installation with a punch

Jag satt och lyssnade på radio medan jag åt middag innan träningen. Det handlade om en blandning utställningar på ett museum somewhere i usa. Det fanns ett rum som bestod av glödlampor kopplade till sensorer som kände av hjärtrytmen på besökarna och gjorde att lamporna blinkade i takt. Dessutom fanns det en säng som vibrerade fram musik. Det var ett lite lagom udda program, och för att vara helt ärlig tror jag inte vibrationer i sängen kommer slå sådär makalöst. Det lät bara läskigt. Det där med lamporna var lite sött och konstnären lät väldigt flummig. Alltid mysigt.

Träningen gick bra idag. Batongtekniker och lite 'nya' kast/fall. Roligt iallafall, och jag fick mina bensinpengar så nu kan jag klara en termin till i Bara. =) Weej!

Folk är allmänt tråkiga och har gått och lagt sig över hela landet.. så jag sitter uppe och tittar på NCIS och funderar på om jag inte borde göra en macka eller nåt. Känner mig lite lagom hungrig igen.. det är ändå 6 timmar sen jag åt sist.

Fest imorgon! Ska hämta is på McD efter lunch och gå med Ronja. Blir en lagom pretentiös dag.

In other news: helgen kommer vara ett enda myller av 'organiserad' verklighet för att slippa tänka på faktum att det är en vecka kvar tills jag får träffa min fina pusselbit igen. Jag är nästan 100 på att Melodifestivalen och Oscarsgalan med mina fina flickor kan hjälpa. Dessutom ska jag tvätta. Yeahj me!

Godnatt, puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0