Sova bort kvällen på soffan, jaa!

Tittar på The Social Network. Det känns som lagom ansträngning ikväll med tanke på de senaste dagarna. Har tagit in täcke och kudde och lyssnar med ett halvt öra. Ändå en helt ok film måste jag säga. Imorgon är det semiarie och sen ska vi finslipa de sista detaljerna på arbetet som ska in. Eftermiddagen imorgon måste ägnas åt plugg om jag ska ha en chans i helvete att klara tentan på tisdag, men det löser sig nog.

Har även beställt hem mina böcker för sommarkursen idag. Det blev några stycken, tur dom fanns som pocketversion och var relativt billiga. Nu, mer saft!

Catch a break? Nope, not in this lifetime

Vad i hela världen är det här egentligen? Hur kan precis allting krocka på samma gång samtidigt jämt? Hur kan människor vara såna kompletta idioter utan att be om ursäkt för sitt beteende och hur kan det vara så att det alltid känns som jag hamnar i kläm?

Stressen över allt börjar ta ut sig på kroppen nu och jag är helt slut, har en klump i magen som inte vill försvinna och bryter ihop titt som tätt bara för att visa för världen att jag fortfarande kan. Nu är det två tentor som krockar igen, jag har fortfarande inte fått tag i boken jag behöver, jobbet kräver närvaro och jag kan inte säga nej, och människor i min närhet tror att det är helt ok att bara köra över mig totalt och gå bakom ryggen på mig konstant. Om det är någon som vet vad jag har gjort för att förtjäna detta så kan ni väl höra av er? Jag behöver en ledig dag, eller två. Kanske möjligtvis en vecka.. Så jag får en chans att sova ut.

Jag ber om ursäkt för svenskan, den är inte på topp idag

På grund av uppenbarliga risker bör man alltid läsa varningsskyltar på diverse farliga ställen. I en hiss står det ofta att man ska akta sig för klämrisken och inte ställa sig och gods på dumt sätt. Oftast ser gubben ut sådär så att han har fastnat med huvudet liksom och det ser inte särskilt trevligt ut alls.

Det finns en individ som tagit till vara på detta och startat en blogg med fler uppenbarligen riskfyllda saker man inte ska göra med något slags gods. Här kommer två förslag som jag tyckte var särskilt vettiga.

 

Vill ni hitta fler? Klicka här.


Jobbjägaren

Jag blir vansinnig på individer som bara sitter hemma på arslet och tycker det är ok att röka upp mina skattepengar! Ja, jag jobbar extra utöver 100% plugg och då betalar jag med andra ord också skatt. Jag tycker det känns förjävligt med människor som tycker att det är ok att inte dra sitt lass bara för att man är lat och tycker det är najs att casha in varje månad även om man bara spelar guitar hero med grannen på dagarna.

Det handlar om att vilja agera och vilja göra något med sin framtid. Har man inga framtidsutsikter när man är tjugo, hur ska det då gå?! Man kanske inte vet riktigt vad man vill när man är tjugo, det vet inte jag iallafall. Men man måste ju göra NÅGOT! Ingen kan må bra av att inte göra nånting. Om man dessutom har barn måste man faktiskt försörja dem, skapa ett bra liv åt dem. Jag tycker det är så fruktansvärt omoget! Gör något vettigt av era liv jävla snorungar!

RSS 2.0