Det där med speciella dagar

Det regnar. Men det är fredag.
Jag har ont i magen. Men det är fredag.
Det är massa underliga saker som händer på jobbet idag. Men det är fredag.

I stort sett, jag är rätt nöjd idag. För det är FREDAG!

nummerpunktform

1. Jag är nöjd för idag har jag simmat 100 längder. Hela 2500 meter =)

2. Jag är missnöjd med folk på simhallen som inte har någon som helst simhallsetikett. Det var framförallt en tjej som hela tiden simmade mellan längderna och snett. Det var även en konstig gubbe som gick i vattnet i den djupa delen, hängde en stund vid kanten och sen simmade över längden (inte längs med) tvärs över, till avskärmningen och sen tillbaka till kanten där han hängde en stund. Tror han gjorde det 3 eller 4 gånger, sen gick han upp. Väldigt underligt!

3. Studenter är så himla härliga och fantastiska människor. Inte en endaste gång när jag har köpt litteratur begagnat har jag blivit lurad och idag kom det hem en bok som jag av misstag betalade 5 kr för mycket för i porto (vilket jag inte brydde mig så mycket om) men tjejen hade skickat med en dual highlighterpenna som kompensation för hon tyckte rätt skulle vara rätt. Jag blev jätteglad!

Totalt sett alltså en helt ok dag =)

Det där med legitimation

Min lillebror håller på att ta körkort. Idag var han på halkkörning. Tidigt som satan gick han och pappa upp imorse för han skulle vara på körskolan kl 06.30 (!!) När de kom till halkbanan fick alla visa leg för att bevisa att dom var dom. Min lillebrors leg visade sig ha gått ut för ett tag sen. Närmare bestämt 3 ÅR sen! Hur sjukt är det?! Att en kille på 21 år har använt ett leg i 3 ÅR utan att någon har lagt märke till att det har gått ut?! Mamma fick köra dit med hans pass så halkkörningen är genomförd och det hade gått bra. Han hade insett att i 90 km/tim vägde han lite över 10 ton och det var en spännande insikt fick jag veta.

Jag är fortfarande i chocktillstånd över att hans leg var så gammalt utan att någon hade lagt märke till det. Han borde ju själv inse att det där kortet är taget för ett bra tag sen, närmare bestämt 8 år sen och han är inte direkt sig lik längre. Det allra sjukaste i historien är ju att jag hade problem med mitt leg när jag skulle ta körkort också. När jag skulle skriva upp tappade jag min kortficka på bussen och däri låg mitt bankkort och mitt leg. Blev en hysterisk dag av taxiåkande runt Malmö stad för att leta reda på killen som snällt nog hörde av sig rätt så fort. Min uppskrivning blev försenad och det är därför mitt kort ser ut som det gör (baby-deer in headlights). Galet att det ska krångla för brorsan också!

Men men, snäppet närmre till ett körkort är han nu iallafall så snart kan han vara fyllechaffis när jag är hemma och hälsar på =)

Det där med arbetsmoral igen ja...

På tal om det där med arbetsmoral. Nu är det som sagt lite mer folk på kontoret. En av killarna som sitter några kontor bort från mig sitter och tittar på golf idag.. Jag hör kommentatorerna och applåderna varje gång någon sätter en boll. Han är en såndär typisk golfspelare verkligen, blev väldigt chockad tidigt i somras när hans tjej kom med två små barn. Hade inte sett honom som en småbarnspappa, snarare fortfarande fast i backslick-träsket som hängde på Stureplan.

Men nu gick jag ifrån själva meningen med inlägget. Han tittar på golf! På arbetstid! Vafan??!

Jag sitter mest och flummar nu eftersom jag har slut på arbetsuppgifter men måste sitta kvar tills porten stänger halv 5, men resten av kontoret kan väl åtminstone ge sken av att jobba?? Litegrann åtminstone??!

Det där med att bli vuxen..

Det går långsamt på jobbet idag. Eller ja, det beror väl mest på att jag inte har så mycket att göra. Det går iofs att hitta på arbetsuppgifter men det är ingen här som kommer uppskatta det ändå så då slappar jag hellre. Det är fortfarande lite semestertomt även om det är lite mer liv och rörelse i lokalerna.

En sak som är bra med att det är lite att göra är att man hinner med så mycket efterforskning och tankeverksamhet. Jag har insett efter ett samtal igår att jag kanske borde ta tag i vad jag egentligen vill göra med mitt liv, dvs komma underfund med vad jag ska bli när jag blir stor. Har haft en tanke som legat och grott en längre tid i bakhuvudet och jag tror faktiskt att jag har bestämt mig nu. Hoppas bara att det fortfarande finns en möjlighet trots att jag vart lite sen. Det känns som ett bra beslut och jag har insett att jag börjar lita mer och mer på den där magkänslan som infinner sig när något känns bra. Vi har ju trots allt den instinkten av en anledning.


flufffflufffluff

Idag känner jag mig duktig. Har fyllt skafferiet med massa nyttigheter och motstod frestelsen att handla choklad fast jag var väldigt sugen. Det blev tidig middag och jag har rensat ur grönsakslådan och diskat/torkat ur kylen. Imorgon blir det ensamt på jobbet men det ska nog gå bra ändå.

Jag har sett den där filmen till den där kursen som jag borde sett för flera veckor sen så någon gång kan jag nog bli klar med den där uppsatsen också som ska in på söndag.

Knottisarna är inte så sällskapliga, tror de är sura på mig för att jag inte brytt mig så mycket om dem de senaste dagarna. Tycker de borde vara glada att de fick följa med till Skåne men det verkar det inte som =)

Lillebror ska köra halka imorgon, skulle vara på körskolan halv sju (!!) imorgon bitti. Det tyckte jag var fruktansvärt tidigt, men halkan är ju kul så det blir säkert bra ändå, om han lyckas komma i säng...

Jag ska också sova, jobbigt bara att det är lite som en drog att sitta uppe och se serier på kvällarna.

Oh, imorgon ska jag simma också!

RSS 2.0