hollywoodmorgon i utkanten av malmö, tarantino-style

Igår efter intensiv telefonservice (provided by me) så bestämdes det att vi skulle ut till lokalen och träna. Sarah följde med och vi lekte typ 2 timmar på mattorna. Sebbe och Daniel tyckte det var lagom roligt och Sarah klappade ut Daniel två gånger =) yeahj Sarah! Nu blir det sommarläger for shiizzle my nizzle och det blir underbart!

Det blev film efter träningen och det inkluderade Sebbe-lagom, nya Sarah, Körsbärskungen och Jackie Brown (filmen då alltså). Jag vet inte riktigt vart jag kom in i bilden men I was there too. And so was Rasmus, men han åkte hem tidigt, för han har bed-time curfew.. hih.

Vi bestämde att Sarah skulle vara praktikant på mitt jobb på förmiddagen idag så hon sov över och vi kunde inte somna eftersom vi kom fram till att det kanske finns en riktig möjlighet till något spännande som kan få mig att stanna i Skåne iallafall en termin till. I'll tell you later om det blir av.

Imorse gick vi upp typ sju och så tyckte vi att pannkakor på McDonald's hade väl varit mysig frukost och körde in till stan strax efter sju. Vi kom till Oxie. Efter tappra försök för att få bilen åtminstone till Jägersro gav vi upp och insåg att bilen behövde också frukost innan vi kom längre. Dvs. panikslaget samtal hem (visste inte om pengarna på mobilen skulle räcka heller) till pappa som precis skulle hoppa in i duschen. Han körde ut med en 5-litersdunk och bilen fick dricka lite. Det bästa med hela scenariot var Sarah som sprang ner i diket och började fläta gräs så fort vi stannade, för det är farligt att stanna i bilen, och sen pappas klädval när han anlände. Barfota med kempomjukis och en tshirt. Yes my dad works in an office =)

Iallafall, det blev frukost på donken efter en lååång dialog med tjejen i luckan som verkade lite lagom bakom flötet. Hon hade inte alla hästar i stallet är vad vi menar här. På väg in över Södervärn träffade vi också en rolig snubbe, som sprang för livet över övergångsstället, där det var grönt, för att sen stanna vid nästa och rusa över så fort det slog om. Det bästa med honom var de vita tennissockorna i de svarta skorna. Och de lite för korta svarta stuprörsjeans som lämnade lite till övers för fantasin.

Ja, det var våran morgon. Snart är det lunch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0