i've seen your flag on the marble arch

Körde pappa till jobb imorse och hade allmän visning av hunden på fjärde våningen. Han är omtyckt. Sen åkte jag ut till mamma och hjälpte till att dela ut reklamblad när coop hade öppning. Sjuuukt mycket folk!

På vägen hem svängde jag in om McDonalds för jag var sugen på chickenwrap. Mumsi :P Roligaste hände. Killen i luckan bara "ah 23 kronor tack, kör vidare till nästa lucka. förresten får jag bara säga en sak. du har en väldigt trevlig röst, asså jag menar, när man pratar med dig" (pekar mot headsetet), jag bara, "eh jaha, tack." Gjorde min dag litegrann, för det var ju snällt sagt. Tyckte bara det var en lite udda sak att säga.. Jag vet inte.

Anyway, ska plugga lite. England imorgon! Yeahj! <3

reklam är skadligt.

There's someone for everyone..
Someone you're meant to spend the rest of your life with..

Nu?

Kärlek, är stimulans för hjärtat och lokalbedövning av förståndet.

jul

Jag ÄLSKAR CocaCola-reklamen! Tomten och musiken och glittret och bara allt!

Den får mig inte direkt att vilja köpa Cola, vilket ju antagligen (om PR-redaktionen gör sitt jobb) är meningen. Men jag ryser liksom längs med hela ryggraden och blir typ 5 år gammal igen. Jag har saknat den, tänk att jag lyckades ha jul utan den förra året. Galet. I år blir det iallafall julfirande med heeela familjen och alla kusiner och kusinbarn och det ska bli riktigt mysigt! Tänk er jul med tre små barn under 4 år =) åh! Jul jul jul och cocacola-reklam! <3

.

Nu ska jag bädda ner mig i min stora mysiga fotölj och titta på nån säsong av Top Model. Mm jag vet, inte riktigt jag kanske. Men sen ska jag ta mig ut en stund och dela ut reklamblad till mamma för hon öppnar imorgon och alla som vill ha 50 % på tapeter och färg kan handla billigt.

Händer inte så mycket idag.. ganska seg. Och fortfarande lite öm dels från träningen och dels från min vansinniga biltur hem igår. Både fysiskt och psykiskt.

Jag behöver en kram.

halkkörning

Igår; halkade jag av vägen..
Idag; har jag ont i armbågen och är lite deppig över hur bilen ser ut.

Ska plugga och jobba lite idag, så får vi se hur armen mår ikväll..

aaaah

Det är väääldigt ljust ute idag.. men himlen är blå och det ser kallt ut.

Jag och mitt huvud samarbetar inte riktigt som vanligt just för tillfället, men jag dricker juice och hoppas innerligt att en vänlig själ ska köpa pommes frites till mig. Med tillhörande burgare förhoppningsvis. Lyckades ta mig hem igår efter en del om och men och sen körde mor och hämtade broren.. Jag vet inte riktigt varför jag inte åkte med där, men jag förfrös inte i någon snöhög iallafall, vilket är positivt.

Igår var jättekul och ändå helt sjukt trots att det var ganska lite folk och vi kände alla. Och då menar jag ALLA som kom dit. Johannes har varit i lokalen förut, men shit vad snyggt det var med lite extra solbränna :P Längtar sååå till julfesten!!

Nu ska jag be och böna om mat. Puss

SNÖ!

Idag är det snö!!! Hunden låg så fint på uppfarten att jag var tvungen att fotta honom.



(förresten ber jag om ursäkt för mina röda ögon där nere.. jag har ingen koll på photoshop och jag har viktigare saker för mig idag.. hrm hrm)

surprise

Ok, here's your surprise =)

 FÖRE

 EFTER

glennchen love

Du har verkligen inget att göra på dagarna Daniel :P

Tittar på SATC med Glenn och vi har seriöst mys! Hela dagen har varit bäst och vi ska snart äta och sen till träningen. Det blir super och jag längtar och hela den här helgen är så sjukt mycket pepp att det inte finns!! Dessutom har vi en överraskning som kommer snart =) you're gonna looooove it!

Puss

sömnbrist

Varför ska det vara så att hjärnan går igång på topspinn baklänges precis när man ska somna? Det så så otroligt enerverande att ligga klarvaken kl halv 3 på natten och inte veta varför! Och det blir inte direkt bättre när man vet att man måste upp.. För att man själv har bestämt det. Fan.

Nu är det frukost, sen heldag med smulan. Voffen sitter bredvid och trugar för promenad så en sån ska jag också kunna klämma in.

träning träning träning

Är det meningen att jag ska tolka det som ett krav att skriva oftare så du faktiskt har något att göra när du antagligen egentligen behöver plugga eller lyssna på nån lärare? (you know who you are)

Tyckte iallafall det var kul, fortsätt!

Nu blir det träning och förhoppningsvis finns det roliga människor att krama när jag kommer ut till lokalen. Jag behöver en kram. Sen ska jag basta.

svårdefinierbar

Det regnar, och det är rätt deprimerande. Känner inte för att gå ut med Nappe.. Tror inte han vill heller, han ligger och snarkar i hallen. Han är en klok hund. Ska ta mig ner till byn och hämta ut boken också, för den kom igår men självklart hann jag inte hämta den för jag lyckades somna och vaknade lagom till jag var tvungen att köra till Bara.

Ikväll är det kamplagsträning och det lär bli hårt. Har helt segt stopp i vänster skuldra och borde nog egentligen ringa nån som kan fixa det. Men jag tänker stå ut och se om det blir bättre. Man måste väl kunna stretcha ut det? Kommer bli helt förlamad i ena sidan snart annars...

Jag gjorde värsta lila (ja lila, inte lilla) frukostgröten idag och känner mig nöjd med matintaget for now. Ska handla lite också när jag ändå hämtar boken och göra nån slags kycklinggratäng till familjen till middag. Dom kräver sånt när man är hemma liksom. Men jag måste måste måste lämna in min ryska idag också, behöver bara formulera mina svar så det borde inte ta så lång tid. Nytta.


Sara - so easy to look at, so hard to define.

godnatt

Nu känns det lite bättre.


ps. jag tycker om kommentarerna. dom får mig att skratta lite =)

damaged..

Det är lite konstigt. Ena stunden är man on top of the world och andra stunden är det något som får en att tänka på annat och helt plötsligt är allt annorlunda. Varför är det så?

Och jag är vansinnigt irriterad på träningen i Bara! Alltså, barnen är mysigt och så och dom är bra och dom lyssnar och gör som jag säger och jag är delaktig. Och trots att jag har varit där och hållt träningen själv i flera veckor nu så är dom lika duktiga från gång till gång. Sista-gruppen är krångligare.. men dom har också börjat lyssna nu. Så kommer Martin idag och sveper in "som en vind" (jävla tornado om du frågar mig) och även om jag tycker det är skönt att han är där och tar över planeringen av träningen så blir jag totalt åsidosatt och  inte ens tillfrågad om saker. Fan alltså! Om han inte behöver mig till sista gruppen mer än när han inte är där (vilket är merparten av gångerna just nu känns det som) så kan han väl säga det så kan jag köra hem och göra nåt vettigt en timme istället.. typ träna själv. Men det kan jag inte för mitt liv få ur käften när jag står där efter träningen och diskuterar hur det gick. Fan heller. Och så kommer den här låtjäveln på radio på vägen hem och gör det hela ännu värre. Jag vill vakna till en bra dag imorgon. Please.

Baby you should've told me,  cause now im torn apart
Thought that I was your only til you put me on the shelf and found somebody else

I never thought that you would ever do that, everything we had is gone
Said you loved me said you'd never leave me maybe I just heard your wrong
'Cause im damaged, im damaged, don't know what to do, baby. I'm damaged so, so damaged because of you
.
(jävla mög att man aldrig ska kunna släppa sånt här.. när ska jag gå vidare?)

.

Skulle bara vilja tillägga,
om man är bra på att hångla är det stort och riktigt bra, och om man är mindre bra på att hångla borde man lära sig. för om man är bra så kan man glädja folk i flera dagar. så enkelt är det. jag är glad.

..och säger att hon är jag

Kom precis hem ifrån skolan och hade radion på högsta volym på motorvägen hem. Det är ganska livsfarligt att vara vansinnigt energisk och köra bil samtidigt... Om man samtidigt ger sig in i musiken och solen ligger fel är det uppbyggt för allmän trafikfara. Men än en gång hade jag tur, ta i trä (knackar i huvet) och överlevde resan hem. Föreläsningen i sig var väl sådär.. hade annat att tänka på. Men det blir nog bra. Ska gå igenom lite papper och hålla tummarna för att min bok kommer idag.

I helgen var jag hos Em och lekte. Mest som sällskap till Em eftersom hennes kära sambo hade vänner från norrut hemma och hon kände sig underlägsen östrogent sett. Slutade med övernattning och ganska mycket mer än vad jag väntade mig när jag kom dit. Vilket var ganska kul i sig. : )

Nu ska jag försöka koncentrera mig på typ en eller två saker och lugna ner mig lite. Promenad med njuff och ut i solen och njuta en stund. Det är liksom kallt, men oooh så skönt!

Vicky Christina Barcelona

Jag har sett bio med Rebecca! Och det var jättemys! Även om vi inte riktigt förstod vad vi hade gett oss in på. "Barcelona, barcelona" liksom. Vi såg den här, och vi kom nog överens om att vi tyckte om den till slut. Men den var sjuuukt udda och slutade konstigt.

Annars mycket bra kväll med alldeles för mycket historier och skvaller och dessutom väldigt mycket diskussion. Det är det bästa som finns att bara sitta i bilen på parkeringen och prata prata prata. Jag älskar det! Och jag vill vill vill följa med nästa år, men jag vet inte om jag kan och jag kommer bli så fruktansvärt avundsjuk men jag kanske kan följa med en liten bit iallafall och inte tappa allt helt. Någon gång ska jag åka igen. Och den gången ska det vara lite mer planerat. Men kanske redan augusti nästa år? Det blir bra, och jag är sjukt pepp redan!!

Imorgon är det tävling på kempon och jag ska nog ut en vända och titta men inget mer.. måste göra klart ryskan och träna lite också. Dessutom fixa ett telefonkort så jag kan ringa USA och få reda på vad som har hänt där borta senaste tiden, helt vansinniga saker på gång har jag hört. Mer om det senare.

Nu ska jag undersöka facebook (för det räcker inte med sista kollen i eftermiddags, guuuud vad jag är beroende)
Godnatt. Puss

Sara

Hej mys.

wait a minute baby...
stay with me a while
said you'd give me light
but you never told me about the fire

drowning in the sea of love
where everyone would love to drown
and now its gone
it doesn't matter what for
when you build your house
then call me home

and he was just like a great dark wing
within the wings of a storm
i think i had met my match - he was singing
and undoing and
undoing the laces
undoing the laces

said sara, you're the poet in my heart
never change, never stop
but now it's gone
it doesn't matter what for
but when you build your house, then call me home

hold on, the night is coming and the starling
flew for days
i'd stay at home at night all the time
i'd go anywhere, anywhere, anywhere
ask me and I'm there yeah ask me
and I'm there because I care

in the sea of love
where everyone would love to drown
but now it is gone
they say it doesn't matter any more
if you build your house then please call me

sara, you're the poet in my heart
never change,and don't you ever stop, never stop
and now its gone
it doesn't matter any more
when you build your house, i'll come by

ahhh, sara, ahhh
ahhh, sara, ahhh
ahhh, sara, ahhh

all i ever wanted
was to know that you were dreaming
[theres a heartbeat
and it never really died].

Om man ska ha ett soundtrack för sig själv vill jag hellre ha den här är Mauro Scoccos miljonbilaga-version som alla sjunger jämt och ständigt. Även om jag älskade versionen jag fick på sms från smulan i somras när hon och F1 skulle hämta mig på jobbet.

crepes

Varit i skolan, fått läxa. Åt lunch med mamma. Bra dag overall.

MEN. Jag har hört en reklam på radio alldeles för många gånger. Och nu vill jag veta. Crepes, förätt eller efterätt? Seriöst. Crepes kan man väl inte äta som förätt? Eller är det bara jag...

Eftersom vi inte har nån sån där fyndig poll-funktion här på blogg.se så hittar jag på en själv. Så? What's it to you?

skola, dyr kurslitteratur och horor

Jag hade min första lektion idag. And guess what? Jag träffade Sarah först, i hennes lägenhet och Chris och vi pratade en stund och det var mys. Sen körde jag vilse till skolan men hann i tid ändå för jag är grymmast och sen letade jag reda på mitt klassrum som bestod av tre gråa väggar en vit vägg och en lite sne rad med små röda stolar med såna där söta vikbord som är sjukt irriterande och inte tar någon vikt alls som man ska kunna skriva på. Luckily så är jag vänsterhänt och satt galet bekvämt i min stol och skrev medan killen som pratade verkade lite vilsen och inte riktigt kunde engelska sådär bra som jag hade hoppats. Vilket leder till att tankegången är (ooh vad jag vill till skottland och läsa där istället där lärarna lär ut på sitt native språk liksom... Men det blir nog bra till slut ska ni se.

Efter skolan (fan, det känns rätt bra ändå att ha något att ruta in livet efter nu) åkte jag till Sarah igen och vi drack te och åt mjuk pepparkaka och nu jävlar är det jul! Sjukt mys och vi ska försöka hitta en kompis till Chris som vill spela basket och kanske lära honom lite svenska. Anyone up for it?

Nu blir det mat. Sen träning. Puss

ps min bok till kursen kostar massor och jag har inte råd egentligen. någon som vill bidra? ds


Det är rätt Li;
"Jag är hora och antikrist, student dömd att leva i synd." :P Jag också! Vill du vara det tillsammans?

westboro baptist church

Jag kan verkligen inte sova.

Hittade den här på Aftonbladet och nu kommer jag definitivt inte att kunna somna. Tydligen är det ganska enkelt. Vi horar på dagarna för att kunna mörda våra barn genom abort på kvällarna. Vårt kungahus är fjantigt och vi är på väg direkt mot helvetet. Dom har tydligen önskat att alla svenskar skulle dött i tsunamin och säger att Gud hatar oss.

Det känns bra. Det fick mig faktiskt att skratta. Undrar om man kan överleva i vår civilisation med det tankesättet. Tydligen tyckte dom att Katrina var vad Louisiana förtjänade också efter sitt "horiga" leverne... Om man till och med hatar sitt eget land pga religion.. då har det väl ändå gått fel?

Förhäxad snart slut nu. Piper ska bara förvandlas till den där Wendigon och sen ska dom skjuta rätt. Tänk att jag kommer ihåg det. =)

Godnatt. 

"Hate in the Deity is not a passion like it is with humans...It is a purpose that is a part of his Nature and His essential attributes. From all eternal ages past, God has loved some of Adam's race and purposed to do them good, and he's hated the rest and purposed to punish them for their sins."  (Mmmhm, och sen då? När Adam's ras dog ut? För det behövs folk av Eva's ras för att Adam's ras ska leva vidare.. Annars hade dumma män vandrat på jorden i evigheter. Dumma män)

stora sömnproblem

Varför kan jag aldrig somna?

Nu tittar jag på förhäxad. Ett av dom där gamla programmen som gjorde att jag och Emelie tog med en morakniv när vi packade för hon skulle sova hos mig. Vad dum man var när man var liten. En morakniv mot en varelse som kan välta en telefonkiosk med en person inuti. Well, what I wouldn't give för att vara charmed en dag. Eller så.

Typ. Eller vara som Storm i x-men. Kontrollera vädret, sådär så att det regnar när man är ledsen och åskar när man är arg. Det hade varit så skönt. Nä, nu måste jag sova. Ska ju till skolan imorgon. Har till och med kollat bussar och vart jag ska. Är duktig.

deppig/lovande

Ibland när jag inser att jag inte har något liv (dvs något som gör mina dagar sådär sällsamt mysigt inrutade så jag har koll) och blir lite deppig (läs överväldigt deppig..) över det så brukar jag fastna i helt okontrollerbara beteenden. Igårkväll till exempel började jag återigen gå igenom världens länder för att se vart jag ska åka nästa gång och det tog mig två timmar att gå igenom boken 501 must-visit destinations som jag fick av mor och far när jag fyllde 19 och ännu inte hade sett så mycket av världen. Jag har insett att det finns nog egentligen alldeles för många platser att se och uppleva för att stanna på samma ställe mer än 6 månader i taget. Dessutom är det dyrt.

Så därför började jag än en gång idag istället gå igenom olika alternativ för studier. Och det känns heelt meningslöst för typ halva klassen jag gick gymnasiet med har snart avslutat sina och jag är inte ens i närheten av att börja. Tänk att vara 30 och fortfarande inte veta vad man ska läsa på universitetet? Det känns väl rätt patetiskt. Tänk att vara 30, singel, och inte ha en aning om vad det betyder att ha kontroll och ansvar över sitt eget liv... Det känns bara hopplöst ibland.

Men till och från får man snilleblixtar och då tycker man att livet är underbart och allt kommer lösa sig. Konsten är bara att hålla i dom här blixtarna och tvinga allt man planerar att gå igenom. Det är det jag är dålig på. Eller ja, för det mesta iallafall. Men jag skulle nog vilja kreditera mig själv lite för den där resan jag lyckades genomföra (om än pengarna inte riktigt räckte så långt som jag ville från början..)

Så därför ska jag nu ta mig i kragen, måla naglarna (för då mår man lite bättre) och se till att komma in. Och sen se till att ta mig dit jag vill. För om jag inte har klarat av universitetet vid 30, vem tror då seriöst att jag kan hinna se världen innan jag dör? Nä, nu får det fan bli av. Ångest.

Resor

Länder jag vill åka till, 59 st.
Länder jag har varit i, 15 st.

34 to go. När ska det bli av då? Jag är sjukt pepp nu! Någon som vill donera lite pengar?


mini bites

Jag var i Manchester och det var kallt, och jag var i Sheffield och det var varmt. Jag letade efter folk jag kände överallt men såg ingen förutom mina underbara flickor jag bodde hos! Tiggs och Ketch är så bra så bra och delar av anledningar till seriösa tankar (än en gång) på att emigrera. Meeeen vi får väl se. Hunden blev knäpp när jag kom hem och tydligen har han haft svårt att gå ut på morgnarna nu när jag inte varit hemma.. vi som brukar ta sovmorgon.. stackars njuff.

Anyway, bilder och further stories får komma senare för trots att jag ligger en timme bakom så är jag duktigt trött och vill nu sova i min egen säng med mina egna kuddar och täcken i ett lagom tempererat rum och med massor av plats att snurra på! Night night

jag mår bättre av stress och fulla scheman

Imorgon åker jag till Manchester och ska titta på fyrverkerier och festa lite och träffa kompisar! Jag älskar det bara lite och jag har massor med saker som måste göras idag för att resan ska bli så behaglig som möjligt.

* MÅSTE ut och springa, för det var evigheter sen
* MÅSTE raka benen, för snart kan björnbebisar gömma sig där och kanske gå i ide. det vill jag inte.
* MÅSTE lämna in ryskan för det här två veckorna, för det ska in imorgon och annars blir jag inte godkänd. hate to break my stride liksom. sjukt duktig på dom första 3 inlämningarna.. eller ja. typ.
* MÅSTE städa upp lite på ovanvåning/mitt rum eftersom mina kära föräldrar ska ha middag med vänner i helgen och dom vill väl visa hur fint vi brukar ha det hemma (läs en gång om året när det kommer hit folk)
* MÅSTE packa. essential att få med rätt grejer, har fått höra att det är kallt i england. men vill ändå ta med fina kläder. fan.
* MÅSTE lämna tillbaka biblioteksböcker, annars blir jag skyldig biblioteket massor med pengar igen. jag är nog deras trofastaste kund, jag betalar lätt deras löner en gång i halvåret när jag trillar in med 12 böcker som varit försenade 3 månader. men va fan dom måste börja skicka ut påminnelser igen, annars går jag under.
* MÅSTE åka ut till Sturup och växla till mig lite starkare valuta, typ pund.
* MÅSTE ner till McD och sälja min själ igen dvs lämna in papper på hur jag kan jobba i november och december så att jag får in lite pengar. har ju som sagt spenderat en del de senaste veckorna.

Där ser ni. Ni kan förresten glömma bilden på klänningen, kom hit och titta fan. Jag har inte tid med er längre. Puss!


wünderschön

Självklart kommer det en bild också, tyvärr inte nu.. har bild på undersköna skor med!

spend it all together cause you never know when the lights go out

Har sett SATC med Sarah och trots att jag visste det så var det sååå mycket bättre att se den med henne. Även om jag älskade mina boys för vad dom genomled i somras är det alltid mer värt att se sånt här med folk som förstår.

Träffat den dregglande hästen för första gången idag. Han är trevlig.

Inatt blir det sömn här och sen skjutsar jag Sarah till Svedala för jobb och imorgon eftermiddag bär det av till Landskrona =) Kan bli mys och jag gillar läget. Vill hemskt gärna få fyllesamtal från söta Rebecca som jag btw shoppade med igår och som btw "tvingade" mig att spendera 900 kr på ett par übersöta skor och en jättefin(!!)klänning som jag kommer älska resten av mitt liv!!

Nu ska jag sova.

RSS 2.0