Jag gör det..

Än en gång satt mig med boken uppslagen i knät med målet att läsa till sista sidan. Ögonen rör sig sakta över pappret och orden blinkar till i mitt medvetande för att sedan snabbt försvinna igen. Börjar om från början med samma mening tio gånger innan jag inser att det kommer inte att gå och börjar istället bläddra och märka upp definitioner på dom där orden skrivna i "bold print". Det verkar fungera bättre.

Tar upp en word-sida och börjar pedantiskt att skriva i fotnot med namn, personnummer, kurs och sätter sidnummer från första sidan. Jag gör det för att jag HATAR blanka word-sidor som hånar mig för att jag inte skrivit ett ord och för att jag ska känna att jag åtminstone har börjat. Nu har jag börjat.

ibland inser man hur tur man har

Seminarium imorse, det gick väl bra antar jag. Hittade en IB-mate som gick i Linköping. Ska se till att prata lite mer med henne och undersöka hur hennes fungerade. Det är ändå spännande att läsa med folk man kan relatera till. Ganska intressanta ämnen idag men det var RIKTIGT skönt att det var det sista seminariet för den här kursen! Bara föreläsningen kvar imorgon sen är det över!! Eller ja, tentan också.. men :P

Tog en omväg och hälsade på mina fina flickor innan deras seminarie och sen var jag hemma en stund. Bestämde mig för att åka till kavelbro istället och har nu gosat ner mig ordentligt i soffan. Blir till att läsa lite extra i boken ikväll och bara vara.. Känns bra.

Får se om det händer något annat ikväll. Puss på er!

tentaångest, är det så här det känns?

Varför är det så att till och med Marcus överbelamrade diskbänk känns mer inbjudande än min socialpsykologi-bok och den stundande tentan? Jag är överdrivet aktiv på facebook, har skrivit en lista på grejer som ska inhandlas på torsdag när jag ska shoppa loss med min kära smula och ätit en hel skål popcorn.

Satt precis och funderade på om jag ska gå och hämta mina tofflor och bli lite varmare om fötterna.. men det kanske inte är bra för då kommer jag sitta och leka med dom istället för att läsa. Är lite bekymrad över att vi kanske har valt en artikel till fel kapitel också, men det löser sig alldeles säkert imorgon. Det är ju inte überseriösa seminarium vi har direkt.

Ikväll får det bli träning för min del. Det kommer kanske lösa upp några hjärnknutor innanför pannbenet och sparka igång mitt lata arsle. Nu ska jag läsa klart kapitel 15 som ändå handlar om ett intressant ämne. Tack och hej :)

Cause I'm not going to Vegas

Gårdagen vart himla bra! Efter att pusselbiten hade tagit sig söderut gick jag hem och strukturerade upp tentan. På kvällen vart det middag med en fin Ida och sen förfest med delar av klassen på berget. Taxichafförer i den här stan är idioter var kvällens insikt, och singstar och charader gjorde livet lite roligare!

Det blev bilresa ner för Ida var duktig och höll sig nykter. Alldeles för lång kö på Bogrens så vi vandrade bort till Olearys och tittade på när Ola förlorade pengar ett tag. På vägen hem hittade vi en plånbok i rännstenen och jag lyckades lokalisera killen på Eniro. Ringde och berättade och imorse var han här och hämtade den. Kände mig mycket duktig. Dagens hjälte: Jag ;)

Idag blir det tentaplugg och massor med varm oboy och te (för det är sådär äckligt grått och regnigt utanför)

TGIF

Tentan är ute! Den verkar inte JÄTTEsvår, så förhoppningsvis klarar vi oss igenom det här utan skråmor. Sitter invirad i mitt täcke och tittar på "Days of our Lives", varför vet jag inte. Men det är sådär grått och tråkigt utanför och jag orkar inte riktigt sätta mig och börja plugga hardcore idag.

Var ute med flickorna på Pim's igår och sen gick vi hem till busungen och såg filmen resten av klassen ska se på onsdag. Den var SÅDÄÄÄÄÄR måste jag säga! Men nu slipper jag se den på onsdag och kan plugga några timmar extra istället. Awesome! Det var iallafall en jättemysig kväll och jag är nöjd att jag tog mig upp ur sömnen och peppade till. Nu börjar dom där riktigt dåliga mitt på dagen programmen så jag ska nog krypa ner i sängen igen och vänta in älsklingen som kommer hem om typ en timme. Godnatt!

moooooongo

Okej seriöst nu. Den nya ica-reklamen? Är det bara jag som känner mig illa till mods? Jag förstår inte hur ett etiskt råd (och ica borde ha ett etiskt råd, åtminstone nu efter succén som är deras följetångsreklam) kan gå med på att sätta en mongolid kille att stå för skämt som indirekt handlar om hur folk ofta ser på mongolider.. Jag tycker inte att det är roligt. Men vad vet jag. Det kanske är som Thomas Järvhedens CP-låt. CP-skadade överallt hyllade honom för att han vågade skämta om deras sjukdom, kanske hyllar mongolider överallt nu ica för att dom vågar skämta om dom.. men helt seriöst, jag tycker inte det är roligt.

ett hbl?

Ännu en dag där jag inte kommer igång med det jag borde. Hjärtat kom hem igår trots att han sa att han skulle sova på jobbet. Blev en jättemysig kväll!

Åt frukost imorse och nu har jag lyckats söka lite jobb.. vi får väl se om det drar in något. Hoppas det för jag hittade något annat jag verkligen vill göra. Det är något jag har saknat ett bra tag och jag har försökt undersöka om det finns en möjlighet att börja igen nånstans. Det är knasigt att det ska vara så svårt när man inte känner någon. Men blocket är en underbar uppfinning och jag ska ringa senare idag för att se om det kan vara något för mig. Kanske? Jag vet egentligen inte alls vad jag håller på med. Läskiga tanke liksom =) Men det är så kul!

Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag göra en kopp te och sätta mig och cruncha awan riktigt ordentligt. Seminarie imorgon! Puss

.

Btw =)

Dagens citat: sann altruism är regional

Måndagsöl

Jag glömde en sak sist. Innan träningen så tog jag och Skorpan mitt köksbord oskuld genom att sitta där och äta istället för i soffan framför tvn. Det var rätt mysigt och jag har börjat fundera seriöst på att möblera om och ställa soffan och tvn därinne istället och flytta ut köksbord och hylla i "vardagsrummet" så att jag kanske sitter på en lite mer lämplig plats och pluggar när jag är hemma. Just likt mig att vilja möblera om efter två månader =) helt hopplös! Undrar hur många gånger jag lyckades möblera om i mitt rum hemma och må bättre ett tag innan jag blev rastlös och var tvungen att flytta på saker igen. Lite lättare i ett rum på tolv kvadrat än i min lilla lägenhet dock. Men men, vi får väl se. Skorpan var pepp iallafall.

Idag hade vi ölmöte med gruppen efter föreläsningen. Sjukt mysigt! Vi satt på Pim's i flera timmar och snackade allmän skit och hade trevligt. Efter ett tag blev vi hungriga och gick till donken och åt skräp. Det var också trevligt. Kom att prata om gamla arbetsplatser och knasiga människor och organisationer vi har varit med i. Saknade nästan mitt gamla jobb litegrann och är rätt på att skriva ut mitt cv och springa runt halva stan och dela ut det bara för att få en liten extra inkomst. Dessutom är det rätt kul att lära känna lite mer folk än bara dom som går i klassen.

Just nu sitter jag hemma hos älsk och har jävligt ont i armen. Vet inte vad jag har gjort.. vet inte vad jag ska göra åt det. Han tycker jag ska ta en Voltaren.. men hjälper det verkligen? Anywho, strunt i't. Det går väl över. En godnattpuss till alla sötnosar ;)


Åktåbre

Gårdagen var fantastisk! Jag hann med att städa och plocka iordning all disk, jag läste ett kapitel i vår älskade socialpsykologi-bok och sen kom Skorpan från sitt seminarium och lyste upp lägenheten! Vi pratade skit och åt lite innan träningen, som för övrigt gick MYCKET BRA! Det märks att det blir lättare för varje gång nu. Härligt!

Planen var film och mys i Falköping och på vägen stannade vi på McD och åt (för det kan man när man har träningskort) och det var underbart, sådär lagom wastefärdig mat egentligen, men det är då den är som godast ;)

Filmen var mys, trots att vi missade typ 5-10 minuter mitt i.. så går det när man inte vill betala 200 kr för en film.

Idag skulle jag tvätta.. men jag orkade inte gå upp när klockan ringde.. önskar mig en tvättmaskin i julklapp. Eller, jag önskar mig en lägenhet att få plats med en tvättmaskin i i julklapp. Kan vi fixa det?

Vi 1 går tåget till Nässjö, faktiskt lite pirrigt. Men det blir alldeles säkert bra. Får se vad hjärtat tycker om mitt nya färgglada jag. Nu blir det mys i min soffa och lite mer frukost.

Puss!

blueberry tuesday

Blev uppläxad i skolan idag för att jag är slapp med bloggen. So here goes.

Jag hade en bra helg, trots hysteriska sammanbrott och mycket trams. Känns ändå rätt bra just nu, och det löser sig alltid i slutändan. Eller hur? Det har det iallafall alltid gjort innan.

Dagens färg: Lila
Dagens frukt: Kiwi
Dagens tv: Ugly Betty(!) och House(!) älska att inte ha måste-åka-till-träning på tisdagar!
Dagens bästa: Gruppmötet imorse när jag kände mig sjukt ambitiös och duktig (inte bli gruppens syndabock ftw!)
Dagens sämsta: Så jäkla kallt, jag behöver vinterkläder

Dagens citat:
Föreläsare "ja och i mellanöstern är det väldigt ofta mycket ögonkontakt" (jämförande hur kroppspråk skiljer sig i olika delar av världen) Sara "ja man ser ju inget annat" :D

Ikväll blir det fiskpinnar med mos hos älsk och tvtvtv. MYS!

Dagens...

Dagens färg: Röd
Dagens frukt: Banan
Dagens misslyckande: Våffelfrukosten
Dagens triumf: Träningen
Dagens inköp: -
Dagens plan: Smulans visit i slutet av oktober
Dagens åkomma: Huvudvärk och svullet öga
Dagens klädsel: Kalasbyxor och tofflor!

Dagens finaste: Mitt hjärta <3


Monday bloody monday

Okej ny vecka, nya tag.

Hade inte föreläsning förrän sent idag, ganska skönt för att komma in i veckan faktiskt. Blev våfflor till frukost, misslyckades rejält men det smakade iallafall ungefär som det skulle.. Efter världens flummigaste föreläsning kom jag hem till dukat bord och färdig mat. Älsklingen var lite missnöjd och tyckte jag kunde väl ha kommit 5 minuter senare för det var ju inte riktigt klart än. Massa gott och jättemysigt! Fick låna bilen till träningen, för vintern har slagit till häruppe i norr och går man ut utan vantar och halsduk riskerar man att frysa sönder både fingrar från händer och huvet från kroppen. Okej kanske inte riktigt såååå kallt än. Men ni fattar!!

Aerobics stod på schemat idag.. det var väl sådär måste jag säga. Typ jag och kanske 15 andra tappra kämpar. Hon som höll passet hade inte riktigt koll på läget, men hon var duktig ändå och det blev rejält med träning för min trötta kropp. Det blev tårta som belöning efter träningen (måste ha varit bland det sämsta jag kunde ätit, men det SKITER jag i) och nu börjar jag bli sådär lagomt sömnig och go i kroppen. Det är sjukt att det tar så lång tid att varva ner. Sitter och tittar på tv-spel som spelas i mina mjukisbyxor och nyförvärvade tofflorna i svart och rosa. Dom är SKÖÖÖÖÖNA!

Ska försöka bända loss pojkens fingrar från spelet och locka med sömn istället. Vad tror vi om det?

chirre, dirre å lirre

Igår firade vi lillebror som tog ett stoooooort steg in i vuxenvärlden. Han fyllde 20! Det började med bowling vilket ledde till den intensiva träningsvärken jag har i handleden idag. Man borde nog träna på det lite oftare, för när jag väl var lite varm i kläderna (efter sådär en 2 serier) så gick det rätt bra, och jag tog igen på killarna som spelade bredvid =) Det var sjukt roligt och jag tror lillebror uppskattade det.

Efter bowlingen blev det tacos hemma och det blev så mycket mat över att det antagligen finns rester kvar för en månad! Paketöppning följde och ballongdjuren var ett faktum. Vi gjorde indianhattar, hundar, papegojor och allmänt trams som klättrade upp i taket över taklampan och ner på andra sidan. Det spårade ur totalt och mamma önskade att hon hade köpt fler paket för det var hysteriskt roligt!




Till slut erkände jag mig besegrad medan killarna fortsatte spela supermariobros på wii och gick och la mig.

Idag har mamma lovat att köpa färska frallor och sen blir det förhoppningsvis byte av bilbatteri så jag kommer hem igen. Ska in till stan med Camzie och gå rundor (men just nu känns det mindre lockande.. för regnet vräker ner) och sen kanske träffa pojkarna och snacka skit ikväll. Det känns som en bra dag. Let's get to it!

...

Jag vet inte vad jag ska skriva.. so this is all you get for now. Förlåt.


RSS 2.0