Grillning och långt toalettbesök

Hej hej!

Helt jobbigt att saker och ting kan vändas och bli så fel så fort man börjar fundera på dom..Men det började positivt.

Haft världens bästa helg!! Började med en rätt slapp lördag och rensning av garaget innan jag gav mig av till ica och köpte lite grilltillbehör. Sen skjutsade mamma mig till Rasmus och vi satt i solen med Sebbe och hade mys till Anton och Daniel kom och sen tände vi grillen. Helmys och ganska varmt att sitta ute ändå hela kvällen och Max och Johan kom också förbi (ja, kände mig lagom diskriminerad i sällskapet och stängde öronen totalt så fort något angående datorer kom upp) Anywho. Efter solen hade gått och lagt sig blev det rätt kallt och vi drog oss inåt till soffan. Rasmus mådde vid detta laget inte så bra, och jag tror aldrig jag har varit med om att någon ockuperat toaletten mellan 9 och midnatt. Men till slut så mådde han bättre och vi somnade nästan i soffan allihop. Tog oss ut i garaget och där väntade bäddning och sen en intensiv fight om täcken och kuddar och en långdragen process med massor av historier och framtidsplaner innan vi faktiskt somnade.

Imorse då vaknade vi ändå rätt ok, typ tio och var sjukt sugna på cheeseburgare från Mickie D's, Daniel ringde hela sin telefonbok men ingen ville köra och handla till oss. Slutade med att vi spelade worms på Rasmus xbox 360 i två timmar innan Daniel tog moppen och körde ner och handlade. Cheeseburgare och McFlurry till frukost vid halv två kändes rätt lagom. Sen satt vi ute och spelade uno, finans och nåt ordspel till 7 ikväll och däremellan delade vi en pizza till 'lunch' vid halv 5. Kändes sådär lagom bra efter vår så nyttiga frukost.

När jag kom hem insåg jag att mamma och Marcus redan ätit så det blev ingen middag, men lyckades ändå få i mig lite te och en halv chokladkaka så min mage går det ingen nöd på. Hjärnan däremot har väl gått på högvarv hela helgen och när den väl fick slappna av så kom allting tillbaka igen.

Det är bara så drygt att jag tar åt mig. Varför tar jag åt mig? Varför funderar jag ens över det från första början?
Det är bara drygt och korkat och sånt som jag trodde jag hade vuxit ifrån nu. Jag trodde verkligen att det inte skulle gå. Men det fungerar väl inte så när det kommer in nya komplikationer hela tiden. Det är bara så krångligt. Kan det inte bara lösa sig, och bli bra och alla kan vara vänner och tycka om varandra och må bra hela tiden? Att det ska gå så fort från fantastiskt till deprimerande förstört. Att en enda tanke behöver etsa sig fast och sen kan förstöra i princip vad som helst. Varför är det så? Och varför kan man inte släppa det? Jag orkar verkligen inte bry mig längre. Det är inte lönt, så varför varför varför?

Nu behöver jag sova. Godnatt.

Just a Girl

I am also just a girl, standing in front of a boy. Asking him to love her.

(jag tittar på Notting Hill och det kliar lite i mina tummar, så som det gör när jag saknar någon)

<3

Vaknade imorse och tyckte världen kändes sådär lagom underbar. Efter ett tag vid datorn gick jag en långpromenad. Bara jag och musiken och solen och min kamera =) Det var så skönt och jag tyckte massor massor om det. Det är lite så det kliar i benen så jag kanske går en vända till snart. Det är sådär lagom med vår och underbart med sol och jag känner mig bara så bra idag!

Det kanske finns en anledning, men jag tror mest på att livet börjar vända sig åt rätt håll nu igen. Och då känns det bra. Och när man har koll på livet så kanske man till och med kan kontrollera det lite, ibland. Och när jag kom hem från promenaden åt jag ett päron och tortilla chips till frukost, som Emily sa "det blir frukost eftersom du drack apelsinjuice till". Ikväll blir det tv3-kväll med min blonda smula och imorgon blir det negerbollar och hipphipp hos sötnosen på Erlandsdal. Jag har en känsla av att våren 08 kan bli lika bra som våren 07, om inte bättre!

Det känns som om snart borde något sätta stopp för det här, men jag hoppas att jag verkligen får vara såhär lycklig ett tag till. För det är helt underbart! <3

Borde jag hålla på med sånt här?

I förrgår brände jag mig på en brödbricka på jobbet, igår slog jag sönder armbågen i kylskåpsdörren..
Igår på träningen armbågade Rasmus mig oavsikligt i ansiktet (fortfarande helt svullen) och sen rullade Jonte över min näsa. Borde detta säga mig något? Borde jag verkligen hålla på med såna här kontaktsporter?

Visserligen hade jag jätteroligt på jobb igår, Ola hoppade på mig och trampade samtidigt nästan av mitt skosnöre så vi nästan ramlade båda två, Kamran ville väääldigt gärna att Sarah skulle ha något att dricka medan hon väntade på mig, och Rebecca var där och var underbar som vanligt, likaså henne lillasyster.

På träningen har jag det helt underbart med mina pojkar även om jag saknar sällskapet av min smula mycket under stunder då jag blir helt mörbultad.

MEN men, idag är ju sista dagen för inskickning (eller nåt) till universitet i Sverige. Och gissa vad jag har gjort??! Jag sökte!! Jag sökte, för jag hittade en utbildning som lät ganska skoj, på tre år som jag lätt vill och ska fullfölja in case jag inte kommer in nån annanstans. Det låter faktiskt riktigt bra. Jag struntar i om det ekar =) Och och det bästa med det??! Det bara måste vara att den ligger i Göteborg :D:D:D Och vem bor i Göteborg?? Vem funderar på att flytta till Göteborg? Hur långt är det till Göteborg, inte alls långt och då kan jag ändå vara hemma lite då och då och det kan bli helt underbart och dessutom är min smula där, och Amanda och hennes Jesper i närheten och kanske till och med Rasmus skulle flytta upp. Helt galet, det blir som mitt samhälle igen fast på annan ort med massa andra underbara knäppgökar :P Jag älskar det! Hoppas bara allt går vägen nu...

Nu ska jag till IKEA med mamma, funderar på att ta med en ispåse till kinden. Pous!

Helgen. *N@!$*

Okej, detta får bli lite kort så får jag helt enkelt uppdatera senare. Börjar trots allt jobba om 25 minuter. Skönt med bil =)

Jo, jag har faktiskt haft besök i helgen. Och det var jättemysigt!! Det var faktiskt till och med galet underbart och jag tyckte om det massor! Vi har inte setts sen vi skildes på camp förra augusti, och hade därför typ 200 000 saker att prata om och hon pluggar i Borås just nu och jag tycker det är helt underbart att hon bara har blivit helsvensk på 8 månader i vårat kalla land. Svenskan sitter väl lite på sne men det är ju SVÅRT så jag förstår henne. Dessutom hjälper det inte att bo i mini-europa, för tydligen är borås fyllt med utbytesstudenter =) Haha, anyway så vi har tittat på bilder, ätit, sovit, varit vid datorn (lite), ätit, promenerat voffsen, sovit, ätit, vart ute på Hipp (när det var 25 och jag lovar att jag var yngst av alla där!! 34-åringar borde liksom inte festa), ätit igen, gått barfota genom stan (för skorna tog död på mig till slut), druckit vatten, ätit skumma bullar, sovit, sett film, varit på sveriges sydligaste udde, och tagit mängder med bilder!! Har varit en underbar helg så nu gäller det bara att samla trupperna och ta sig upp till borås innan hon åker tillbaka till England i slutet av maj, tänkte ta en tripp till Göteborg samtidigt eftersom min älskade smula bor där och jag fortfarande inte varit och hälsat på. Dessutom verkar det vara fullt ös i Borås med killar på Friskis, holländare och skumma fylle-sms utan svar. Jag längtar verkligen efter ett sånt liv nu, och jag vill vill vill komma in till hösten.

Har iallafall fixat sommarjobb vilket är bra, och nu blir det antingen nästan McD hela sommaren och några veckor snygga kläder och fina människor och fint kontor, eller mest fina kläder och människor och litegrann fina människor men slitjobb. Vi får helt enkelt se, jag hoppas på det senare, för trots att jag älskar mina underbara McD-människor så är jobbet inte det roligaste i världen och det vet ni också, så jag bara måste hitta nåt annat jag är bra på också. Annars blir det fel.

Jag har iallafall haft en underbar helg och just nu är allt bara bra! Jag hoppas resten av veckan fortsätter såhär, för det är bara så skönt att ha den här känslan. Resten får liksom lösa sig, det ligger i bakrunden nu.

För just nu är jag bra.

Vet ni..

Min mamma väckte mig kl 6 imorse!! Jag blev galen, börjar ju inte jobba förrän 11 och tycker ändå det är lite överdrivet att ha 5 timmar på sig att äta frukost, duscha och dammsuga ovanvåningen.. inte nödvändigtvis i den ordningen..

Så nu är jag färdig med allt, och vet inte vad jag ska göra fram till jag måste köra till jobbet.
Skönt att bara jobba 6 timmar iallafall och sen ska jag hämta Tigger, som heter Alex egentligen och ska vara här hela helgen. Har fortfarande inte kommit på vad vi ska göra, men det släpper nog så fort hon kommer hit. Kommer bli kallad Moose hela helgen och jag kommer tycka det är ganska underhållande. =)

Skönt med pappas bil iallafall så jag kan köra till jobb och sen köra direkt in till stan. Om det är någon som ska ut imorgon och tycker vi borde hänga med så är det bara att höra av sig. För vi är ju ändå rätt snygga tillsammans ;P

Nu orkar jag inte det här mer, dom har nån diskussion om blått på radio och jag vill bara åka till jobbet och träffa darlings och kanske leta rätt på nån skojijg utrustning att använda för att göra dagen mer underhållande. Måste köpa nya skor också, för mamma hittade mina gamla i bakluckan på Clion och dom var jättemögliga! Sjukt äckligt, hade aldrig stoppat fötterna i dom igen!

Ja, nu går jag. Hej!

Städtant?

Imorse när jag vaknade satt en lång lapp på toadörren från mamma där det stod ex antal saker hon ville ha gjorda idag. Listan var jättelång och det fanns inte en chans att jag och min bror skulle hinna med att göra allt som stod på den tills hon kommer hem och ska ta med honom till Lund för röngten och ultraljud av det lilla hålet han har i bröstet. Men vi lyckades åtminstone sortera ut typ halva hans garderob och slänga massa gamla, i mina ögon, barnkläder stl 158-164 från lindex och kappahl som tragiskt nog fortfarande passar honom och slänga det mesta av det andra i tvätten, välbehövt.

Annars har jag inte hunnit med så mycket idag förutom att jag ringde jobbet och erbjöd Carro en av mina gamla klasskompisar från IB-tiden (guud vad jag saknar det ibland!) eftersom hon nyligen kommit hem från Afrika och truly, badly, deeply behöver pengar så hennes man kan köpa hus och ta sig till Sverige =) Anledningen till denna 'försäljning' var att vi satt och flummade oss på youtube och msn igår och samtidigt kom på att vi kunde skriva ett cv till henne som vi sen kunde skicka ut till hela landet och se vem som var intresserad av en liten blond smart tjej från landet. Jag tror vi lyckades ganska bra, men det berodde nog mest på att vi var höga på te och chokladbollar, och det bestämdes att alla cv'n i framtiden ska skrivas på liknande sätt.

Nu måste jag ta mig ut ur datorvärlden innan mamma kommer hem och slänger ut den genom fönstret.
Ska ju städa. <3

Bara så ni vet..

..så är det bäst att ljuga för mig.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0