vednes-dag

Idag är en bra dag. Idag jobbar jag nog sista dagen innan nån gång i juni, det känns lite sådär (kommer sakna pengarna) men samtidigt ger det mig tid att sitta utomhus i solen och läsa juridik. Måste plugga också. Annars kommer ju tentan flyga så långt åt helvete att jag inte ens kommer kunna se den med teleskop.

Idag ska jag hålla träningen i Bara alldeles själv. Det kommer bli en upplevelse, jag hoppas Victors mamma är där och kan busvissla åt mig när dom blir för högljudda. Funderar på att ha fyspass med dom så dom blir så slutkörda att dom inte orkar med att låta. Kan bli kul.

Annars då? Jo, jag lyckades doppa en av mina hörlurar till ipoden i ett glas med vatten innan lunch.. kändes sådär måste jag säga, men jag rusade in på toa och hämtade papper (handlingskraftig? japp) och den fungerar faktiskt fortfarande. Alldeles chockad och hade redan funderat ut minst tre olika sätt att försöka få ut nya på garantin utan att behöva få den där blicken som säger allt från försäljaren. Men den funkar! Heja skullcandy kvalitén!

Väl ute på lunch sen insåg jag att halva världen är gravid. Seriöst. Var en snabb sväng in på H&M och rekade inför imorgon (shoppa med smulan, pepp på den!) och jag svär att typ 4 personer i kassan av 5 var höggravida. Helt galet. Fick finta förbi massvis med barnvagnar på väg dit och tillbaka och när jag skulle upp i hissen möttes jag av en mamma med en liten i famnen. Helt galet. Jag blev lite rädd, och undrar stilla vart alla dessa gravida människor håller till på vintern? Syns dom inte för alla tjocka kläder då? Eller håller dom sig inomhus för att inte frostskada fostret?

Aja. Nu ska jag jobba. Peace out <3


words.

Consider the importance of words.

It's very simple really. Words have meaning, great meaning. Words can make someone laugh, or cry. Make someone furious, or happy. All depends on how, where and when it's said. They actually don't even have to be spoken, could be enough with a written line. One line, one word. Can make or break someones day. Mine was broken, but you put it back together again. Thank you.

mest för att ni är så himla bra, utan att ni vet om det <3

.

Ikväll blir det grillning i Svedala och sen filmkväll hemma i lägenheten. Ska faktiskt bli mysigt att gräva ner mig i soffan och äta glass och se en chick flick. Ska massera in mera tigerbalsam på foten och linda den igen. Det har hjälpt litegrann så jag hoppas att det hjälper så den läker fortare. Vi får väl se.

you're beautiful.
like a princess?
just, like a princess

söndag

Det är sådär konstigt väder. Typ sol men gråa moln och lite halvblåsigt. För kallt för att sitta ute tyvärr. Ska gå igenom dom sista av mina föreläsningar, kanske ta hunden på en långpromenad. Det måste vara bra för foten.

Ska ringa sambon min också och se om hon tänkte vara hemma när han broschan kommer och hämtar post.


Mammamys med hunden på köksgolvet igår. Han leker kattunge och trampar i handduken som vanligt.

Jag före och efter (men det blev inte så stor skillnad... eller vad tycker ni?) Får köra på platinablont nästa gång. =)

fanfanfanfanfan

Jag förstår inte vad det är med mig just nu. Borde vara så tacksam för allt bra jag har. För allt som funkar just nu, och för hur glad jag är att det är så. Uppskatta det nu.

Men istället går jag och är irriterad på en massa smågrejer. Tjafsar om obetydliga saker och tar åt mig av allt. Är orolig inför graderingen och tycker det känns allmänt vansinnigt att inte få reda på vart jag ska flytta mitt liv till om 4 månader. Det hade varit så skönt att ha graderingen ur vägen och en lägenhet som är min för dom närmaste 2-3 åren. Jag vill bara vara säker. Men just nu är min fot paj, trashade den på träningen igår igen. Jag kan gå, men det gör jävulskt ont att böja på den och lägga för mycket vikt på den. Vilket leder till att graderingen kanske inte ens blir av... jag kommer bli så arg på världen om anledningen till att jag inte får mitt svarta bälte är att jag lekte en dum lek för mycket på kids camp. Idiotiskt!

Skolan får jag inte reda på något från förrän i juni eller så. Kanske kan utesluta en ganska snart, men det vill jag inte. Eller vill jag det? Jag vet inte vad jag vill längre. Jag vill inte ha det såhär längre iallafall. Jag vill inte behöva känna att jag måste hålla masken inför alla utom en, och jag vill verkligen att jag ska sluta lägga all skit som just nu cirkulerar i mitt bakhuvud på samma person. Det är inte meningen, jag vill inte göra det. Jag tror det är en försvarsmekanism. Ska jobba på att bli av med det. Jag tycker det är precis lika jobbigt som du nämligen. Jag lovar.

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag läsa juridik tills det sprutar ur öronen på mig och sen ska jag gå en runda med hunden. Förutsatt att min fot är bättre. Lite frisk luft kan ju inte skada.

Helt seriöst?

Heeeelt seriöst??!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. SVT tror på allvar att det finns en "risk" att Marlena vinner hela Eurovision. Och då blir det tight med budgeten till nästa år, för då är det ju redan Victoria och Daniels bröllop och fotbolls-vm inplanerat. Men snälla snälla (see what I did there) SVT? Sverige har inte varit i närheten av vinst på flera år! Det finns en ytterst liten, då menar jag pytteliten, chans att det kanske slår slint i Europa och vår låt går och vinner. Men det är väl iallafall inget att oroa sig över i förtid. Seriöst...

OCH, jag har ett förslag. Om Sverige går och vinner hela skiten och SVT känner att det blir för dyrt med alltihop. Kan vi inte bara hänga prinsessans bröllop och 'hosta' eurovision istället? Jag tror ärligt talat att svenska folket skulle jubla och antagligen flyga ur den här depressionen som dom tycker att ett kungligt bröllop ska råda bot på. Jag tror svenskarna hellre har hand om artister och allt vad det innebär än en bortskämd tös som ska få sitt multimiljon-bröllop betalt med skattepengar. Helt seriöst.

viktiga människor

Dagen är änsålänge väldigt mycket bättre än jag trodde att den skulle bli. Älskar att vakna på morgonen och må som en soptunna för att under dagen bli bortrensad bit för bit. Nu är det bara lite smuts kvar i botten. Så förhoppningsvis känner jag att det är ok efter träningen ikväll också.

* Sarah har livat upp min dag med diverse citat "Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings." Tex. Helt underbart!

* Becky livar upp stämningen med att vara livrädd för vad som kommer hända ikväll när vi ska träffa hyresvärdens bror och säga att vi inte vill betala mer hyra för resten av tiden vi bor kvar. =)

* Jag har fått choklad av min chef, för hon hade massa påskgodis kvar. Väldigt bra! God macka till lunch, ännu en bra sak.

* Min fina pusselbit lyssnade på vad jag sa igår, lyssnade, hanterade och gjorde nåt vettigt av det. Det är så det ska vara. Dessutom har jag fått höra mycket saker idag som gör att jag bara känner mig väldigt lyckligt lottad. Bara så du vet det. <3

Ja. Det har helt enkelt varit en bra dag. Nu ska jag hem och bråka om hyran, äta nåt och sen till träningen och hoppas på att Martin har tagit sig dit med nycklarna. Weeeell. Puss!

p.s så är det alltid en kul känsla att gå på vdn's toalett, varje gång jag gör det så tänker jag "viktiga människor skiter här" och så mår jag lite bättre.

fortfarande onsdag

Haaah! Snacka karma, eller nånting. Började bläddra igenom listorna på folk jag ska uppdatera idag, och två personer ner efter att jag publicerade förra inlägget skrattade jag faktiskt. Högt.

Ni vet hur folk i skolan alltid sa att man inte fick kalla andra seppo? Som öknamn liksom, ditt jävla seppo? Minns ni det?
Lärarna sa alltid att det finns faktiskt folk som heter så på riktigt. Jag trodde aldrig på dom.

Seppo Kaasii på kontoret i Finland kräver nu min ursäkt. Förlåt. =)


och med denna ursäkt hoppas jag att min goda karma håller sig heeela dagen.

onsdag onsdag onsdag

Jag glömde ta med mig nycklarna till Bara från träningen igår.. Fail.
Jag krossade min fot igår.. igen. Fail.
Jag hälsade på en grillfest igår iklädd gamla jeans och tjocktröja, fortfarande äcklig efter träningen. Fail.

Mm.. det ena ledde till det andra, och sen var det helt enkelt inte bra.

Idag sitter jag på kontoret och känner mig sådär trött och sliten som efter ett storbråk med pappa, trots att jag inte ens var i närheten av föräldrahemmet igår. Fan vad jag hatar att överanalysera och göra saker såååååå stora det bara går! Men det jag hatar mest är att du inte ens tar det på allvar. För jag gör inte det för att göra mig till, jag gör inte det för att folk ska tycka synd om mig. Det bara blir så, och då mår jag dåligt. Då vill jag kunna kräva att du förstår. FAIL på hela det här dygnet med andra ord.. jag hoppas att nästa dygn blir bättre.. eller är det för mycket att hoppas att nästa timme ska bli bättre? Fan..

Jag förstår om ni inte ens vill läsa det här, jag funderar på att inte publicera det. Det är egentligen alldeles för utlämnande..

serenity

Igår när jag parkerade bilen utanför våran lägenhet och lassade upp all min packning på ryggen för att ta den långa vandringen in så insåg jag att jag inte har spenderat en natt i min säng på en och en halv vecka. Jag längtade efter mina kuddar och mina täcken. Och efter lugnet i lägenheten som är så underbart när man behöver det.

Insåg under dagen igår att jag längtar väldigt mycket efter att vara stilla på ett och samma ställe. Vilket är en väldigt underlig känsla för mig... den har jag nog aldrig haft innan. Men att bara veta att "här" kommer jag vara länge, så man kan bo in sig på riktigt och köpa saker och trivas. Och slippa åka land och rike runt varannan dag för att uppfylla krav här eller där. Bara vara. Det hade varit så skönt.

Meen, eftersom jag är dryg så kommer det att dröja ett tag. Och eftersom jag inte har bestämt mig om världen är med mig eller mot mig så spelar det nog ingen roll. Men grejen är att oavsett vad som händer så är det meningen, och då får jag helt enkelt ta konsekvenserna av det.. Vi får väl se.. Jag vill bara veta. Nu. Helst igår faktiskt.

påskdagen

Nu är jag sådär förvirrad igen.. Jobbigt äre...

Har iallafall haft en mysig dag. Skurade krukor och busade med hunden i trädgården med vattenslangen. Sen fick jag ett sömnadsryck och började klippa och klistra i gamla kläder. Det är tur att jag har så många gamla kläder att klippa sönder ;)

Det har varit soligt och bra idag och sen åkte jag till Daniel för att spela GuitarHero med honom, Tony och Sebbe. Det var skoj, även om jag är sämst på både gitarr och trummor. Jag skötte sången istället.. gick väl sådär. Men bättre än resten. Hih.

Nu ska jag snart sova.. tänkte bara prata en stund med min PB först. Får se hur sugen han är.. verkade inte helt på.

vårmys

Det är jättemysigt med vår och sol. Det måste ju alla tycka? Därför tycker jag att det är slös att bara sitta inomhus och göra ingenting när man kan vara ute i solen.

Pusselbiten min förstod min ångest, eftersom jag i princip har pratat om solen i 4 dagar nu =) resultat?



Han bar ut en av dom riktiga fotöljerna på balkongen! Så nu sitter jag här och gör ingenting istället. <3 Mys!

mummsingen =)

Konstiga varannandagsväder. Idag är det sol och mys igen. Ska lämna in juridiken och gå ner till polisen och anmäla förlusten av jackan. Dessutom ska jag hinna med att vara lite avis på min kära sambo som spenderar veckan i Barcelona med sin pojkvän. Hoppas allt går bra.

Lite nostalgi, för jag blir så sugen när det är soligt och dessutom har vi en såndär stoooor plansch som säger Let's Fall in Love från GB utanför köksfönstret och det är inspirerande. =)

 

Den första är från '88. Dvs året när jag föddes =) Inte för att jag kommer ihåg så mycket från det året. (inte speciellt mycket alls) Den andra är från '97, och då börjar minnet komma tillbaka. Mumsimums! :P
 

Skövde <3

Skövde skövde skövde =)

Igår var det soligt och då gick vi en låååång promenad och åt glass. Det var jättemysigt!
Idag har det varit kallt och jag har mest haft mängder med kläder på mig och suttit och frusit vid datorn.

Var på en liten sightseeing tur efter middags-shoppingen och det gjorde mig om möjligt ännu mer osäker på att jag någonsin kommer att hitta här. ;)

Meeen det blir nog bra ska ni se. Har iallafall börjat få koll på boende etc till hösten. Så får vi bara se vart jag hamnar.

Puss!

cluts

Igår var en såndär dag när man går runt och är klumpig heeeela tiden.

Började tidigt när jag försökte stänga min väska innan jag skulle lämna Skövde och skar mig på dragkedjan. Sjukt klumpigt! Ont gjorde det också. Som tur är vet jag vart förstaförbandsprylarna är och lokaliserade ett plåster innan jag tog mig till tåget.

Väl på tåget hade jag en liten interaktion med tågvärden innan jag fick åka vidare och sen satt jag och funderade på om jag skulle provocera honom lite extra genom att vara fjortis och klättra lite på stolen framför med mina skitiga skor. Jag kom på bättre tankar.

Flummade runt på ett ICA i Falköping i 40 minuter eftersom jag hade så lång väntetid och seriöst, hur kul är det att vänta i Falköping? Slog ner apelsiner med min väska och tappade mynt på golvet när jag skulle betala. Klant.

Btw så hade jag världens mest irriterande kines framför mig på tåget sista sträckan. Jag trodde inte det gick att vara irriterande i 2 timmar som vuxen människa. Men tanten satt och nynnade för sig själv vid fönstret och sparkade hela tiden till mig eftersom hon sträckte på benen under bordet. Som tur var hade jag film i hörlurarna och kunde halvt om halvt koncentrera bort henne. Det värsta var att businessmännen som satt bredvid henne inte verkade bry sig. Dom satt och pratade om något projekt som skulle läggas ner, helst innan nåt företag lägger ner för mycket pengar. Jag orkade inte ens koncentrera mig men jag tror nästan det handlade om citytunneln. Spännande om dom lägger ner hela projektet citytunneln. Kom ihåg att det var här ni hörde det först isåfall.

När jag kom hem packade jag helt sonika om väskan och körde till Svedala för att hjälpa till med tapetval. Det blev jättemysig middag med mina favvisar på blåvingegatan, ja och så Jens såklart ;) Men klumpigheten slutar inte där, noooo. Utan när jag kommer till träningen upptäcker jag att jag har stoppat på mig Jens mobiltelefon (jourtelefonen, som som tur är inte ringde under tiden jag tränade) och jag fick snällt köra tillbaka med den när jag var färdig med svettandet. Lyckades också få (o)turen att sparras mot Martin och fick därför stryk. Men sista sparken lyckades iallafall karma slå tillbaka och han fick ont i foten. HAHA! Är lite svullen idag och känner mig allmänt seg, men jag slapp gå till jobb och sitter istället hemma och funderar över hur jag ska göra med juridiken. Senare kommer Becky hem och då blir det sambomys tills jag ska iväg till Bara och hålla träningen ikväll. Hemlisar hemlisar ;)

Får bara hoppas att dagen idag inte blir lika klumpig. Isåfall hade jag sett upp i trafiken.

Puss!

RSS 2.0