AW?

Det är fredag! Ännu en vecka har försvunnit och jag är förbryllad över vad som hänt. Ikväll blir det med största sannolikhet matfestivalsbesök. Har inte lyckats befinna mig i Skövde en enda gång detta event ägt rum tidigare så det känns lite roligt och småspännande. I övrigt tror jag att den här helgen kräver lugn och ro. Nästa vecka börjar ju iallafall lite verklighet i form av distanskurser för att komplettera min utbildning. Det känns roligt och jag längtar faktiskt!

Den ultimata bakfyllan

Har ägnat dagen idag åt att känna mig sådär precis som man förtjänar efter att ha spenderat gårdagen med pubrunda - kårbesök - efterfest. Imponerade mig själv och Hanna med att lyckas ta mig upp ur sängen och möta henne för en lunch innan hon begav sig hemåt över helgen. Efter lunchen har jag däremot inte åtstadkommit mycket. Imorgon är dock en ny dag och den ska jag försöka göra något bättre med.

Ny design

Den här nya bloggdesignen på blogg.se förbryllar mig lite. Inser att jag borde ta tag i bloggen och göra något vettigt med den eftersom jag uppenbarligen missat massor! Istället tänker jag ge mig av mot gymmet. Anledningen till detta är att kroppen blivit om möjligt än mer försummad än bloggen i sommar. På återseende!

RSS 2.0