Barnfonden skickar förfrågningar om julgåvor till mig

Tänk att det kan vara så fult att sitta stilla. Tänk att det känns som att man gör något fel för att man inte konstant GÖÖR saker. För att man inte träffar folk eller tränar eller diskar eller något annat vettigt. Dricker vin gör jag inte heller och det är ju synd för vin är jävligt gott ibland. Tror förresten jag ska köpa lite vin till helgen och faktiskt ta till vara på min sista (for now) egna helg. För åh vad glad jag kommer vara när det här är över och han är hemma och jag får slåss om fjärrkontrollen till tvn igen och tjafsa om vem som ska gå ner i tvättstugan och hämta tvätten när vi väl gosat ner oss i soffan till en film. Men den här sista helgen kan jag väl få köpa en flaska vin och äta typ kex med ost eller nåt, bara för att det är gott och bara för att jag tycker om det. Bara för att jag förtjänar det helt enkelt och sen inte behöva sitta och tycka att något känns fel för att jag inte gör något vettigt. För att jag överhuvudtaget ens  tagit mig upp ur sängen alla dessa dagar i rad utan att falla sönder i bitar har för mig blivit det enda vettiga.

Mina små knottisar ♥

Jag har kommit fram till att våra små knottisar är ganska lika mig och min kompis. Jag vill inte säga lika mig och krigspojken för den lilla är neurotisk och rädd. Men en är lite rundare, han äter nog mer och han är lugnare. Han kan sitta still i handen och titta på något en stund när man plockar upp honom. Den mindre är helt hysterisk när man plockar upp honom och vill inget annat än att rymma någonstans. Utsätter sig ofta för självmordsförsök och jag måste fånga upp honom hela tiden när han försöker slänga sig utför min arm eller ner för ryggen. Och så som jag ser det får han inte så mycket mat, eller så behöver han inte så mycket. Dom är iallafall helt galna båda två men jag uppskattar deras sällskap enormt mycket =)


Creepy dreams go boo in the night

Jag drömde en jätteläskig dröm inatt. Eller ja flera faktiskt. Temat var död och jag vaknade med ont i magen och en allmänt panikslagen känsla i bröstet. Var tvungen att ringa mamma och fråga om lillebror mådde bra och jag har pratat med krigspojken också så jag vet att alla mår bra.

Tror det är stress som på något sätt kommer upp till ytan nu när det inte är så långt kvar. Kändes läskigt men sålänge det bara är drömmar så är det ok. Borde ta tag i antingen skolan eller städningen här hemma för något av det måste bli färdigt idag. Eller åtminstone påbörjas. Ska nog åka och handla lite också, det var länge sen jag handlade mat har jag kommit på. Har levt på matlådor de senaste dagarna och har inte behövt något annat. Vatten har man ju i kran som sagt ;)

Vi får se hur det går, just nu är jag rätt nöjd, om än rastlös, med att sitta i soffan och glo på tv.


193, om jag har tur

Vart på promenad och städat badrummet efter mitt härliga godmorgonsamtal imorse. Funderat en massa också och varit en lååång stund i källaren. Jag tycker inte om källaren.. Men jag hittade det jag sökte och det blir brabrabra!

Krigspojken ♥ sin prinsessa

Ibland blir det så bra igen. På en väldigt kort tid. Ett samtal som känns så bra, känslor som känns och finns och verkligen bevisar att dom betyder något. Dessutom har jag världens bästa vän som får mig att asgarva på kvällarna mitt i min ensamhet.

På tal om att jag inte är så himla stark hela tiden utan bryter ihop ibland.
"att gråta är som att svettas under träning.. när kroppen är ansträngd på något sätt måste också vätska komma ut på något sätt".

Jag DOG. Nu ska jag sova.

Sitter mest.

Sitter mest.

Tvn är på och jag bläddrar mellan alla internetsidor jag brukar vara på. Inget nytt händer. Knottisarna leker in sig i sitt nya hus medan jag sitter i soffan. Kan det vara det här som kallas apatisk?

Jag hade en plan för idag. Nånstans kommer den att implementeras tror jag. Men gårdagen blev kanske lite för mycket och nu sitter jag mest. Sitter mest i min bubbla och är tyst. Tänker inte så mycket, det är inte jobbigt eller så. Jag är mest tyst, och stilla. Men på något sätt känns det fel...

Förstår inte

Varför ska det kännas såhär? Varför blir det inte som jag vill...? Varför händer det inget i en positiv riktning.. Jag blir så ledsen ibland, är jag verkligen så hemsk att leva med?


Åh skit också

Vafan är det för jävla skit som har börjat tramsa nu...?

Måndagsmorgon and I'm going home

Nu blir det hemfärd. Skönt att komma ner och hälsa på men ska också bli skönt att komma hem, till vår lägenhet och våra rutiner. Har aldrig spenderat så mycket tid i soffan i vardagsrummet som denna helg, men den får definitivt godkänt =)

Ska försöka svänga förbi Staffanstorp på vägen och hämta upp krigspojkens luftmadrass som glömdes i yran av allt i somras. Vi får se om jag hittar. Wish me luck!

Btw så borde den där lilla gubben från Milano som jag faktiskt hjälpte häromdan skicka lite extra karma till mig för just en sån här sak. Så kom igen nu Milano, help me out! :P

En söndagskväll i september

Sitter och känner mig duktig som redan påbörjat nästa uppgift inom Projektledningen, en timme efter att jag lämnade in den förra. Känner att jag behöver det, för när det är kortkort tid kvar till nästa så kommer jag ha ännu mindre motivation än nu. Då är min krigspojke hemma och jag får kramas och pussas hur mycket jag vill igen. Mina läppar behöver inte vara torra och min näsa kommer inte att frysa. Så därför börjar jag nu, mitt i natten.

Tittar ut genom fönstret på stormen utanför och inser att det faktiskt ser ut som att buskarna på andra sidan gatan lever. Lever ett alldeles eget liv och är alldeles vansinnigt förbannade på någonting väldigt viktigt. Aggressivt skakar dom sina grenar i motstånd eller försvar. Jag vill också skaka och känna mig sådär levande, de ser väldigt levande ut.

Nä shit nu blev det poetiskt och konstigt här. Borde nog gå och lägga mig innan buskandarna tar över mig också. Godnatt.

Sömndruckna samtal i natten

Helt plötsligt rasslade timmarna iväg! En mycket bra överraskning som lyfte upp min natt även om min reaktion inte riktigt var den förväntade. Men det är så mycket som måste gås igenom och så mycket jag måste göra, känner att jag har all tid i världen att få magkatarr igen pga stress nu. Och skolan hänger med i nån typ lös liten sytråd där bak, ingen som helst motivation att sitta och lyssna på föreläsningar om projektplanering när jag aktivt kan planera och utföra mina alldeles egna projekt. Måste läsa personaltrams också och analysera dagens arbetsmarknad. Snark!

Vill inget hellre än att sätta mig i bilen och köra hem med knottisarna så vi kan sätta igång med allt viktigt vi har framför oss som måste bli klart, för nu är tiden knapp och jag känner mig lite lite lycklig.

90sängar är smala

Liggandes på en smal resesäng i mina föräldrars arbetsrum känner jag mig verkligen som en gäst. Ganska skönt att inte känna på samma sätt att jag hör hemma här längre. Vuxet på nåt sätt.

Fanfanfan

Trött som fan på den här skiten. Jag vill gräva ner mig i ett hål och inte komma upp på en månad. Fan också!
Nu ska jag duscha och sen blir det läggdags annars kommer jag aldrig iväg till jobbet imorgon...

Bioooooo

Imorgon ska jag lära upp en ny tjej. I en växel jag knappt kan själv. Det kommer bli spännande och jag kommer ha all användning i världen för min nya lathund som jag skrev egentligen för min egen skull. Dessutom skulle min chef leta upp biobiljetter till mig som lite extra lön för att jag hjälper till. Så imorgon får jag full lön för en hel arbetsdag som någon annan mest kommer jobba och dessutom biobiljetter så jag och min krigspojke kan gå på bio och mysa när han är hemma igen! Yeahj!

En månad kvar idag. Jag hoppas dagarna smälter iväg fort som attans.

HAHAH

Okej, min telefon har såndär förinprogrammerad grej som gissar nästa ord. Det är väl inget särskilt med just det, det tror jag de flesta mobiler har. Men jag skulle just skicka ett sånt där "jag tänker på dig" meddelande till krigspojken och fick upp det här på skärmen.

Pussas på min kåravgift

Nu har jag iallafall ingen lust att pussas med min kåravgift, men det kanske är någon annan som är mer känslomässigt inställd till sin?

Nu har jag vart duktig, nu vill jag ha en klubba.

Tänk vad något man gör för sig själv och för andra kan kännas så bra. Jag vet inte om de andra kommer tycka om vad jag har gjort, men jag har verkligen irriterat mig på det här från första början så nu är det gjort. Tyckte versionen jag fick på Cardo var så himla behändig så nu har jag gjort en liknande för IAC. Det blev inte lika mycket papper och tacka gudarna för det, för det är väl tillräckligt krångligt ändå?

Nu vill jag visa detta för någon och få beröm för min nerlagda energi, men jag vet inte vem jag ska vända mig till. Det känns lite jobbigt. Ibland kommer till och med jag på att jag är bekräftelsekåt. Se där =)

Lunch lunch lunch

Snart är det lunch, jag har med hemmagjord soppa idag. Brände mig som fan igår när jag skulle mixa den så den får jäklar i mig smaka bra idag. Det var tydligen hål i locket på min mixer som jag inte var medveten om. Helt värdelöst!

Fetaoströra blir det till iallafall och sen till fikat har jag morötter. Visst är jag duktig? Tyvärr måste jag tanka bilen på vägen hem men nu har jag sparat lite pengar idag iallafall =)

A whole new perspective on adults

A whole new perspective on adults! Ja, min "chef" eller vad man ska kalla honom, stod precis utanför dörrarna till kontoret och brände upp en påse till en säkerhetsväst. En sån liten som är gul och i sånt där fladdrigt material. Han ville kolla hur bra den brann..

Känner mig plötsligt ansvarstagande och vuxen igen. Imorse var jag dessutom i god tid. Säkert fyra minuter innan jag började jobba. =) Och imorgon ska jag lära upp nästa tjej för det var tydligen ont om upplärda här och vi kunde inte jobba nån av oss på torsdag. Vi får se hur det går, men det känns ganska bra faktiskt att ha fått det förtroendet.

689

Det går framåt. eller neråt. Eller nåt.

Ensammys är tråååk

Jag börjar tröttna på det här med ensammys. Tvåsamhetsmys is the shit. Stresskörde hem efter jobbet eftersom krigspojken ringde och jag bad honom ringa lite senare. Han blev nog uppehållen med något annat och jag sitter själv i soffan under filten och fryser. Det är KALLT här hemma! Måste plocka fram alla ljus jag har och värma upp stället tror jag. Ska ringa hyresvärden imorgon och fråga hur dom tänker. Om jag kommer ihåg det, skulle ha ringt imorse egentligen.

Peace out från hon som längtar efter gosmys med sin pusselbit.

Vuxenpoäng samlas på olika vis

Jag kände mig liten som en lus när jag kom en halv minut försent imorse och fick en tillsägelse. Det vägdes dock upp nyss av att en såkallad pojkspoling ville komma in och prata med personalansvarige och undrade "när han typ slutade" eftersom jag inte fick tag i honom. Det utbytet fick mig att känna mig vuxen, o så vuxen!

Ett annat plus på vuxenpoängskontot var gårdagens valvaka som jag faktiskt följde slaviskt fram till halv två. Det var kanske inte ett så smart beslut med tanke på att jag var tvungen att gå upp kl 6 imorse. Men änsålänge har jag överlevt och nu är det faktiskt inte så många timmar kvar.

Skönt med lite extrainkomst on top of allt och idag hoppas jag på ett lite längre samtal från krigspojken, det har varit knapert de senaste dagarna.

Clever thinking, men det är ju lätt att vara efterklok

Okej, nu ska jag inte vara sån. Men om nästan 400 000 svenskar röstar så måste det väl ändå vara något vettigt dom har att säga? Eller.. Jag vet inte, jag röstade inte på dem och jag vet inte om jag tycker att det var så smart att bojkotta all debatt och möjlighet för deras åsikter att komma fram. Det kanske hade tvingat folk att tänka till en gång till. Om man inte vet så kan man ju inte rösta rätt.

Vi får se hur det här går, men det verkar väldigt avgjort just nu..

Tänk vad uppfinningar det finns

Facebook måste väl ändå vara en ganska enastående uppfinning? Jag fick mejl idag från en tjej jag gick på dagis med när jag var liten. Jag flyttade därifrån när jag var 6 år gammal och hon lyckades hitta mig, 16 år senare. Det är väl ändå liiiite coolt?

Mat mitt i natten

Jag fick en dum idé, tänkte att eftersom jag ändå inte har något att göra kan jag ju ställa mig och laga lite mat nu efter midnatt. Har nu kommit på andra tankar och lämnar disken i köket till dess fördärv eller åtminstone tills jag vaknar imorgon. Godnatt.

Så det så

Vad än alla säger.

Och oavsett om vi flyttar på dom så kommer dom skickas någon annanstans istället. Jag vill bara säga till min och alla andras pojkar, jävlar vad bra ni är!

Bilder

Ett litet bildinlägg då.

 Före  Efter

 Före  Efter

Knottisarna har också fått nytt =)



Var förresten iväg och testade yoga igen.. det är verkligen inget för mig. Jag vill ta i när jag tränar. Inte andas djupt, det kan jag göra på fritiden.

Mona Lisas leende

Fick mig precis en tankeställare. Tror jag behöver förmedla den söderut också, för det känns faktiskt inte som att jag har det stöd jag behöver därifrån. Jag har också behov. Det är konstigt att folk glömmer det.

Äventyr

Jag ska iväg på äventyr. Men först ska jag kolla om tvättstugan är ledig, eller ja allra först ska jag äta frukost.

KSP

Ringde Eliin och frågade om hon ville med ut på äventyr. Hon var sjuk, skyllde på mig =) jag kan väl inte hjälpa att jag för över saker.. Aja, hon undrade om skjutbanan låg nära deras hus för hon hörde att det small en massa. Jag hade inte ens reagerat över det tidigare och nu när jag hör det så känns det knasigt. Jag tänkte att det var knottisarna som höll på nere i sin bur och grävde och hade sig. Men det är kulsprutor som viner. Snacka om att vänja sig vid bakrundsljud som inte orsakar fara. Hjälp.

Onsdag

Jag tror jag har lyckats med något nu. Klockan är visserligen rätt mycket för att fortfarande sitta i pyamas i soffan. Men jag tror att idag kommer bli en bra dag. Det känns så.

832

.

Ett halvt ♥

Känner mig som ett halvt pussel. Ett halvt pussel är inte meningsfullt, det gör ingen nytta och det är svårt att greppa. Så känns det nu, jag hoppas att den känslan inte sitter kvar resten av tiden för det är jobbigt att inte veta vad jag ska betyda.

.

Jag var precis och handlade, mannen framför mig i kassan köpte 8 kg socker och tolv stora burkar med kattmat. Jag undrade stilla inombords om det var hans middag eller om det bara var slumpen som gjort att han handlat just detta denna dag. Mycket underligt iallafall. Sen är jag lite sur, men det kan vi ta en annan gång....

Magmusklerna mina är ömma men fina

Jag kom på det! Jag har aldrig tänkt på att man använder magen när man kör bil. Alltså magmusklerna. Men tydligen gör man det för jävlar vilken träningsvärk jag har i magen och den kändes i varenda sväng jag tog. Nu får bilen vila i eftermiddag och jag längtar tills jag har en cykel att ta mig runt på istället!

Tar hand om mig

Har precis kommit hem från simhallen. Det var riktigt skönt och nu känner jag hur det spänner i axlar och nacke. Det var väldigt lugnt, nästan ingen alls där. Måste vara en stor fördel med att vara student :)

Hade någon annan tanke jag tänkte skriva om, men den verkar totalt ha flugit ut nu så jag får helt enkelt sätta mig och plugga istället och hoppas att det kommer tillbaka lite senare. Jag trivs hemskt bra i vårt "nya" vardagsrum. =)

Söndag och jag är helt slut

Helt slut i kroppen. Världens bästa känsla! Eller ja, kan kanske komma på några bättre :) Tror för övrigt att jag är frisk nu. Har jobbat på ett riktigt stort projekt hela dan och varit hur duktig som helst och nu när träningen och duschen är avklarade kan jag lugnt och stillsamt bädda ner mig i soffan och se Mamma Mia. Ska skriva färdigt projektledningen och skicka in också, men jag har tre timmar på mig så det borde väl gå.

Det är egentligen en hemlighet men jag tror inte objektet för hemligheten läser det här iallafall så ni kan få veta. Jag har möblerat om i vardagsrummet! Helt och hållet! Känns mysigt och bra nu. Himla stor skillnad blev det, skönt det efter allt mitt slit. Får väl se hur länge jag klarar av att hålla hemligheten.. 5 veckor är ganska lång tid liksom.

Annorlunda pedagogik...

Har precis kommit hem från anhörigträff i Karlsborg. Det blev väldigt mycket information på en gång och jag är väldigt nöjd att jag redan visste väldigt mycket. Hade antagligen gått därifrån alldeles förstörd annars. Som det känns nu fick jag en del ny info som jag faktiskt tyckte var väldigt intressant. Vi får se vad det leder till.

Något jag blev irriterad på var att det var väldigt mycket prat om problem och komplikationer. En person sa faktiskt rakt ut att "ja det flesta parförhållanden fungerar ju inte efter något sånt här.." det gjorde mig förbannad. Om det är något man kan låta bli att säga till folk som redan är oroliga av olika anledningar är väl att deras förhållande högst troligt kommer ta slut när soldaten kommer hem. Vad är det för idioti? Nu vet jag vart jag har min krigspojke och vi har en kommunikation som kommer hjälpa oss igenom det här så jag är inte orolig men jag kände att det var otaktiskt att ta upp något sånt eftersom det inte är något man kommer kunna påverka i det här läget ändå. Jag blev arg helt enkelt.

Ikväll ska ägnas åt huvudvärkstabletter och projektledning. Har en uppgift som ska in imorgon och det ska jag väl kunna klara av tycker jag. Bara huvudvärken släpper.

En lugn och ganska tråkig kväll i sin ensamhet

Åt precis upp en halvmicrokladdkaka. Mår lite illa. Har dessutom tittat alldeles för mycket på läskiga tvserier så jag var smått paranoid när jag gick över gatan för att handla lite glass till min kaka. Det händer ju inget här i lugna lugna stan liksom, men jag fick faktiskt hjärtklappning ett tag.

Har hittat massa leksaker till knottisarna idag, haft riktigt mysigt och lekt med dom en hel del. Nu sitter jag och känner mig febrig och trött. Måste hålla mig vaken! Iallafall en stund till..

Fredag är en sån där todo dag

Jag har redan varit duktig idag, gick upp ur sängen och sorterade tvätten som legat och samlat på sig mitt dåliga samvete de senaste dagarna. Nu har jag ätit frukost och ska bege mig iväg på ett litet äventyr. Förhoppningsvis kommer grabbarna uppskatta min frånvaro idag, när jag väl kommer hem igen. Dom har dessutom fått lite ost till frukost och det verkade uppskattas.

952

Nere på tresiffrigt, åh vad jag längtar till tvåsiffrigt

Allt

Jag hade en diskussion med en kompis en gång ang hur känslor kan vara så annorlunda för vänner gentemot pojkvänner/flickvänner. En vän reser man inte till varannan helg för att man känner att man måste träffas, en vän ringer man inte varje dag oavsett vart man är i världen för man behöver inte prata om allt. Nio veckor är egentligen inte så lång tid, och hur många gånger har vi haft nio veckor utan varandra egentligen. Men när man väl har det där, det där speciella och det där som betyder hur mycket som helst, då är nio veckor väldigt lång tid. Tre veckor har gått, sex veckor kvar. Snart är vi halvvägs. Kärleken övervinner allt ♥

En sjuk ynkling

Nu har förkylningen slagit sitt grepp om mig. Jag ligger och ynkar och tycker synd om mig själv i soffan med täcket över mig och datorn i knät för att hålla värmen. Knottisarna låter litegrann vilket är skönt för då är jag inte helt ensam. Jag blir så ynklig och förstörd när jag är sjuk, vill bara bli omhändertagen. Men det finns ingen här, inte den personen som skulle vara här iallafall. Han är låååångt långt borta. Det har gått en tredjedel av tiden nu, känns som att han redan har varit borta en hel evighet och nu blev det ju inte direkt bättre.

Men jag ska kurera mig bäst jag kan idag och se till att bli frisk, inte har man tid att vara sjuk när man läser på högskolan enligt CSN. Man kan ju hoppas på ett kort telefonsamtal idag för att krya upp mig lite. Håller tummarna för mig själv.

Jagar duktig hemmafru

Det ringde från ett konstigt långt nummer. Det blev inget långt samtal men det lyfte min kväll litegrann ändå. Det räcker med några få ord.

Det finns ganska äckliga saker att se på tv samtidigt som man äter

Knottisarna käkar sallad och jag har precis ätit upp min sista bit kycklingpaj. Blir till att göra mer ikväll, en ny favorit tror jag för tillfället. Varit duktig idag och fått saker gjorda. Ska försöka få in nån slags rutin att ha på mig stegräknaren när jag är ute, problemet är var det ska sitta på alla kläder, har oftast inte vanliga byxor där man kan sätta den i midjan ju.. men men hade den iallafall när jag var ute och vandrade en stund med min ipod i öronen och kom upp i hela 5696 steg. Det är väl ca hälften av vad man ska gå på en dag, men det beror väl på lite hur mycket man äter också.

Imorgon blir det första föreläsningen för hösten och jag är väldigt nöjd att jag tog tag i arbetsrätten i somras. Önskar man kunde göra så inför varje kursstart. Det blir så mycket lättare, känns det som.

Tänk när så lite kan betyda så mycket

Fick precis se min krigspojke en liten stund. Så fin så fin ♥ Han ser ut att må bra, det känns skönt. Jag har tränat slut på kroppen helt och hållet så den mår lite bättre också. Kommer sova gott inatt.

Söndag

Jaa, det är söndag. Sista dagen på introveckan :) Jag vilar och tar det jäkligt lugnt. Tänkte träna en stund ikväll men annars blir det nog lugnt. Sitter och äter chips och tittar på biggest loser. Känns som en paradox på något sätt :) Mår ganska bra. Tänkte bara berätta.

1074 timmar kvar

Det går framåt.


Kan man börja nedräkning utan ett datum?

Tänk vad trött man kan bli av en vecka med aktiviteter från morgon till kväll. Jag vet inte om det är nyttigt egentligen att jobba så hårt efter en så lugn och stillsam sommar. Nu får jag iallafall vila ett tag innan första föreläsningen nästa vecka.

Räknar på ca 50 dagar kvar nu.. det låter mycket.. men jag ska klara det! Jag ska!

Jävla skit

Nu tänker jag för mycket, det förstör min hjärna. Jag är helt slut och jag mår ändå lite dåligt över att folk ringer mig och vill ha med mig på grejer och jag sitter hemma i min soffa och slappar. Jag är trasig..

Hoppas att alla andra har roligt i veckan iallafall. Min kropp har sagt stopp, jag vill inte ens vara social. Jag vill inte göra nånting. Jag orkar inte göra nånting. Och nu tänker jag för mycket igen. Jävla skit!

RSS 2.0