BESTare är PHESTare

Då är det överlämnat, ingen trygg säker grupp att luta sig på längre. Förhoppningsvis kommer vi smälta samman lite fortare iår. Jag kände verkligen att jag hade stöd igår så det kommer bli bra.

Magen är lite stressad, vill bara ha all info nu så jag kan göra mitt, hatar att sitta och vänta på att andra ska höra av sig =)

Mitt år :P

Åhnej, nu kom det. Bakslaget jag har väntat på. Förhoppningsvis har jag en förstående chef imorgon som inte avskedar mig och ringer Annika och baktalar mig. Hopplösa jag och mitt minne, fan!

Om det löser sig på bästa sätt, som saker brukar göra runt mig, så klaffar iallafall allting annat runt mig just nu precis som jag vill. Helgen ska spenderas åt överlämningssittning, ska bli riktigt roligt och sen ska det minsann pluggas juridik. Det blir nyktert i helgen för mig, har jag ju lovat min kära sambo. Nästa vecka blir det mycket jobb och även veckan efter det.

Ellen-affischerna ska komma snart så vi kan ta oss ut på skolan och sätta upp dom. Hoppas bara att den där tjejen ringer imorgon eller på fredag. Annars får jag helt enkelt be Evelina om hennes nummer, hih. Var på ÖB idag och skaffade mig lite ordning och reda. Lite pyssel ska jag hinna med och en eller två garderober ska rensas och organiseras innan puppien kommer. Det ska bli så mysigt så mysigt och det kommer gå jättebra. Massa roligt bus och promenader, ska bara övertala krigspojken att låta honom vara i soffan, vi ska väl ändå byta sen när vi flyttar?

Kommunikationskursen är riktigt rolig och Anna-Karin är sig själv, vilket är intressant och faktiskt (med tanke på tidigare erfarenhet) riktigt givande. Det spelar ingen som helst roll att jag kommer få skriva om ekonomistyrningen, det får vara mitt ordentliga bakslag 2011. Det här ska bli mitt år!

Gym, spring och överlämning

Jodå utmaningen står sig, hittils har jag bara sprungit tre gånger, men jag har tränat desto fler och idag är det instruktion på gymmet som står på schemat. Det ska bli lite spännande.

Det ska även bli överlämningsmöte med BEST och även om jag inte ska lämna över så känns det lite underligt. Det kommer bli himla bra tror jag, bara vi kommer igång ordentligt!

Hovet dementerar kraftfullt rykten om att kronprinsessan skulle vara gravid

Stackars kronprinsessan. Att välja vem som ska få reda på att man är gravid och när är väl ändå varje kvinnas rättighet? Även vår kronprinsessas?

Media är till för att få ut nyhetsvärdig information till de som förtjänar det men oftare och oftare tycker jag det görs på bekostnad av en faktiskt individ, eller flera. Det ligger inget riktigt eller för den delen nödvändigt nyhetsvärde i att berätta att kronprinsessan är gravid innan hon själv väljer att informera folket om det. Visst kommer hon bli vår drottning men hon är fortfarande en individ och en privatperson. Jag tycker det är fel. I vilket fall är det ju rätt svårt att dölja en graviditet efter ett tag så när det är på riktigt och när det behövs så kommer det att reklameras ut i media iallafall.

Änsålänge tycker jag att vi ska skita i det.

Challenge me if you dare

Nu är det dags, igen.

Pappa gav mig en utmaning igår och nu tänker jag verkligen försöka genomföra det. Wish me luck :)

Tentaplugg en tidig morgon

Har än en gång lyckats vakna 06.23 och kunde inte somna om. Tror det har något att göra med jetlag och tänker försöka utnyttja tillfället när resten av huset sover genom att plugga inför kommande tentor. Har gått igenom tenta och omtenta från förra året och ska nu sätta mig ner och bläddra lite på måfå i min litteratur för att se om jag kan lyckas bli något klokare på det.

Datorn är ett mycket bra hjälpmedel men också mycket distraherande eftersom facebook ligger så nära till hands. Även mejlen och aftonbladet.se är välbesökt. Senare idag ska jag försöka övertala sambon min att köpa skor med mig eftersom sulorna under bägge håller på att falla av helt och hållet, det forcerar in snö och blir både blött och kallt, inte ultimat för sommarfötter som vant sig vid flipflops och 30 grader.

Ska försöka hitta en såndärn bra kalender också, hittade ingen igår eftersom hela stan verkar mellandagsutread och tom. Malmö är ju större, så jag satsar på det! Tenta var det ja...

Hemkomst och energi

Thailand är fint, dock alldeles för mycket turister för min smak. Vi lyckades ta oss ut ur turistfällorna för det mesta men spenderade även de sista dagarna som äkta turistisar vid poolen och hanterade lite shopping. Mycket nöjd med mina köp och även min nyfunna kunskap om hur man prutar. Killar är lättare att pruta med insåg jag och tjejerna är mest jobbiga och gnälliga med sina no please miss, my boss will be angry. 50 Bath nothing for you. När det i verkligheten inte är något egentligen, vem bryr sig om 12,5 kr liksom. Men jag kände av ren princip att jag ville ha ner priset med 50 bath extra.

Thailändsk massage gör ont, men det är skönt efteråt. Det finns även fotmassage med små fiskar som äter upp död hud på fötterna i ett litet akvarium. Det hann vi inte med att prova på, men något ska man väl spara till nästa gång.

När vi till slut fått ut väskorna på Landvetter (kl 00.53) tog vi oss till bilen och var någorlunda förundrade att vi inte frös mer än vi gjorde. Det var trots allt ca 30 grader i skuggan när vi lämnade Thailand och -2 i Göteborg när vi landade. Bilen stod kvar och den var trots allt inte världens största snöhög. Jag ramlade i säng 03.47 och var då någorlunda vid liv. Vi har varit hemma i mer än ett dygn nu och hunnit med en tur till arenan och även bio igårkväll, såg nya Narnia och tyckte den var väldigt mysig.

Väskorna är inte uppackade och lägenheten ser i allmänhet ut som lite av en soptipp. Men det spelar ingen roll just nu, jag har viktigare saker för mig. Idag ska vi ta oss ner till Skåneland för att hämta hem knottisar och självklart stanna ett tag för att visa världen hur bruna vi är =) Imorgon blir det teater med familjen och under helgen ska vi hinna med krigspojkens släkt också. Under de timmar som finns kvar ska jag också lyckas tentaplugga eftersom jag har första på tisdag och sedan en till på fredag nästa vecka. Ska även utföra SCBuppdrag via Manpower och gå på utbildning med Ellen. Jag behöver en kalender snarast! Ska se till att införskaffa idag och genast börja skriva in alla viktiga saker som kommer de närmsta veckorna. Snart kommer nog energidippen, men just nu njuter jag.

RSS 2.0