Sensei Sara

YES! Så var det gjort, det är över :D

Behöver jag ens säga vad det var? Jag tvivlar eftersom min läsarkrets ligger runt nollan oftare än oftast. Men sooo what.
Igår fick jag iallafall mitt svarta bälte. Mitt SVARTA bälte. Jag har tränat i 7 år för det, och igår hände det faktiskt. På riktigt!

Höjdaren i mitt liv just nu iallafall, och det känns jättekonstigt att aldrig mer behöva knyta på sig det mjuka bruna som jag har haft i typ tre år. Sjukt skön känsla idag när man fick säga till barnen att dom sa fel. Vi kallar det sempai när tränarna är alla bälten under svart. Men nu är det Sensei som gäller (sensei betyder mästare typ) och det är coolt! Jag är cool! Dessutom har G3 officiellt utsett mig till ninja nu, så det är ännu coolare.

Over and out från powerpuffninjan nr 1 =)

Åh!

Ibland sitter man en hel dag utan att göra nånting. Segar ner sig totalt och är allmänt trött.

Men ibland får man ett sms från en smula som plockar upp dagen lite i kanterna, skakar ur smulorna och skapar en ny fräsch-het som man inte trodde kunde hittas. Då krånglar man sig ur fotöljen (även om magen svider fortfarande) och klättrar ner för trappan till köket och börjar skapa pajdeg med en intensitet som sällan skådats. Rabarberpaj blir det till efterrätt idag.. kan bli mys. Om han smålänningen behagar komma hit nån gång.

Vi åkte iallafall och shoppade, tyvärr har man ju som fattig student inga pengar så därför blir det suktande längtan till på måndag när slantarna trillar in. Efter allmänt letande och hittande av supersköna byxor till smulisen så blev det glass. Och det var makalöst gott! Tog ut pengar till imorgon också, ändå förberedd =)

Strax ska jag hjälpa far med maten, och sen ska jag invänta mor och pojkvän. Potentiellt en bra kväll. Kanske.

Juno

Some days I seriously think I'm losing my faith in humanity.

Somethings don't make sense...

Fan.

pain is glory

Jag har ont i axeln. Men det står grillning på schemat och jag har Ipren. Så det kanske blir bra om en stund.

7 timmar senare...

Jag är så trött! Jag har så ont! Förstår nog inte riktigt själv vad som hände igår, allt jag vet är att jag aldrig vill göra om det, någonsin! Jag har blåmärken på konstiga delar av kroppen.. jag har ont i örsnibbarna. Örsnibbarna?!

Det började rätt bra tror jag. Kändes ok med slag och blockeringar. Sen drog vi två STORA block efter varann och jag dog nästan. Ärligt talat, när man vet hur mycket man har kvar och allt man vill är att lägga sig ner och dö så kanske man borde tänka om nån gång... funderade ett tag på varför jag gett mig in i det, och när foten pajade med 1½ timme kvar så slog jag nästan ihjäl mig själv. Fan heller att jag skulle gå igenom 5 timmar för att ge upp. Hade vansinnigt ont, men efter ett tag slutade jag tänka på smärtan och då försvann den nästan. Fysen i slutet var hysterisk, och det är nog inte heller positivt menat. Seriöst, efter 6½ timme vill man inte göra 100 armhävningar, eller 200 situps. Som tur är tror jag det syntes på oss att vi kämpade, så vi kanske får lite pluspoäng för det... jag vet inte. Jag vet bara att jag inte vill göra om det. Det spelar ingen roll om jag inte klarar det. Jag vill INTE göra om det!

INTE, inte, inte, inte, inte!

Fyra timmar på tåget...

Tror att det gick bra igår. Får resultatet i mitten av juni.

I övrigt var Uppsala ganska mysigt och solen sken och visade väl stan från sin bästa sida. Jag hann i tid till mitt tåg och gjorde bort mig ordentligt när jag kom till Stockholm... tänkte att det kan väl inte göra så mycket att hoppa på ett tidigare tåg, slapp jag vänta på centralen i en timme och kom dessutom fram två och en halv timme tidigare än jag skulle. Tyvärr tyckte inte konduktören att mitt förslag fungerade, och när jag hade suttit på tåget i en och en halv timme och väntat på att dom skulle kolla min biljett så kom han och berättade att eftersom jag hade en oombokningsbar biljett och eftersom jag skulle av på nästa stopp var jag tvungen att köpa en helt ny biljett. Á 660 kr! Jag blev sur, och ledsen... Såna extrautlägg har jag inte råd med, och varför kunde inte någon ha berättat det för mig typ i Södertälje när jag fortfarande hade chansen att gå av tåget? Bläh!

Men men, får helt enkelt undvika att köpa mer saker än nödvändigt resten av månaden och tycker det är rätt skönt att det bara är drygt en vecka till CSN.

In other news =) imorgon gäller det. Imorgon är det dags. Imorgon! Ni vet vad som händer, och jag har inget att göra hela dagen imorgon, kommer oroa ihjäl mig. Förhoppningsvis går det som det brukar och jag lugnar ner mig så fort vi börjar. Vi får väl se. Egentligen är jag nog mer orolig inför nästa veckas prövningar. Men med vännerna och pusselbiten vid min sida klarar jag nog av det också <3 det tar vi då.

Nu ska jag fortsätta titta på Ice Age och vara uttråkad på tåget. Puss!

ky intervju och resor tvärs över landet.

Nu är det dags. Imorgon ska jag till Uppsala på intervju, och jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag vill om jag får valet. Förhoppningsvis känns det lättare när jag har varit där och kanske fått lite inblick i det...

Längtar inte väldigt mycket efter resorna imorgon, men det ska bli mysigt med bio när jag är framme i Skövde sen. Jag hoppas bara att alla tåg funkar och att jag hittar rätt. Lite scary att vandra runt själv på T-centralen. Kanske.

Oh well. Wish me luck. Vi hörs snart igen =)

my music makes me tingle

Seriöst. Hur kan man fastna på iTunes?

Nu sitter jag och har nostalgistund för mig själv och älskar faktum att jag fortfarande har "Rosa Helikopter" på datorn. Önskar att alla dagar kunde vara såhär.

Min smula <3

Idag var en av de underbaraste dagarna på länge! Jag har verkligen saknat att ha min smula hemma och kunna hitta på saker randomly. Idag var det inplanerat biobesök och lite mat, men det slutade med att vi satt i min soffa och drack vin och tittade på gamla bilder <3 Bäst bäst!

Bion. Helt klart godkänd. Nästa kommer redan i september och sen sista i november =) planer på det ja. Lite läskigt till och från, men inget vi inte klarade av. Smulan lyckades hälla ut lagom mycket chips och vi bröt nästan ihop av skratt. Hoppade precis lika högt när vi båda visste vad som skulle hända. Har inte insett hur mycket jag har saknat dig bästaste bästa. Du betyder så mycket för mig och jag tycker det är super att du är hemma igen! Den här sommaren kommer bli den bästa någonsin!!

Nu ska jag se klart min film, dricka ur mitt vinglas (cola i det nu, ska ju träna imorgon) och sen sova. Imorgon blir det svartbältesträning. Godnattpuss

25 First's

  1. Who was your FIRST prom date? Prom date? I'm gonna say my ex...
  2. Do you still talk to your FIRST love? Nope, not really... 
  3. What was your FIRST alcoholic drink? Tequila =) (yeah that's right, I'm badass) 
  4. What was your FIRST job? Sat in the cafeteria at the barn I guess
  5. What was your FIRST car? Renault Clio :) but they tell me it's not really mine..
  6. Who was the FIRST person to text you today? Bexster
  7. Who is the FIRST person you thought of this morning? Bexster, cause she gave me a frightening wakeupcall.
  8. Who was your FIRST grade teacher? Ingrid something
  9. Where did you go on your FIRST ride on an airplane? To Belgium I think.. long time ago..
  10. Who was your FIRST best friend & do you still talk? Jenna - no, she died..
  11. Where was your FIRST sleepover? Probs at Sophie's or Elisabeth's in first grade
  12. Who was the FIRST person you talked to today? Bexster, told you already
  13. Whose wedding were you in the FIRST time? My parents, yep bastard too
  14. What was the FIRST thing you did this morning? Tried to figure out what time it was and if it all was just a dream, fortunately it was.
  15. What was the FIRST concert you ever went to? Don't remember
  16. FIRST tattoo? Still thinking about it.
  17. First piercing? Ears.
  18. First foreign country you ever went to? Belgium
  19. FIRST movie you remember seeing in the theater? Pocahontas or the Lion King.
  20. FIRST detention you had? hmm..
  21. What was the FIRST state you lived in? Lived in for nine weeks, Connecticut..
  22. Who was your FIRST roommate? My brother. Other than that, I'd say Bexster.
  23. If you had one wish. What would it be? Well I'd love economical independence, but for now I'd be happy with school sorting itself out and the black belt flying my way..
  24. What is something you would learn if you had the chance? Spanish, piano and maybe how to control the weather.
  25. Who do you think will be the next person to post this? Noone =P

måndag

Tittade på Extreme Home Makeover och dom körde "le parkour".

Det är ändå sjukt coolt. Jag vill börja med det. Jag vill också lära mig hoppa från byggnader och springa runt en hel stad och bara studsa på saker. Sjukt bra!

Nu ska jag plugga, skicka in min ansökan till den mörka sidan som Qanin kallar det =) och slinga Becky's hår. Det blir en bra dag. Perfect!

RSS 2.0