godis och en chokladkaka när humöret är som värst. kanske ringa krigspojken och klaga lite på hur dåligt jag mår i samma veva.
* duscha? hygien måste väl också räknas in i tentaskrivandet tycker man...

Utöver detta vill jag också städa upp lite och boka en tvätt-tid, ta bilder på bilarna som fortfarande ser ut som snögrottor och dokumentera min senaste uppfinning, en takbox av snö (funderar fortfarande över dess användbarhet) och springa över till skolan för att utnyttja deras skrivare och ta mig an den här nya terminen i pappersform.

Någon gång ikväll kommer jag att somna helt utmattad och inte vilja vakna igen på länge. Det får nog bli snabbmat till middag idag också...

Hemma ♥

Äntligen hemma i min lilla lya i Skövde igen! Insåg när jag hade öppnat posten och undersökt kylen att jag har saknat det och det är riktigt skönt att sköta sig själv. Tog ca en halvtimme att gräva fram bilen och sen åkte jag till ica för att handla lite mjölk och sånt där som är bra att ha till frukost. Det blev middag på Max med älsklingen innan han skulle träffa Dennis och snacka skit. Känns som att man behöver ta sig tillbaka till gymmet snart igen, det har blivit på tok för mycket mat dom här julveckorna.

För övrigt har den här helgen varit en av de mysigaste på väldigt länge! Vi har vart på besök i Småland och busat med katterna, tagit mängder med foton på snön ♥ idag var vi ute i vildmarken och hälsade på momo och körde runt en massa ställen där hjärtat växte upp. Helt nostalgisk och det var så härligt att se.

Imorgon kommer tentan ut, då blir det lite läskigt och sen ska jag ut och använda kameran lite till. Det är fortfarande massor med bilar som ser ut som min lilla snögrotta gjorde innan och jag vill ha bevis på vad jag grävde mig fram i. Nu känns det lite som att en dusch hade suttit fint. Undra om jag orkar.

Mitt 2009 ♥

Årets

  • färg
    får faktiskt bli röd, för det har det blivit väldigt mycket av.
  • klädesplagg
    egentligen vet jag precis vilket det är, men framgången är inte bevisad än så jag väntar lite med att berätta vilket ;)
  • djur
    vovven, kommer aldrig glömma min Napoleon
  • sjukdom
    det är väl ingen som har missat svininfluensan va? jag har åtminstone inte fått den, vaccinerad är jag inte heller...
  • största händelse
    får fortfarande vara i maj då när jag äntrade svartbältesklubben.
  • frukt
    avokado, det finns så många anledningar och dom går till och med in över årsskiftet.
  • dryck
    JULMUST!
  • godsak
    det har blivit hemskans mycket choklad nu på det senaste, annars brukar det vara dom där saltisarna, mmmm
  • nominering
    en plats i BEST-styrelsen, det kommer bli grande!
  • pryl
    julklappen från mor och far som kommer bevara alla minnen för nästa decennium, kameran!
  • bild
    det var väl passande :) och här kommer den...

                      

     

   

Nej dom är inte i ordning och jag kan faktiskt inte bestämma mig, men det här är iallafall min sammanfattning av 2009


Min lista 2009

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
    Flyttade hemifrån på riktigt, vann två stora lådor choklad på liseberg, pratade i telefon i 8 timmar i sträck bl. a.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
    Nej det gjorde jag väl inte.. lovade att inte lova något, men det gjorde jag ändå.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
    Räknas föräldrar till voffisar? Såfall har jag några stycken.
4. Dog någon som stod dig nära?
    Nej
5. Vilka länder besökte du?
    Har inte varit någon annanstans än Sverige i år tror jag. Känns underligt..
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? 
    Njae inte direkt, men det visar sig väl förhoppningsvis :)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
    23 maj
8. Vad var din största framgång 2009?
    
Mitt ninjabrödraskap (kallas det brödraskap trots att jag inte är kille?) 
9. Största misstaget? 
    Det visar sig nog också under året..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
      Det ska väl vara den där fotjäveln som aldrig läker.. men det är inte så farligt. 
11. Bästa köpet?
      Oj, hmm finns några skor jag skulle vilja nämna :P men annars är jag rätt nöjd med min soffa. 
12. Vad spenderade du mest pengar på?
      Flytten?
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
      
Många saker har gjort mig riktigt glad, för många för att bara nämna en! 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
      Lät du henne komma närmre, Paparazzi, Not Fair, Panzerlied ;)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
      
Varit både glad och ledsen men det går nog inte att jämföra på något sätt. Vad är det för konstig fråga? 
16. Vad önskar du att du gjort mer?
      Ojoj :)
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
      Bråkat 
18. Hur tillbringade du julen?
      Hemma med mor och far
19. Blev du kär i år?
     
Ja :) 
20. Favoritprogram på TV?
     
Scrubs, Grey's, House 
21. Bästa boken du läste i år?
     
Social Psychology ;) 
22. Största musikaliska upptäckten?
     
Melissa Horn 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
      En bärbar dator 
25. Något du önskade dig men inte fick?
      Ja några saker 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
      Åt middag med mamma och pappa 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
     
Jodå det fanns det säkert, men jag är nöjd 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
     
Stil? 
29. Vad fick dig att må bra?
     
Mina fina vänner och kärleken 
30. Vem saknade du? 
      Pusselbiten, vännerna och Napoleon
31. De bästa nya människorna du träffade?
     
Mina härliga Skövde-människor!!!

2010

Time will tell, time will tell


RSS 2.0