Skräck och insikter

Ok, idag förstod jag faktiskt både Evelinas och Hannas rädsla för flygfän lite bättre. Gick över campus efter mörkrets inbrott eftersom vi hade kvällsmöte och hörde bara fåglar precis överallt. Det satt MÄNGDER i träden och de lät och flög och hade sig. När jag närmade mig G-huset tog två hela träd till flykten vilket resulterade i ett dån av fladder. Jag kände mig som ett offer i en Hitchkock-film och småsprang till entrén där jag slapp undan läskigheterna.

Mötet gick i övrigt bra och jag känner en ny entusiasm för allt som finns att ta sig för. Ska se till att få ordning på det här med C-uppsatsen först bara så jag har koll på hur mycket jag kan ta på mig utan att krascha. Det är en av mina absolut sämsta sidor faktiskt, att inte någonsin ha koll på när det är dags att säga nej.

24

Börjar födelsedagen på allra bästa sätt. Bölar ögonen ur mig till de senaste avsnitten av Grey's Anatomy.

Tentadags tentadags tentadags!

TENTADAGS!

Det här med bloggen ja..

Känner verkligen att jag har åsidosatt bloggen ett tag nu. Det är inte min mening, kreativiteten flödar inte av någon anledning. Just nu sitter jag och försöker klämma in den sista lilla kunskap som kan hjälpa lite extra på tentan i eftermiddag i kaoset jag kallar lägenhet. Någon gång efter tentorna är det dags att ta tag i disk och städning och se till att den uppnår normal levnadsstandard igen. Vid såna här tillfällen känner jag ändå att jag kan uppskatta att KP inte är på plats och se hur jag lever under tentaperiod. Men snart är det dags för leave och då ska det vara rent och snyggt så vi kan ägna oss åt annat än att städa =)

Testar att blogga från mobilen

Tänkkte bara testa och se ifall detta fungerar... Nå?

RSS 2.0