ibland är det bara en såndärn dag

Idaarå? Jag fick psykbryt imorse och det resulterade i att jag inte kunde gå upp ur sängen innan kl tolv. Sen var det bättre. Frukost och allmänt hangaround och sen hämtade vi min fiiina nya micro. Den är röd och jag är lite sådär småkär i den som man blir när saker är fina :) nu har vi diskat och jag rensade pussels grill på smuts etc. Det kröp fram en kackerlacka ur folien och jag tyckte det var lite äckligt, men den hamnade snabbt på grusen utanför balkongen så ingen skada skedd. Sitter och väntar på att det ska bli avfärd till mat och bio ikväll <3

Imorgon får vi se vad som händer. Tjolahopp!

SYTYCD och CSI är ju en superb tvkväll

Det är väldigt mycket fram och tillbaka just nu, lite som det där spelet man spelade för tusen år sen på nittitalet när man var cool och hade nintendo typ 8bit eller så. Där man skulle hindra bollen från att komma förbi som in i mål liksom. Man var två och bollen studsade emellan. Jag är bollen. Mitt humör är upp och ner, och jag vet inte varför. Jag förstår inte varför jag ens orkar ge mig in i vissa diskussioner, men likväl är jag där och nosar, funderar och gör allting värre. Vet inte om det märks för omvärlden, men jag är nog egentligen ganska störd. Kanske borde gå till en psykolog...?

hp-fan forever <3

Har sett nya filmen nu. Har sett nya filmen och jag förstår inte varför alla tycker den är så dålig. Jag skrattade högt flera gånger, blev rädd nån gång och grät i slutet. Det var väl ungefär precis det jag hade förväntat mig. Sen att jag behövde förklara halva filmen för min pusselbit som trodde Voldemort redan var död och inte riktigt förstod hur saker och ting hängde ihop gjorde faktiskt inte saken sämre, tvärt om. Känner mig som en komplett nörd, men jag älskar dom. Har läst böckerna flera gånger var och kan nog till och med recitera saker om det skulle behövas.

Helt fantastiskt. Jag vill iallafall se de sista filmerna och tro mig, jag kommer böla från början till slut. Men dom är så bra! Nu blir det iallafall uppladdning av den fjärde filmen och recap för älsk imorgon eftersom det är en rätt vital del han har missat.

Godnatt <3

fredagsmys

Sitter och myser på jobbet. Det är typ 33,5 timme kvar (who's counting) haha och det är väldigt skönt att ha saker planerade fram tills tåget går imorgon. Enda problemet just nu är att jag inte har en aning om vad jag ska packa och har inte ens börjat fundera på om det är något som behöver tvättas. Vet inte om jag hinner med allt. Får helt enkelt stoppa maskinen full när jag kommer hem från jobb och sen torka det snabbt imorgon bitti innan jag träffar Sarah i stan. Eller nåt... Aja. Kläder är väl least important ändå.

Jag var duktig igår och bakade muffins som jag tänkte bjuda på till eftermiddagsfikat idag eftersom det är min sista dag på jobbet. Blev lite kladdig men då är dom väl som godast egentligen så jag är nog nöjd. Smeten var väldigt god iallafall!
Färgade om håret också medan jag höll på med muffinsen så nu ser det inte förjävligt ut längre. Whiiiip! Skulle egentligen ha blivit ljusare.. men jag tror det snarare blev nåt liknande min riktiga hårfärg så det kanske är bra, då slipper jag lägga massa pengar på att färga färga färga. Speciellt om jag inte hittar någon som vill vara min kompis som kan hjälpa mig (efterlyser vänner snarast, känns halvt desperat). Oh well.

Det är fredag!

En såndär ... dag

Sitter på jobbet och tycker det är rätt blah. Det är en såndär dag som antagligen kan gå lite hursomhelst beroende på humör. Det är grått utanför men det regnar inte. En sån där dag som bara är ni vet. Ska strax gå första postrundan och sen ska jag drömma mig bort till ett liv med lite mer pengar och massor med tid. Tror det nästan bestämdes att vi inte ska åka nånstans nästa vecka. Vi får se, om jag ramlar över något helt fantastiskt erbjudande så kanske. Annars spelar det faktiskt ingen roll alls. Bara vi får vara på samma ställe. Är lite förvånad över hur lätt det har varit att hålla humöret uppe den här veckan. Inga downfalls alls hittils, och nu känns det ju helt meningslöst att ha ett, för nu är det såpass kort tid kvar. Känns bra!

In other news; jag ska bli gudmor i slutet av augusti! Jag längtar litegrann och hoppas att gullungen får följa med smulan när hon kommer och hälsar på och sover på min soffa. Det blir myspys! <3

Eh, nu måste jag gå min runda.. egentligen trött och vet hur lite post det finns att hämta.. men lite måste man väl jobba?

how a song can change your mind

ÅÅÅH! Jag ÄLSKAR bbc radio one!!

Dom har mycket bättre mellansnack och roligare människor, dom spelar inte samma låt trettontusen gånger om dagen och dom har låtlistor som är heeelt underbara! Spelas just nu - I miss you - Blink 182. Den får mig att minnas.. minnas sådär mysigt liksom. Första gången jag hörde den var det min bäste vän som skickade den till mig när vi inte hade träffats på ett tag, och då träffade den så rätt. Sådär rätt som bara en låt kan. Jag får fortfarande den där myskänslan i kroppen varje gång jag hör låten. Samtidigt får den mig att sakna honom, för vi har glidit isär. Men även om vi inte träffas på hundra år vet jag att jag har en äkta vän där. Blir en sådär sorglig mysstund. Men det får man minsann aldrig med NRJ!

gooodis

Ikväll ska jag göra en stoooor sats negerbollar. Sjukt sugen!

lunchen närmar sig

Snart lunchis på jobbet. Bara två dagar kvar nu, sen är det heeeelg! Och nu blev jag supermegajättehungrig för Maria värmde mat och det luktar SÅ GOTT! Mmm snart lunch.

Puss

.

This is the closest thing to crazy I have ever been..
Feeling twentytwo, acting seventeeen..

måndagmorgon och tillbaka på kontoret igen

Skrutten har en trasig fot. Ska sitta och vara hejaklack till dom andra tuffingarna som ska orientera idag och imorgon. Kan riktigt se det framför mig med pompoms och den där go-get attityden. Hah, eller inte. Men det blir förhoppningsvis lagom lugnt och om han inte envisas med att springa runt på den för mycket så kanske den blir bra snart.

Jag hittade en biljett till Skövde för mindre än en hel förmögenhet vilket gjorde mig väldigt glad! Knepigt bara att man själv ska få bygga ihop den station till station för att det ska bli billigare. Kollektivtrafik my ass! Jag är så glad att jag slipper bussarna morgon och kväll in och hem härifrån. Hade dels kostat en förmögenhet och så hade dom säkert hittat nåt sätt att haverera på... Nej tacka vet jag bilen min. :)

Nu ska jag göra nåt vettigt, typ kolla facebook eller läsa bloggar eller nåt sånt. Puss!

Min enda önskan är att den här veckan går fortfortfort och att skruttens fot läker <3

utan bh i en hel dag försmäktar jag i detta hus

Jag har gått omkring utan bh hela dagen. Känns sådär lagom wt.. Men vad gör man inte om man ändå bara ska städa och plocka bland sina grejor inför flytten? Tanken var att vi skulle ut bland folk, och då hade jag till och med tänk hoppa in i duschen snabbt. Men sen hittade vi vad jag behövde i huset istället (gud vad bra det är med föräldrar som redan har handlat allt det där som kostar en massa och som har slutat använda det) och då blev utflykten inställd.

Pusselbiten min har trashat foten idag, var på väg till röngten när jag pratade med honom sist och jag väntar på domen om det blir gips hela semestern eller hur illa det är. Plus i kanten är väl att han isåfall blir sjukskriven istället och kan ta ut sin semester nån annan gång. Men helst skulle han ju inte gå sönder alls, han som är så hård och tuff som han brukar säga.

Ikväll blir det köttbullar och potatis här hemma. Mums filibabba och sen film tills jag däckar. Veckan som ligger framför mig är inte speciellt hård, men jag vill ändå helst att det ska vara fredag imorgon (så vi hinner till Erikshjälpen smulan, och ikea) innan jag åker dit jag längtar allra mest just nu. Känns konstigt att det har gått 2 veckor nu, och Rasmus sa igår att jag är ju van.. men som Sebbe poängterade så vill man inte bli van, för då ville han aldrig ha ett förhållande sa han. Jag tror inte att man blir van. Men man vänjer sig vid att sakna på ett annat sätt. Det sitter där jämt liksom, men man krashar inte under den varje dag, varje gång man blir påmind om den. Sen finns det självklart bra och dåliga dagar. Det kommer ta ett tag att vänja sig vid det nya sen, när man har möjligheten oftare och det inte tar en halv dag att resa dit.. men det känns bra. Jag tror det blir bra. <3

ego

Hade jättemysigt igår! Och Sandis hade verkligen träffat rätt med vinet. Tyckte iallafall jag och Lotta. =)
Billigt var det tydligen också, jag ska köpa på mig ett lager så det finns hemma.

Utöver det så kan saker gå så fel ibland. När man bara säger vad man egentligen tycker, när man yttrar sin åsikt.
Folk blir ledsna, besvikna kanske.. arga? Jag vet inte, men jag vill kunna vara ärlig. Säga som jag tycker, även om det är sjukt ego. Jag är sjukt ego, men fan förtjänar jag inte att vara det ibland? Någon måste ju tänka på mig och mina känslor,
och om jag inte gör det, vem ska då..

Anyway. Tror kvällen ikväll kan bli myspys bara folk bestämmer sig för att höra av sig. Men jag kanske inte har några vänner längre. Vi får väl se...

Miss u <3

Inte världens största fan av det här med saknad.. Vissa dagar är bara jobbiga.
Nu ska jag hjälpa pappa med middan, sen blir det filmkväll. Hålla sig sysselsatt ftw...

...

Nu börjar det bli en såndär jobbig dag.. det är inte bra.
Jag som gör planer och allt. Jag vill må bra, jag vill inte vara ledsen.
Ikväll ska vi se film, Sandis ska fixa chirren och dirren och flickorna kommer
och det ska bli mys. Men varför känner jag världens största klump i magen?
Vill inte ha klumpen i magen, vill må bra. Fan.

Myrmys och saknad

Jag lyssnade på statsministern på vägen in. Han är lite av en såndärn mysgubbe tror jag. Sjunger singstar med sina barn och grillar i trädgården med förkläde och stor grilltång (antagligen kompensation för något annat). Jag kan riktigt se det framför mig. Men det är väl trevligt, jag kan tycka att det är lite mysigt att ha en sån man som statsminister.

Det var egentligen bylinen till vad jag egentligen ville skriva. Igår var vi på Myrorna! Och jag och Camzie och min kära mor vandrade runt i timmar. Hittade MASSOR med skit, men hittade även ganska mycket saker som gick att använda. Typ köksbord??! Jättefint vitt laserat med 4 stolar till. Lite småkär, och sen när dom här kommer till blir det perfekt! Funderar på kanske beige istället, men rött ger mycket mer liv åt saker. Lite kär i rött. Sen hittade mamma världens näpnaste lilla soffbord som kommer gå superbt med soffan och som har en sådär mysig mörkare färg. Det tycker vi om!

Vi hittade massor med underliga saker till köket också. Typ 5 st olika potatispressar. Hur många gånger om året äter man pressad potatis liksom? Men det ska jag göra nu, för den kostade bara 15 kr! Nästa vecka ska vi åka ner till Erikshjälpen också, för det hann vi inte med igår. Jag är lite bubblig i kroppen av allt det här bygga boandet. Det är mysigt! Och väldigt vuxet också om jag får tillägga det :)

Annat än det ska jag försöka hitta en relativt billig tågbiljett till Skövde till nästa helg för då är jobbandet över och sen blir det ledighet och mys mys mys! Vi får se om det blir nån resa, verkar dyrt och lite tidskrävande nu när det är så mycket man vill göra. Men hur det än blir kommer det bli bra. Saknad är bra, i viss mån. Men snart börjar det gå överstyr. Ska försöka hålla mig ordentligt sysselsatt i 7 dagar till. Sen är det lugnt. 7 dagar till. Hjälp?

en bonde från väst?

Det känns livsfarligt att sitta på ett såpass kundservice-inriktat företag. Man blir ju alldeles knäppt trevlig mot allt och alla. Men ganska roligt är det måste jag säga. Pratade precis med en kille i England som undrade vart jag kom ifrån, för jag lät ju inte svensk överhuvudtaget. Han tyckte jag hade en västengelsk bond-dialekt! HAHAHAHA! Helt galet! Jag måste skylla på James, min "storebror" i Aus som kom från Cornwall. Jag bara måste! Men jag måste erkänna att det är rätt skönt att min engelska inte är sådär posh och störig. Det är ju bra! Fler såna samtal idag tack, dom får tiden att rulla på lite fortare.

Ikväll efter jobbet ska jag och titta på en soffa. En soffa till mig, till min lilla lägenhet! Min alldeles egna! Sen vet jag inte vad jag ska göra efter det.. borde antagligen träna eller nåt, men det verkar bli lika varmt som igår... och då var jag inte det minsta sugen. Oh well, man får väl se.


bäddsoffor

Sitter på blocket och letar soffa. Blir alldeles förtvivlad när jag inser vad folk faktiskt äger och vill bli av med. Och snälla någon som kom på att blått är en fin färg på en soffa? Vart kommer du ifrån?? ALLA, och jag menar 99,8% av alla bäddsoffor jag ser är blå, BLÅ??! Varför...

spädbarnsdöd

Helgen var helt underbar! Sista låtarna med Perikles igår, helt fantastiska! Stämning och kärlek låg i luften så tårarna sprutade.

Vet dock inte vad det är med mig och bakfylla/trötthet/pms... blir som ett litet spädbarn som gråter efter allt som inte går att få direkt på momangen. Kan det vara så att man kan utvecklas baklänges utav alkohol? Tog iallafall en powernap på sisådär en och en halv timme och sen en kall dusch för att väcka sinnena till liv igen. Kallar det spädbarnsdöd för tillfället, vi får väl se om beteendet kommer tillbaka ikväll när jag blir grinig för att jag inte kan somna när jag behöver det pga jobb tidigt tidigt imorgon bitti?

mms

Camzy skickade ett sött mms från gårdagens besök på rocken.

Och självklart la datorn ner sin uppladdningsfunktion även idag.. :/ damp!
Söt bild på mig och min ninjavän iallafall <3

KOM IN

JAG KOM IN JAG KOM IN JAG KOM IN!

Ja, jag kom in. Jag fick en lägenhet och nu blir det flytt och skola och allmänt bra saker. =) Jag är sådär lagom nöjd som ni kanske ser ^^ jag har bilder upon request. Puss!

kanji-crush

Helt såld =)

Går fortfarande inte att ladda upp mina screensaves, men jag hittade japanska kanji-tecken och tankarna började snurra. Nån gång. Hade varit extra special om Rasmus och Oliver hängde på. Vi får väl se.








skinit :P

Under frukostfikan idag började vi prata om hur man kan piffa upp sin laptop. Jag blev lite väl ivrig och googlade och hittade den här helt underbara sidan som kommer hålla mig sysselsatt heeeeela dan! Jag MÅSTE ha en sån här! Gjorde ett försök och jag känner att jag är rätt nöjd för att bara ha lagt typ 5 minuter or so på den.

Ååååååh! Nu går det självklart inte att ladda upp bilden. Det ligger väl i luften eftersom det regnar sjuuukt mycket och känns som om det borde börja åska närsom. Meeen jag försöker väl senare.

kökssoffa

Sitter på jobbet och har precis nattat Justin i Melbourne (roligt det där med tidsskillnader). Håller faktiskt på att hungra ihjäl, vet inte riktigt vad det beror på... men hoppas någon kommer och byter av mig snart. För att hålla mig sysselsatt har jag suttit och kikat på soffor och liknande bra att ha möbler när man flyttar på Blocket. Hittade en jättesöt soffa som jag vill vill vill ha sen när jag har en stuga i typ Bastuträsk och är mormor som bakar kakor och gör stora grytor om dagarna som räcker i flera månader.

Den här vill jag ha med en sån därn tunn vit madrass och lite mysiga kuddar. Sådär som barnbarnen kan klättra i och dricka saft och äta kanelbullar. En sån vill jag ha. Men det är ju inte direkt aktuellt nu. Får jobba på det här med att bli vuxen litegrann ett steg i taget först. Right smulan?? 

Sommar sommar sommar =)

Sitter på jobbet igen, iförd strumpor, gympaskor, jeans, långärmad tröja och tjockare zipup. Frös som en liten hårlös iller imorse när jag vaknade alldeles för tidigt utan täcke. Skönt att den värsta värmeböljan är över, men om det fortsätter såhär kommer jag vara förkyld ganska snart. Vill jag faktiskt inte bli, nu när jag äntligen har tid och saker att göra och jobb och så mycket planer att mitt huvud spricker. Varför är det inte sommar och ledighet lite oftare? Varför har man inte tillräckligt med pengar för att kunna göra galna saker resten av året? Varför ska det vara begränsat till 3 månader då man måste trycka ihop allt? Det är ju jättedumt, tänk att bli utbränd av att ha semester liksom.

Änsålänge den här sommaren vill jag;
* Åka till Tivoli/Liseberg (alternativt båda)
* Äta massa roliga saker, typ glass och sockervadd och sånt därnt onyttigt
* Göra en remake på förra årets paddling, för det var fucking amazing!
* Åka utomlands, hyra en moped eller båt och upptäcka saker
* Ha allmäna filmkvällar som slutar i långpromenader runt metropolen Svedala
* Sjunga sånger, grilla korv och leka i sjön uppe vid Hästveda (alternativt träna lite också under dagarna där kanske)
* Köra till Ullared Hade galet roligt förra våren och dessutom börjar mitt schampoo-lager ta slut, kan vara bra med påfyllning

    
   

Dessutom ska jag väl på nå vänster lyckas komma in på skolan och hitta en lägenhet.. ta mig till IKEA nån dag.
Mycket blir det. Just nu ska jag ta hand om folk som ringer (har ignorerat dom länge nog ^^)


Sommaren

Känns som att sommaren har kommit igång på allvar. Men tydligen ska det bli regn igen nästa vecka. Inte för att vara svensk eller så, men det kan vara lite skönt om det blir lite svalare.. iallafall på dagarna när jag jobbar? Helgen får väldigt gärna bli fin också, stranden och eventuell grillning inplanerad imorgon =) Ikväll blir det fest och kanske en tur till lilla torg. Ser fram emot det!

Konstigt hur livet med ens levde upp när man fick saker att göra på dagarna igen. Alla ringer och ska ha tag i en och göra saker. Varför hände inte det i våras när jag var uttråkad och halvt förstörd av uttråkning? Nu är jag nöjd iallafall.

Hoppas på en bra helg och lagom varmt både imorgon och på söndag när vi ska till Tosselilla! Inget regn, för då blir hoppkudden hal. ^^

Välkommen till **** =)

Idag är det torsdag! =) Vilket betyder att snart är det helg! Det är väldigt bra!

Har inte haft så mycket att göra eftersom vi är hela 5(!) personer idag mellan växeln och vaktmästeriet så vi slappar och tar lite längre luncher. Fortfarande massivt solsken och värme men idag är det iallafall inte lika kvavt, så man står ut.

Ikväll kommer föräldrarna hem, slut på semestern. Känns helt ok ändå, jag kan ju fortfarande göra mina egna grejer när jag vill och det blir nog inte lika mycket beordrande eftersom det bara är över sommaren ;) Diskuterar fortfarande resor kors och tvärs med allt och alla så om någon är sugen och har ett förslag så hör av er! Jag är ledig hela augusti =)

Italien =)

Åt på Penco till lunch. Blir alltid på så bra humör när jag är där. Dom är så gulliga. Bytt skjortor har dom gjort nu också så dom ser lite mer somriga ut, väldigt mysigt.

Igår satt vi alla fyra här nere och letade sista minuten resor till grekland, men varje gång jag är på Penco blir jag så sugen på Italien. Vill lära mig språket och bara uppleva människorna. Det är så mysigt när dom är så kärleksfulla liksom. Klart jag kan tänka mig att det blir jobbigt om varenda människa skulle vara så, då blir det inte lika speciellt. Men jag hade ändå gärna provat ett tag. Bara för att se hur det känns. Börjar med spanskan, så tar vi italienskan sen ;) Så kan vi åka till Rom och gå i Änglar och Demoners fotspår. Fast förhoppningsvis är det lite svalare då... för idag smälter jag nästan, och jag har nog den absolut lägsta acceptabla mängden kläder på mig för kontors/receptionist arbete på mig, förstår inte hur det kan vara så kvavt. Kom åska kom!

RSS 2.0