Fortsättning..

Alltså, väldigt random kväll på msn måste jag säga. Ändå underhållande, och så fort jag har fixat det här ska jag skriva ihop en lista på folk vi ska ringa. Eller nä förresten. Det får vänta till imorgon, måste sova. Och bota knät.

Sara | you've got to trust people säger: förresten. eftersom jag promotar dig både på jobbet och på internet.. vad har jag för timlön?

Sara | you've got to trust people säger: eller är det liksom tjänster och gentjänster som gäller så du kan börja sprida bra rykten om mig i lund?

Larsson säger: att du ens har mage att fråga. Jag skrynklar ut di hjärna helt gratis

Sara | you've got to trust people säger:

Sara | you've got to trust people säger: men ändå

Sara | you've got to trust people säger: jag skrynklar så gott jag kan också

Larsson säger: Och sen har det väl inte varit så bra utdelning heller

Sara | you've got to trust people säger: nej men det är faktiskt inte mitt fel

Larsson säger: fast så fungerar det inte. En reklambyro kan inte säga att det är fel på folket som tittar på reklamen istället för reklamen

Sara | you've got to trust people säger: men det är inte direkt så att du är en produkt som ska säljas

Larsson säger: jo?

Sara | you've got to trust people säger: det hade liksom inte funkat med telefonförsäljning

Sara | you've got to trust people säger: "hej, jag heter sara och jag ringer för min kompis räkning. han behöver ett ligg. skulle du vara intresserad?"

Larsson säger: ah sluta. Jag behöver inget ligg

Sara | you've got to trust people säger: kanske behöver skriva om manuset lite. men det där var ett short draft

Larsson säger: är det så du promotar?

Sara | you've got to trust people säger: haha, nej

Larsson säger: nej, för då ska du vara glad att jag inte kräver skadestånd istället

Sara | you've got to trust people säger:

Sara | you've got to trust people säger: men ärligt. tror du det hade funkat? jag hade faktiskt velat testa. se hur många som nappar bara för att det är en galen idé

Sara | you've got to trust people säger: vi tar gula sidorna. så får vi ju såklart ställa lite förfrågor innan själva säljet. jag vet hur man ska bygga upp det. har ju ändå jobbat med det

Larsson säger: alltså, då får du nog ha en bild som visar hur snygg jag är

Larsson säger: jag tror inte att folk vill köpa grisen i säcken

Sara | you've got to trust people säger: men dom kan få två gratisveckor, och sen om du inte fungerar som dom trodde så kan dom skicka tillbaka dig

Larsson säger: ja, kör du på det. Men du får välja lite så det blir rätt åldersgrupp. Och första frågan får vara "är du snygg" så du kan avbryta snabbt om dom inte är det.

Ja, så kan det gå. Godnatt.

Psykopat?

Sara | you've got to trust people säger: jag tror inte du är manipulativ.

Sara | you've got to trust people säger: det är inget jag har lagt märke till iallafall

Larsson säger: nej, jag tror att jag försöker ibland, men misslyckas

Sara | you've got to trust people säger: haha

Sara | you've got to trust people säger
: men själva grejen att du undrar betyder att du inte är en psykopat. för så insiktsfulla är inte psykopater.

Sara | you've got to trust people säger
: vill du vara psykopat?

Larsson säger: jag tror inte det

Sara | you've got to trust people säger: tror inte det

Sara | you've got to trust people säger: ok, kanske lite då

Larsson säger: det verkar jobbigt. Men på ett sätt hade det varit kul att kunna manipulera

Larsson säger: men helst på ett sätt så att folk inte märker att man är konstig och drar sig undan då

Larsson säger: en snäll psykopat

Sara | you've got to trust people säger: haha

Sara | you've got to trust people säger: det är så alla börjar. sen spårar det ur och dom tar sig in på folks hotellrum och onanerar bland underkläderna

Larsson säger: ja ok, nu spårar du också ur

Alltså, jag kom inte på det själv =) även om det hade varit underhållande. Men jag såg på Law & Order innan idag och en skurk hade gjort det. Tyckte det passade in i sammanhanget helt enkelt. Och det blev ju blogg av det hela. Om än inte så himla intressant.

Jag har så ont i knät att jag vill spricka i tusen bitar för det känns nog mindre. Mamma gav mig te och choklad och det hjälpte väl lite. Lite mamma-kärlek är alltid bra, men det är såna här tillfällen som får en att önska att någon bara lite.. skulle vilja hålla ens hand en stund och säga att allt kommer bli bra. För annars vill jag inte riktigt tro på det.

Föräldrafritt

Jadå, mamma skulle ut med jobbet (fick ett sms där hon tyckte att det var, and I quote, "skitmysigt" på lilla torg! =)
Medan pappa körde till Skavsta för att flyga till Skottland med sina bröder för en lång golf/whiskey-weekend. Jadå, mina föräldrar lever egna liv och är mycket vuxna och ansvarsfulla.

Jag å andra sidan har spenderat mesta delen av dagen på Wii-brädan i källaren men lyckades ta mig ut ur huset och cykla ner till Intermezzo och inhandla pizza till bror och kyckling i pitabröd till mig själv. Sen cyklade jag hem, lite vingligt, med den stora påsen på styret och tittade på Men in Trees. Ganska mysigt med FF måste jag säga. Och hunden var till och med lugn ända tills Grey's Anatomy var slut och jag bestämde att vi skulle promenera. Vi gick och jag hade musiken med mig och sjöng så det ekade och kände mig ändå rätt glad att ingen annan var där.

Men det jag egentligen skulle skriva var att innan jag cyklade ner till byn tittade jag på Du är Vad du Äter och funderade på vad som skulle hända om Anna Skipper kom hit och drog ut allt onyttigt ur kylskåpet. Första jag kom att tänka på var att pappa hade blivit tokig om osten hade försvunnit, men Nappe hade nog blivit helknäpp också. Han kommer springande (i sin egen takt) så fort ostkupan lyfts av och hade nog blivit riktigt deprimerad utan sin morgonost. =)

Åh well, tillbaka till Sex and the City (ändå rätt mycket tv idag...) och sen sova.
Fortfarande bra :P

Skolan

Lyckades ändå hitta statistik över hur många det är som sökt till mina program nu, och alla mina ansökningar är pendlande under överläggning. Det är bra.

Men måste nog göra Camz lite besviken och berätta att det är 1200 sökande till 300 platser i Göteborg och det betyder att chansen är mycket större att jag kommer in i Umeå, vilket jag ändå ser lite fram emot. Tänk er kyla, mörker och snö hela tiden =) Ja, jag vet att jag är underlig. Men jag vill så gärna lära mig åka snowboard och vara sådär duktigt hurtig och liksom ändå komma en bit bort. Det är ändå Sverige och det är ändå typ Norrland, eller ja inte. Men det är väl bara en kort flygresa hem? Vi får helt enkelt se vad som händer. Göteborg står ändå som förstahandsval så man vet aldrig.

Btw, ändå kört 2 timmar på Wii-brädan och tränat och dessutom varit i Ullared hela dagen. Tycker ändå om det, det blir årlig åtkomst till det stället! Haha! Vi satt i bilen och sjöng Backstreet Boys och Empty Room tills det ekade i mina öron och vi åt dessutom frukost på McDonalds som påminn mig att aldrig göra det igen typ. Men hade en underbar dag med flickorna och Johan och imorgon ska jag fika med Cissi! Mys!

Godnatt puss

Fortsatt

Hittade en till, av samma person. Hon gjorde tydligen Lena's "Det gör Ont" också.

http://www.youtube.com/watch?v=_p74eNRBadA&feature=user

Faktiskt något bättre. Men mindre dansmoves här. Inte ens någon pole-dancing som Lena körde.

Hjälp.

youtube är intressant. har inget annat för mig och bläddrade runt på artisterna som spelade i helgen. bara för att jag ville. hittade en video med en tjej som tycker att hon gör armeniens bidrag riktigt bra. kan nog hålla med om att tjejen kan röra sig. men dansa, sjung inte!

http://www.youtube.com/watch?v=nqQn5fO-_X4&feature=related

Måndag

Sådär lagom trött igår när jag vaknade kvart över tio, men piggnade till när jag började fundera på alla som precis hade börjat jogga runt i sporthallen och hade massa timmar med intensiv värk i kroppen och svettpärlor i pannan framför sig. Ja, det var läger i helgen. Och jag missade det. Ganska medvetet tror jag eftersom jag inte ens satte klockan när jag gick och la mig i lördags. Det festades intensivt i lördags som sig bör och sen var det faktiskt riktigt skönt att vila ut istället för att dra igång och må dåligt redan på morgonen. =)

Jag tog mig ner till träningen och tittade på ett tag och fick en kort privatlektion i skrima utav en av svartbältarna i närheten. Har ingen aning om vem människan var egentligen men det gick bra och jag kände mig lite duktig ändå. Efter middagen igår som mamma valt och tårta som mamma köpt (eftersom det var hennes dag igår) så registrerade vi hela familjen på nyinköpta Wii Fit. Inte supersmart o registreras efter att ha smällt i sig middag och princesstårta kanske, men det kan väl bara bli bättre därifrån? Ändå sjukt kul! Och jag fastnade helt mycket för det. Inte helt såld som brorsan då som tydligen tog sig en joggingrunda med spelet imorse innan skolan också. Men det berodde väl mest på att jag fick åka till jobbet och stänga. Börja jobba 23 och sluta 02 hör definitivt till ovanligheterna men det gick väl bra och jag kände mig lite duktig som ändå lyckades utan att bränna ner stället =)

Ikväll blir det nog mer träning på spelet med Sarah som tyckte det lät intressant och kommer hit, och imorgon blir det upp tidigt för vi ska till Ullared. Ja, mamma ska skriva en lång lista med grejer jag ska köpa till henne. Tydligen blir det superbra. Men kan inte klaga eftersom jag får låna hennes bil och köra upp. Nej, nu ska jag gå och utmana brorsan i skidhopp.

Tjohej!

Klanning!

Oh jag glomde. Jag kopte en ny klanning och den ar fin, som ett cirkustalt med manga fina farger och jag blir jatteglad av den och jag tror den far bli studentklader pa brorens student :P Lovely. <3

image2

AaO

Okej, sa har ar det.

Alla ar sa puttinuttiga och jatteubersota och underbara och jag alskar det. Men bara for att. Bara for att alla andra ar sa och som ni alla vet sa vill jag konstant vara tvartemot for det ar roligare, och bara for att sa jag ska trotsa hela det har med puttinuttighet. Jag ska trotsa hela varlden och visa att jag klarar mig alldeles utmarkt sjalv och pa egna ben och allt det dar som alla sager men aldrig gor. Jag vill verkligen kunna gora det. Jag orkar inte med allt det dar andra och anpassa mig och se till nagon annans behov. Jag tar hand om mig sjalv och sen far resten av varlden klara sig sjalva. Survival of the fittest liksom.

Men sen kommer verkligheten och slar en i pannan som ett duschhandtag i Camillas etta i Goteborg. Det gar ju inte. Darfor hela samhallet ar uppbyggt som alla andra ska ha det. Och da fungerar det inte att inte passa in, for da kommer ingen att tycka om en anda. Det ar lika jobbigt med sant har som att vara vansterhant. Ska man verkligen behova verktyg som ar specialanpassade for ens behov sa att resten av varlden tycker man ar fjantig och missanpassad? Det kanske ar just det jag behover. Jag behover nagon som ar anpassad efter mig och mina konstiga egenheter. Fast fragan ar om det ar nagon annan som egentligen forstar vad jag menar da.. For mina egenheter ar nog inte sa synliga och in your face. Dom ligger lite under ytan och jag har nog inte egentligen full koll pa dom sjalv. Men jaha, ska vi alltsa behova utveckla en helt ny version, som ar precis som den andra fast omvand pa nat satt. Kan man vara vansterhant nar det galler puttinuttighet? For isafall tar jag potent pa det. Nu.

Avklippta byxor och fräknar på näsan

Jag mår bra. Hittade en gammal text som jag älskade förra året.
Bara att jag inte kan hitta låten. Nån som har den?

Du rodnade när jag sa jag tycker du ser vacker ut

Du frågade på en gång hur många jag har sagt det till

Jag svara: Inte till nån som ser ut som du

Men jag kan : Visa hur jag känner lite senare på kvällen om du vill

Om du vill

Dina solglasögon täckte dina brunbrända kinder

Du hade: Avklippta byxor och en urtvättat linne

Det var i Augusti , September , Ljudkvällar med vänner

Du tände ljus & marscheller det brinner och jag faller

Faller ner i en dal av skratt

Du ger mig: Både trygghet och lugn

Jag vill ha mer av dig

Varje vecka Varje dag och varje stund

Du kan kalla det kärlek , kan kalla mig dum

Dina fräknar på näsan, snibben på örat

Kärleken jäsa och ingenting förstöra

Du rodnade när jag sa jag tycker du ser vacker ut

Du frågade på en gång hur många jag har sagt det till

Jag svarade: Inte till nån som ser ut som du

Men jag kan: Visa hur jag känner lite senare på kvällen om du vill

Om du vill

Tid och luft det blir en pust

Av stressen och pulsen som passerat just

Kärlek är, Kärleken är

Det känns helt rätt att ta det nu till nästa nivå

Är det så det är ? Det är så det är

Och allt jag kan tänka på nu är:

Dina fräknar på näsan, snibben på örat

Kärleken jäsa och ingenting förstöra

Jag tycker du ser vacker ut. <3


Haha

Jag kom förresten på en sak igår.

Såg en oful kille på uteserveringen och tänkte; känns det lagom desperat om jag går ut och erbjuder honom en gratis glass om jag får hans telefonnummer? Tyckte ändå det kunde vara värt det, men innan jag hann samla mod till mig så hade dom gått. Lite deppad över det, men jag ska nog prova nästa gång. Om jag vågar.

Dessutom klättrade jag in genom luckan till driven där vi delar ut mat igår. Ska nog testa med mjukis nästa gång, för det var lite lagom jobbigt med jeans. =)

Nu är det snart mat, och jag hoppas på bättre tider!

Sommar och sol

Tänk om man kunde se sommaren som sol, värme och glädje litegrann iallafall.
Istället kommer man till jobbet redan irriterad på värmen och faktum att ingen annan verkar bry sig om att det är 130 grader i köket. (dom har seriöst plockat bort ventlationen så det blir verkligen så varmt) Rasterna är det enda man lever för och då hoppas man att någon kanske tycker om en lite och inte bara vill ha gratis glass..

Jag längtar till nästa helg för då ska jag sitta på en buss i 4 timmar och sen shaka asset av mig hos min smula i flera dagar! Jag ska dessutom gå på IKEA och äta bara för att jag vill träffa henne på jobbet. (för jag tror inte jag får gratis mat)

Sen blir det Borås och lite Ullared vilket jag faktiskt ser massvis fram emot eftersom jag aldrig har varit där, hör och häpna. Och sen är väl min lön slut och då får jag leva i skuggan av min bror som tar studenten resten av sommaren.

Jag vill bara veta om jag har kommit in, om jag faktiskt är duktig och börja leta lägenhet and such, för orka bo i korridor. Jag vill vara lite sådär självständig igen och inte behöva tjata på andra om att ta hand om disken, för om det inte finns någon annan tänker jag, så kanske jag blir vuxen till slut och börjar ta hand om min egen skit.

Shit vilket deprimerande inlägg detta blev.. jag var ändå helt glad när jag satt ute i solen innan, även om det liksom är liiite för varmt och jag hellre hade jobbat i shorts så tror jag att det löser sig. För det mesta gör det till slut. Och det vet ni, så säg inte emot.

Jobb

Jaha, inte skrivit på ett tag igen då.

Ändå jobbat på Bokskogens GK i helgen och stått delvis i kiosken och delvis i disken. Tror inte kocken tyckte om mig, för tyckte han behandlade mig lite lagom som tolv eller liknande. Och tror inte karln har några barn för logiken i det han lärde ut och tålamodet var inte det bästa ska jag säga. Ändå lite kul och definitivt annorlunda än McD, men var glad som en lärka när jag var tillbaka på måndagseftermiddagen bland saker jag kunde. Lite farligt måste jag säga att det kändes. Blir jag kvar på donken hela livet?? Jag vill inte! Speciellt inte med allt flummfolk vi har anställt till sommaren, och dessutom ska dom sätta en 16-åring i skift! Känns lite halvöverdrivet kan jag tycka men han kommer ju så bra överens med förstaassistenten och hennes "undersåtar" (dvs två av skiftledarna) att han kom in i gänget och fick falskleg för att kunna gå ut med dom på helgerna. Bryr mig inte märkbart eftersom jag inte umgås så mycket med dom (har ju faktiskt liv utanför jobbet) men ändå galet hur det kan bli i sommar. Känner inte för att ta order från en 16-åring som började efter att jag åkte jorden runt när jag antagligen kan rutinerna någorlunda bättre än honom...

Annars då. Jo jag har värsta inflammationen i tandköttet som gjorde det om möjligt ännu svårare att hålla humöret uppe i helgen när jag jobbade under Nazi-kocken eftersom det gjorde ont konstant. Gick till tandläkaren i tisdags och fick megamastodont-penicilin så nu ska jag vara hög i en vecka. Men det bästa är att det redan har slutat göra ont! Jag älskar det! Kan borsta tänderna ordentligt igen :P Kan däremot inte sova, men det är väl en bieffekt.

Ska ändå till Camz nästa helg och sjukt pepp inför det! Vi ska leka gorillor tillsammans och gå på stan och bara mysa och se vad jag tycker om Göteborg. För chansen är väl ändå rätt stor att jag kommer in? Visst? Snälla ge mig bekräftelse!! Typ. Nej, nu ska jag se NCIS (tror jag), och sen sova. (förhoppningsvis)

RSS 2.0