En sån där livskris kanske?

Idag på förmiddagen var jag på besök på Arbetsförmedlingen. Det var en upplevelse jag helst hade sluppit. Snacka om att dumförklara vuxna människor och dessutom förstärka idiotiska könsroller.

Den enda tanken som gick igenom mitt huvud under informationsmötet var att jag kunde ha gjort det bättre. Presenterat det bättre. Tagit frågorna på ett bättre sätt.

Jag börjar bli rastlös och om det inte kommer ett jobb snart så kanske jag gör något dumt inom några månader. Kan ju aldrig bestämma mig för vad jag egentligen vill =)


Hej bloggen!

Idag har varit en typisk söndag. Eller ja, egentligen inte alls. Vi har varit på loppis och sen svängde vi in på Aspö en snabbis och tittade på grisarna. Mammagrisen var gigantisk och jag var lite rädd för henne. Kultingarna var sötare. Jag lärde mig även vad ett/en höränne är. Det ingick inte tidigare i min vokabulär.



Efter hemkomst har jag försökt hitta en ny fungerande bil och kanske möjligtvis sälja den där lilla lådan som står därute och som inte får köras längre. Kanske lyckas, vi får se *hållatummarna*

I övrigt hoppas jag på positivt besked om jobb i veckan som kommer. Annars vet jag precis vad jag tänker ägna mig åt i höst...



Tänker för övrigt inte kommentera min frånvaro det senaste halvåret. Ibland blir det så helt enkelt. Deal with it ;)


RSS 2.0