.

Allt är förresten inte skit.

Jag var hos Emily och Jens idag och mös (eller myste som jag vill att det ska heta) och Em lagade massor med god mat. Det var mums, och sen såg vi Flashpoint och det är bra. Jag ska till Sarah och Chris i helgen och fira deras bröllopsdag. Ändå helt mysigt :)

Dessutom fick jag världens sötaste sms från min smula helt apropå ingenting, blev jätteglad! :)

Pussar till alla fina, ni är bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst! <3

allmän blah

Jag är trött. Nej fel. Jag är helt slut!
 
Kom till träningen och inte nog med att vi var typ en tredjedel så många som i tisdags, utan alla var bjässar på 90+ som tränar i kamplaget och tycker om att slakta folk. Typ. Inte en tjej till så långt ögat nådde. Vilket oftast inte gör sådär jättemycket. Jag funkar bra med killarna och vi har kul. Dessutom är det alltid lite mer av en accomplishment att ge killarna stryk på nåt sätt.

Fast just idag var jag inte sugen från början, eller på något slags humör för att slåss. Jag hade blivit glatt överraskad om vi hade kört kniv och batong tekniker halva passet och kata resten. Det var ungefär det jag kände för idag. Istället fick jag bo i mina benskydd/handskar och mitt tandskydd och bli slagpåse under två timmars tid. Det var sådär. Var nära tårar flera gånger, men jag orkade inte med all ångest som det skulle föra med sig när folk uppenbarligen tycker man är fjantig och tjej så jag bet ihop och stod ut. Det var ett ganska bra pass faktiskt. Och det var bra utformat, och pojkarna är snälla. Det är bara så frustrerande att man aldrig kan få vara bättre än dom. Allt som jag var bättre på har dom plockat bort, så nu känner jag mig fullständigt misslyckad varje gång jag försöker och har dessutom inte ens fått reda på om jag får testa i maj eller inte så det känns meningslöst att träna om det inte blir något. Då kan jag lika bra göra nåt som inte resulterar i blåmärken, smärta och tårar.

Ändå avgudar jag klubben, och alla människor. Det har varit mitt andra hem sen mitten av högstadiet, och det kommer antagligen alltid att vara så. Även om jag måste släppa taget lite då och då för att få rätt på mitt liv, och mina prioriteringar.

Nu ska jag plugga lite, sen sova. För jag är trött. Kanske blir ett avsnitt prison break istället när jag tänker efter....

imorgon kommer min pusselbit, då blir allt bra igen <3

I'm a deadbeat

Det är intressant att läsa juridik på den här nivån. Det känns litegrann som när man gick igenom styret i Sverige på SO'n på högstadiet. Man blir lite mer allmänbildad, men ärligt talat. Om jag hade kommit ihåg allt jag gjorde i grundskolan hade jag redan vetat det mesta av det här.

Aja. Vi får väl se. Uppenbarligen ska man bli politiker om man vill gå en lite vildare väg genom livet dock, för de flesta har immunitet för fängsling (det ordet hittade jag nog på själv) och häktning. Vilket får mig att tro att man kan göra lite som man vill. Rätt schysst jobb med tanke på det, lönen och att man dessutom får tillgångar till i princip vadfansomhelst. Meeeen jag vill inte bli politiker. Det måste vara det segaste jobbet i världshistorien. Seriöst, hur länge hade man orkat hålla sig vaken i riksdagshuset när folk står och pratar väldigt engagerat om fjuttiga saker ingen annan bryr sig om? Jag klarar knappt att hålla ögonen öppna tillräckligt länge för att byta kanal om jag någon gång råkar hamna på svt 2 under dagtid.

show them to meeeee

Mhm, så den här länken blev publicerad på klubbens hemsida och sen dess har diskussionen pågått om vi kanske borde göra så att alla tjejer tränar topless istället. Jag tvivlar starkt på att slagsmålen hade blivit mindre dock, för seriöst. Hur många killar kan hålla sig från att claima någon, och då blir det krångligt om flera vill claima samma? Och ännu mer seriöst, hur skulle det fungera i en klubb där vi let's face it är i alldeles för stor minoritet? (tjejer alltså) Vi hade varit totalt körda.

Menmen, det är intressant hur vår hemsida har förändrats det senaste året. Tycker lite synd om folk som seriöst vill ha reda på något om träningen eller klubben allmänt. Med det sagt vill jag absolut inte plocka bort det, för det är såhär klubben fungerar och det är därför man älskar att gå dit. För folk är galna och knäppa och älskar varann precis som dom är. Vi är speciella, och det är inte alla som passar in. Det kanske är det vi försöker säga med såna gästboksinlägg. :)

Anyway, nu ska jag göra det jag ämnade göra när jag kom hem. Plugga! (älskar bredbandet i Svedala!)

crash.

Nu har jag försökt somna i två timmar... det lyckas inte väldigt bra.

Förstår inte hur allt bara kan krasha på en dag. Det var bra imorse. Det var inte jättebra, men helt ok. På vägen hem var det också rätt ok, förutom mamman som bytte bajsblöja tvärs över gången och den dåliga och dyra maten i Göteborg som jag var tvungen att köpa eftersom jag bara hade tio minuter mellan tågen.

Posten när jag kom hem var en besvikelse. Tyvärr. Jag hade sett fram emot lite mysig post, och kanske ett beslut från csn. Men nej, mest rabattkuponger och reklam. Träningen var helt ok. Bortsett från att jag fick stryk (jag gav tillbaka, don't worry). Det var faktiskt riktigt skönt att få igång kroppen lite så den fick arbeta.

Hälsade på mamma och pappa en kortis på vägen hem. Det var lite mysigt, men jag var trött och dom höll på med sitt så det blev inte så mycket quality time. Pratade med pusselbiten och han hade haft en tuff dag, så jag kände mig mest jobbig som klagade på mina problem.. Men han är fin och jag mår bra av att prata med honom. Alltid. Förutom det hade jag ett krashbombang samtal som inte la sig förrän efteråt och som nu håller mig vaken trots att jag tagit tag i det. Hatar att jag inte kan ta konflikter som en vuxen människa, men det löser sig förhoppningsvis.

Nu ska jag försöka mig på en föreläsning och se om det är samma goon som höll mina förra. Förhoppningsvis kan jag somna då.

1 minute, and the earth begins to shake
2 minutes, and my heart begins to brake.
Another minute and he makes me feel brand new. That's just three minutes with you.
4 minutes, and he's everything I see
5 minutes, and he's where I wanna be.
Another minute and everything just feels so new.
I need 6 minutes with you.
I need 6 minutes with you.
I need 6 minutes with you...

i'm not your equal and instead very special

Sitter på tåget från Göteborg till Malmö och när jag åkte ut ur stan funderade jag på hur glad jag är att jag inte är allsmäktig. Tänk om man hade kunnat se alla byggnader i genomskärning sådär som man gjorde i dockhus när man var liten. Då hade jag flyttat på folk och saker överallt och orsakat allmänt kaos i världen.

Visserligen inte något man borde tänka på i första hand om man blir allsmäktig, men visst kunde det vara underhållande?

Nej nu ska jag sluta svamla och titta på min film (LGG) samtidigt som jag försöker undvika att somna.

Träning ikväll =) weej!


Dinner on the road

Har kommit fram till att det är dumt att äta frukost vid 11 och sen förvänta sig att inte behöva äta något mellan detta och efter träningen ikväll.. typ hemma vid 22 för emellan ska jag: göra klart/packa/gå till stationen/åka till göteborg (för av någon anledning är det bättre att åka västerut först innan man kan åka söderut)/åka till malmö/ta bussen hem/packa om/ta bilen till svedala/träna/köra hem (och förhoppningsvis inte köra av vägen pga trötthet/minskat födointag/sönderslagen kropp efter träningen) Mycket transporter idag..

Vad deprimerande det där lät. Men alltså jag borde äta något eller hur? Dåså. Settled.

Spagetti a la carte och blandat mojs

Nån dag blir nog jag och lagboken vänner på riktigt =)

Pratat med mamma en halvtimme idag. Mest givande samtalet på länge tror jag. Är det inte konstigt hur mycket mer dom älskar en när man inte skitar ner deras hus och glömmer diska undan deras disk?

Pusselbiten kom hem från jobb, helt slut och gick och la sig. Jag fick in min uppgift en dag för tidigt :O och nu gör jag spagetti med allmän röra jag hittade i kylskåpet. Tror det kan bli gott, sjukt imponerad av min egen insats idag och mitt initiativ till matlagningen ger jag nog mest cred till Hell's Kitchen. It's a wonderous show, och också typ det enda programmet jag och Becky nånsin hamnar framför samtidigt så därför väldigt bra sambo-quality-tid!

Nu är pastan färdig. Maaaaat!

så att di'co


say hello to my new friend - it was nice knowing you'll

Ius=lag eller rätt, di'co=säga

Mhm, så var det dags för mig att ta tag i mitt liv återigen. =) Undrar hur många gånger det behöver hända.

Satte mig tillrätta med frukost i soffan och startade första föreläsningen. Tog några minuter innan jag insåg att jag inte lyssnade utan bara fokuserade på vilken nasal röst föreläsaren hade och hur ful hans slips var. Mutade tvn och började om från början. Efter ungefär en och tretti kom jag fram till att det kunde vara bra med en penna och kanske lite papper för att ta anteckningar. Hittade en penna i min väska och ett kuvert i köket som jag började scribbla på, men insåg snabbt att jag behövde mer än en sida.

Då blev det aktuellt med en promenad till stan och där hittade jag ett block och några post-its som jag tänkte kunde komma till användning. Tyckte det var mysigt att vandra runt på kullerstenen även om det var lite disigt och blött och jag funderade på om jag har underskattat Lunds storhet, men om det här fungerar som jag vill så kanske det blir Lund after all. 

Nu har jag spenderat ytterligare 4 timmar framför föreläsaren, och jag tycker inte bättre om hans slips, eller rösten för den delen.. men om man bryter av det med lite smallville då och då eller en kopp te så fungerar det rätt bra. Har kommit in i antecknandet också och är lite stolt att det var så enkelt. Jag ser faktiskt fram emot fler såna här dagar hemma i vår lägenhet. Hoppas bara att det är lika lätt att ladda föreläsningarna på mitt mobila i betongbunkern.

Nu är det dags för definitioner av författningar. Slipsen here I come!

väntan

Oj vad tiden går långsamt just nu..

help me leave behind some reasons to be missed

Jag älskar att vara udda år gammal! Jag har alltid älskat att vara udda år gammal och kommer alltid att göra det!
Låter det knäppt?

* 3 då hade jag världens coolaste barnkalas (det tycker jag inte nu längre, men då var jag sjukt hypad)
* 13 var världens bästa ålder (trots alla bråk och all tonårsskit)
* 17 ägde (trots att alla andra fyllde 18 och fick göra roligare saker)
* 19 var helt makalöst (resan hade väl sitt lilla att bidra till det)
* och nu känns det helt underbart att vara 21!

Jag vet ärligt talat inte om det kan bli så mycket bättre just nu.

Dessutom var det blå himmel och solsken idag och jag fick träffa Em på lunchen. Visserligen minusgrader och jag förfrös mina fingrar, men det var det värt. Fick förresten skrapa rutan på bilen med en kamkant imorse för jag har tydligen ingen isskrapa.. Kändes sådär, men kammen fungerade förvånansvärt bra. Tydligen ska det vara kallt ett tag till, så det kan kanske vara en bra investering. =)

Har suttit på jobbet mest hela dagen och tyckt att det har varit rätt mysigt också. Det är en lite skrämmande känsla, för när jag satt och gjorde det här i somras höll jag på att somna mest hela tiden. Har dock lite ont i höger axel från träningen igår (jag skyller på träningen, egentligen är jag väl stel och börjar bli gammal nu...)

Men men, nu ska jag leta upp numret till Lejonet och Björnen och kolla hur länge dom har öppet idag. Hade varit lite irriterande att missa tårtan för att jag inte har koll på öppettider. Sen göra klart jobbet och ta mig hem, packa lite för natten hos föräldrarna och träningen imorgon. Sen är det faktiskt bara 2 dagar kvar nu och jag är lika uppspelt som en 5-åring dagarna innan julafton! Det ska bli världens mysigaste helgslut, faktiskt <3


cause I'm stupid

Mhm, vaknade imorse och var inte sjukt pepp på att tända lampan, krypa ur sängen, ta mig till köket och göra frukost. Men när jag väl var uppe var det rätt mysigt att sitta i soffan och lyssna/titta på morgon med Voice. Sådär laaaagom liksom. Tycker det är rätt underbart att det är så lätt att vända på dygnet och komma tillbaka till gamla vanor. Hjälper en hel del att träningen har börjat igen tror jag. Skönt!

Anyway, så var jag sjukt duktig och gick till jobbet och lät bilen stå hemma. Typ frisk luft/vardagsmotion/mindre skador på ozonlagret ftw. =)

Nu är min chef helt stirrig för dom ska ha möte och jag har typ sett henne 2½ sekund springande förbi dörren (sammanlagt då, typ 4-5 gånger) och jag har lyckats göra bort mig, visserligen utan att berätta det för henne och om jag struntar i att uppdatera bloggen, kolla facebook och prata med folk som är vakna på msn så kanske jag hinner åtgärda det och bli färdig i tid så vi kan gå vidare efter lunch. Fast ärligt talat. Tror vi på det? Njaee..

Blir nog en bra dag ändå.

you're my wonderwall

Kommit hem från första träningen i Bara.. kändes ändå helt ok. Barnen är ju drägliga när man bara har dom en timme =) Sista passet går väl inte att göra så mycket åt, för dom är muppar hela högen ändå. Men det gör inte så mycket. Typ vant mig vid att inte ta åt mig av något dom gör längre, och har dessutom blivit lovad att någon gång få hjälp med att klå upp dom ordentligt om dom inte lyssnar. Thank you!

Ska jobba imorgon, sen ta typ tidig lunch fredag och mysa med Em en stund efter hennes inlämning/presentation eller vad det nu var. Jag fick aldrig klartext i det. (eller så minns jag bara inte, för mitt minne är sämst) Kvällningen blir det mys hemma med mor, far, lillebror och voffen. Kan bli bra. Funderar på en film med gänget kanske också. Relativt lugn födelsedag.. inte så pepp på att göra en massa ändå.

Btw så har jag massor att skryta om, men jag tänker bara säga grattis och jag är väldigt glad för din skull finaste =)

min min min, och bara 4 dagar kvar <3 


it's the ambition that gets you to the top, but it's the fear that keeps you alive

Sitter i Em och Jens soffa och mår lite bättre än igår. Ronja ligger helt utslagen på golvet bredvid tvn och datorn håller på att göra en säkerhetskopia så att jag kan komma in i den igen om den får spel som den förra fick. Tror det blir en heldag framför tvn och sen middag med sötnosarna när dom kommer hem igen. Skulle leta kakel och sambo-handla. =)

Lyckades få in min tenta i tid igår, trots lite krångel och en stressad resa till Svedala. Fick över alla mina bilder och min musik till datorn när jag ändå var hemma också, det är lite bra. Förstår inte att jag bara har lyckats sova i lägenheten i natt själv änsålänge. Visserligen inte alls lika kul ensam, men ändå. En vecka och typ 12 timmar kvar and counting. =) Till och från känns det helt overkligt, men jag är kär kär kär <3 

let's go to Africa

Sarah var det såhär det gick till när du stack till Liberia första gången? Barn är väl det sötaste som finns, tur att någon stoppade dom! Och en annan grej, vart fick dom pengar ifrån för att ta sig till tåget? 6-åringar brukar väl inte springa runt med kontanter..? Eller ja, jag gjorde inte när jag var liten iallafall. Hade väl tur om jag hade 25 kronor i veckan eller nåt sånt. (hade visserligen varit skönt, då hade man kanske inte spenderat så mycket)

Blivit tillsagd att blogga oftare, och även om min läskrets inte är så stor så känns det bra att vara eftertraktad. So here's the update on last weeks adventures. Jag och Becky har flyttat. Till en 2a i stan. Och den är superfin! Jättemysig och jag älskar den redan, trots att vi har bott här mindre än en vecka! Tiden i lägenheten har mest spenderats med den finaste pusselbiten i världen som på något sätt lyckats krypa in i mitt hjärta och bosatt sig (också på mindre än en vecka..) Så allt har gått lite fort och varit lite överväldigande, men det känns väldigt bra. I'm happy! <3

Inga bilder på lägenheten än, men här kommer småplock från nyår. Puss!

   

   
 

2009

Om hela 2009 blir en åttondel så bra som slutet på 2008 så är jag mer än nöjd! <3

RSS 2.0