Sex månader <3

Okej now for the exciting news of the day :)



Idag, ja idag, firar vi sex månader! Fattar inte att det redan har gått sex månader, helt galet. Jag är så kär i den här bilden att det är vansinnigt. Bara för att jag vet precis vad den står för, och det betyder så mycket! Älskar dig min fina pusselbit, faktiskt ;) <3

toalettpapper? really?

Tillbaka på jobbet igen =) riktigt skönt att ha något att fylla dagarna med! Men åter kommer då dom här underliga funderingarna jag får när jag är här. Toaletten var ett stort problem förra året om ni minns ;) och det återkommer denna sommar också. Dock i lite annan form. Idag tänkte jag på vilken sida toalettpappret ska sitta på. Finns det någon standard sida? Det beror såklart på hur toaletten är uppbyggd etc, men jag tänkte mest vilken sida det hade varit bäst om dom satt på... kanske beror på vilken hand man använder att torka sig med. Jag tycker iallafall det är knasigt när dom sitter på vänster sida, det blir fel.

Ibland känner jag att jag delar med mig av de mest outgrundliga och knäppa saker här. Men jag har ärligt talat inget annat att göra. Har däremot lite annat roligt att dela med mig av, men det kräver ett eget inlägg så jag väntar till ikväll när jag har tillgång till datorn hemma =)

Pussar till alla (A)

måndag och jobb igen

Idag har jag jobbat. Jobbat och varit duktig =) efter jobbet kände jag för att gå och lägga mig och sova heeeela natten. Men jag lyckades undvika sängen och tog itu med disk, trädgård och garderob istället. Efter det lagade jag mat. Det blev inget avancerat, köttfärsås är så tacksamt att göra med allt möjligt som ligger i kylen :)

Nu är det Beck på tv, men jag vet inte om jag orkar se klart den. En all in all bra dag iallafall. Hade till och med roligt på jobbet, det är skönt att ha något att ockupera hjärnan med.

Godnatt

Glassbilar?

När jag körde hem från Malmö idag mötte jag tre glassbilar på motorvägen. Då började jag fundera. Hur mycket klagomål får man som förare i en glassbil? Det måste vara nästintill noll. Sjukt schysst jobb ändå liksom :P Jag vill också sälja glass till glada barn och köra bil som låter skojigt.

Give me a fun job?

Ett annat jobb jag inte hade haft något emot hade varit Sarahs. Hon jobbar som servitris i Danmark nu och tydligen får hon grym dricks. Eller den kanske inte är superbra, men om man jämför med det pyttiga vi brukade få på McD och blev tvingade att lägga i Ronald-bössan till barnen är det mycket. Så det så.

Tittar på So You Think You Can Dance och längtar så vansinnigt efter att kunna dansa på riktigt. Igår drömde jag om ett stall med hästar och stallkatter som sprang omkring. Jag har fortfarande så mycket saker jag vill göra. Men first things first vill jag komma in på skolan och få en lägenhet. Vill gå en stooooor runda på IKEA och ha råd att köpa något, och dessutom behöver jag en seriös runda till Lagerhaus för att stapla ljus och badskum, jag vill ha en badanka också, även om jag bara får en dusch =)

Kbt?

Det är något seriöst jävla fel på mig! Vafan.

Mmmm

Massor med supermys i helgen och många älskade vänner som gjorde min midsommar lyckad =) Det blev tyst igår när folk lämnade huset, men nu är det om möjligt ännu mera tyst. Det känns lite läskigt att vara helt ensam i det stora tomma huset.. men det är väl sånt man måste lära sig att klara av också. Körde pusselbiten till tåget och åkte och handlade så ikväll blir det rester av det vi grillade igår med vitlöksbröd och antagligen en pirat-film (för jag körde in om lägenheten och hämtade min dvd-samling). Så om någon känner för att joina så hade det varit jättemysigt, annars ska jag gosa ner mig i den stooooora soffan och fläska på alldeles själv.

Puss

Nån gång

Man måste bara vilja tro på att det blir bra. När allt det jobbiga är över, då blir det bra igen...


skillnaden på kärlek och kärlek

En kompis frågade mig vad skillnaden var mellan en vän och en pojkvän/flickvän. Han tyckte att om man hade träffat en ny vän hade man inte varit så fruktansvärt mån om att träffas hela tiden och lagt så mycket tid och pengar på det. Och det är väl sant. Men vad är det som gör att man blir så besatt av en annan person att man känner att man måste träffas hela tiden och att saknaden blir så otroligt stor när man inte får det? Han undrade om det hade med sex att göra, för det är väl egentligen enda skillnaden på hur man umgås med pojkvän/flickvän och andra vänner? Jag håller inte med. Sex kan man få i princip när man vill (om man inte är kräsen) och sex löser inte problem. För mig är det den där totala tryggheten man känner när en annan person visar gång på gång att dom finns där oavsett hur jobbigt det än är. Den tryggheten kan finnas med vänner också, don't get me wrong. Och jag har vänner jag hade saknat fruktansvärt mycket om jag inte hade fått träffa dom regelbundet också, men det är skillnad. Skillnad på kärlek och kärlek.

Älskar dig och saknar dig, önskar du var här.

Helt hjärndöd

Vissa dagar känns helt meningslösa. Vissa dagar skulle man bara helt enkelt kunna plocka bort ur kalendern... Första halvan av idag hade lika gärna inte kunnat finnas. Dom säger att man ska leva varje dag som om den var den sista. Men det känns väldigt svårt ibland. Om varje dag var min sista skulle jag inte sitta hemma själv och vara totalt hjärndöd för att ingenting händer. Jag hoppas att jag aldrig blir arbetslös en längre tid. Det kommer ta livet av mig.

Jag hatar att må såhär. Att inte kunna spendera en hel dag i mitt eget sällskap utan att bli deppig. Hela tiden kräva att alla ska finnas där för mig jämt. Jag kan egentligen. Jag vet det. Det är bara det att jag inte förstår det just nu. Tror jag börjar bli knäpp av att inte ha struktur och nånting att göra på dagarna. Jag kommer må så bra när jag får jobba i sommar. Och ännu bättre i höst när jag får aktivera hjärnan på riktigt igen. Vill bara att det ska bli augusti. Gärna så snabbt som möjligt. Typ nu. Snälla.

våra bästa år

Jag drömde en sjuk dröm inatt. Var på typ en ö, och vi var på nån djurpark. Av någon anledning tyckte jag att lejonet var intressant och gick alldeles för nära. Han blev arg och började jaga mig, några gånger gick det bra, för han satt ju fast, och det fanns stängsel. Men sen rasade stängslet och hans röda band släppte. Jag blev biten. Men det gjorde inte så mycket för dom hade slipat ner hans tänder, så det gick inte hål. Sen satt mamma och klappade honom vid köksbordet.

Efter det tror jag drömmen tog en ny vändning och ön blev mer exotiskt. Det fanns ica, men dom sålde inte frukt, utan man fick plocka papaya och en gata var helt orange med kärnor.. jag tror det ser ut ungefär så på insidan i en papaya I guess =) det var liksom så man sjönk ner i det och det var som lera, fast luktade gott ;-)

Tydligen var det en "maffia"-familj som styrde på ön, och av någon anledning tyckte dom inte om mig. Kastade stenar mot min rygg när vi hade gått förbi. Det var ganska spännande, sen ringde Rebecca och väckte mig för hon ville komma in. En väldigt knäpp dröm utan slut alltså. (jag har en tanke om den där maffiafamiljen, men lejonet och papayan förstår jag inte alls)

Har fastnat i mina dagdrömmar och jag vill mest bara lista ut allt nu. Kan inte allt bara lösa sig? Jag som trodde livet skulle bli enklare när bältet var taget och tentan var över (visserligen en tenta kvar.. men jag kan inte göra så mycket åt den så jag är inte orolig) men nu blev det jobbigt på andra håll istället. Kan man inte bara få en lugn stund? Samtidigt behöver jag inte bekymra mig om hyra i sommar, mina vänner äger och min pusselbit är underbar <3 så jag kanske borde vara nöjd med det jag har. Men man får väl klaga också?

Måndag

Tittar på tv.. en tjej som spelar på ett keyboard och ett piano samtidigt som hon sjunger. Sjukt talanted och multitasking. Men frågan är. Hur kommer man på nåt sånt??! Oh det HÄR har ingen gjort förut.. eller? Lite läskig ser hon ut också, men hon har säkert många fans. Go different people =)

Jag har precis ätit frukost och ska ta mig ner på stan en stund idag. Borde nog plugga hela dan.. har en känsla av att tentan nästa helg kommer gå åt helvete. Men det spelar ingen roll.. Jag får väl helt enkelt göra om den, så har jag nåt att ägna mig åt i sommar också ;-)

RSS 2.0